datum keuze

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »
Dennis S

Dennis S

17/11/2005 17:38:00
Quote Anchor link
Ik zoek een script waarmee ik via dropdown menu's een datum kan kiezen. De datum moet alsvolgt zijn

$d = dagen in 01 en niet in 1
$m = maanden in 01 en niet in 1
$y = het jaar in 05 vorm
$Y = in 2005 vorm

deze moet dan nadat je een datum gekozen hebt en op submit hebt gedrukt naar een pagina moet linken waarbij de gegevens die je net hebt opgegeven zo noteerd. test.php?d=01&m=01&y=05&Y=2005

gaat dit makkelijker met javascript of met php

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:05:55
 
Zim Zim

Zim Zim

17/11/2005 17:42:00
Quote Anchor link
kan je die net zelf maken, dan alleen te zoeken.
als je html kan kan je dat ook maken, dus als je eerst een mooie dropdown menu maakt met de datum, dan kunnen wij je wel verder helpen

Zim
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/11/2005 17:48:00
Quote Anchor link
Hoi Rednl,

het moet met een combinatie van JavaScript en PHP.
Dagen doe je bijv zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
  // dropdown voor de dagen
  echo '<select name="dagen">';

  for ($i = 1; $i <= 31; $i++) {
    $value = sprintf ('%02d', $i);
    echo '<option value='.$value.'>'.$i.'</option>';
  }


  echo '</select>';
?>
 
Robert Deiman

Robert Deiman

17/11/2005 17:53:00
Quote Anchor link
Je kan het het net zo gemakkelijk doen met JAvascript als PHP, HTML is af te raden omdat je het best een loop kan maken die elke keer dag+1 doet, totdat het aantal dagen van de maand is bereikt.
Dit geldt ook zo voor maand en eventueel voor jaar.
En zim, ik denk dat rednl die gegevens die die achter .php weergeeft ook weer uit wil kunnen lezen, dus zou ik PHP gebruiken. Ik heb wel een voorbeeld voor je met maanden, dagen en jaren, moet je ff zien hoe je dat aan wilt passen.

<form action="test.php" method="get" name="naam" id="naam">
<select name="dag" id="dag">
<option value="DAG">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "DAG" ?>
</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
      for($dag=1;$dag <= 31;$dag++){
?>

<option value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $dag ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $dag ?>
</option>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
            }
?>

</select>
<select name="maand" id="maand">
<option value="MAAND">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "MAAND" ?>
</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
      for($maand=1;$maand <= 12;$maand++){
?>

<option value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $maand ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $maand ?>
</option>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
            }
?>

</select>
<select name="jaar" id="naam">
<option value="JAAR">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "JAAR" ?>
</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    $jaartal
= date(Y)-16;
    $maxjaar = date(Y)-70;
      for($jaar=$jaartal;$jaar >= $maxjaar;$jaar--){
?>

<option value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $jaar ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $jaar ?>
</option>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
            }
                      
            
?>
 
Dennis S

Dennis S

18/11/2005 01:06:00
Quote Anchor link
ok ik heb nu de script:
link

maar als ik deze uitvoer en ik ik bv in archive.php het volgende staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

echo "$jaar<br>";
echo "$dag<br>";
echo "$maand";

?>


wordt er niks weergeven. wat kan er fout zijn? want de link is toch archive.php?jaar=2005&maand=11&dag=18
Gewijzigd op 18/11/2005 01:22:00 door Dennis S
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/11/2005 08:22:00
Quote Anchor link
Maak dit er eens van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="GET"){
echo "$_GET['jaar']<br>";
echo "$_GET['dag']<br>";
echo "$_GET['maand']";
}

?>
Gewijzigd op 18/11/2005 08:22:00 door Robert Deiman
 

18/11/2005 08:37:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="GET"){
echo $_GET['jaar']."<br>";
echo $_GET['dag']."<br>";
echo $_GET['maand'];
}

?>
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

18/11/2005 08:41:00
Quote Anchor link
Geef dan ook even aan wat er fout ging Sebastiaan...

De <br>'s stonden niet tussen aanhalingstekens.
 
Dennis S

Dennis S

18/11/2005 09:24:00
Quote Anchor link
bedankt, het is gelukt.

de source van de bestanden:
today.php
select.php
archive.php
 

18/11/2005 14:06:00
Quote Anchor link
@Willem-Jan: Ik heb Roberts voorbeeld verbeterd, hij deed de varaiblen in de quotes en ik heb ze er weer uit gehaald.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/11/2005 15:07:00
Quote Anchor link
Goed werk Sebastiaan.. was idd een foutje van me :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.