datum keuze

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »
Dennis S

Dennis S

17/11/2005 17:38:00
Quote Anchor link
Ik zoek een script waarmee ik via dropdown menu's een datum kan kiezen. De datum moet alsvolgt zijn

$d = dagen in 01 en niet in 1
$m = maanden in 01 en niet in 1
$y = het jaar in 05 vorm
$Y = in 2005 vorm

deze moet dan nadat je een datum gekozen hebt en op submit hebt gedrukt naar een pagina moet linken waarbij de gegevens die je net hebt opgegeven zo noteerd. test.php?d=01&m=01&y=05&Y=2005

gaat dit makkelijker met javascript of met php

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:27:09
 
Zim Zim

Zim Zim

17/11/2005 17:42:00
Quote Anchor link
kan je die net zelf maken, dan alleen te zoeken.
als je html kan kan je dat ook maken, dus als je eerst een mooie dropdown menu maakt met de datum, dan kunnen wij je wel verder helpen

Zim
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/11/2005 17:48:00
Quote Anchor link
Hoi Rednl,

het moet met een combinatie van JavaScript en PHP.
Dagen doe je bijv zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
  // dropdown voor de dagen
  echo '<select name="dagen">';

  for ($i = 1; $i <= 31; $i++) {
    $value = sprintf ('%02d', $i);
    echo '<option value='.$value.'>'.$i.'</option>';
  }


  echo '</select>';
?>
 
Robert Deiman

Robert Deiman

17/11/2005 17:53:00
Quote Anchor link
Je kan het het net zo gemakkelijk doen met JAvascript als PHP, HTML is af te raden omdat je het best een loop kan maken die elke keer dag+1 doet, totdat het aantal dagen van de maand is bereikt.
Dit geldt ook zo voor maand en eventueel voor jaar.
En zim, ik denk dat rednl die gegevens die die achter .php weergeeft ook weer uit wil kunnen lezen, dus zou ik PHP gebruiken. Ik heb wel een voorbeeld voor je met maanden, dagen en jaren, moet je ff zien hoe je dat aan wilt passen.

<form action="test.php" method="get" name="naam" id="naam">
<select name="dag" id="dag">
<option value="DAG">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "DAG" ?>
</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
      for($dag=1;$dag <= 31;$dag++){
?>

<option value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $dag ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $dag ?>
</option>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
            }
?>

</select>
<select name="maand" id="maand">
<option value="MAAND">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "MAAND" ?>
</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
      for($maand=1;$maand <= 12;$maand++){
?>

<option value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $maand ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $maand ?>
</option>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
            }
?>

</select>
<select name="jaar" id="naam">
<option value="JAAR">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "JAAR" ?>
</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    $jaartal
= date(Y)-16;
    $maxjaar = date(Y)-70;
      for($jaar=$jaartal;$jaar >= $maxjaar;$jaar--){
?>

<option value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $jaar ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $jaar ?>
</option>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
            }
                      
            
?>
 
Dennis S

Dennis S

18/11/2005 01:06:00
Quote Anchor link
ok ik heb nu de script:
link

maar als ik deze uitvoer en ik ik bv in archive.php het volgende staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

echo "$jaar<br>";
echo "$dag<br>";
echo "$maand";

?>


wordt er niks weergeven. wat kan er fout zijn? want de link is toch archive.php?jaar=2005&maand=11&dag=18
Gewijzigd op 18/11/2005 01:22:00 door Dennis S
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/11/2005 08:22:00
Quote Anchor link
Maak dit er eens van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="GET"){
echo "$_GET['jaar']<br>";
echo "$_GET['dag']<br>";
echo "$_GET['maand']";
}

?>
Gewijzigd op 18/11/2005 08:22:00 door Robert Deiman
 

18/11/2005 08:37:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="GET"){
echo $_GET['jaar']."<br>";
echo $_GET['dag']."<br>";
echo $_GET['maand'];
}

?>
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

18/11/2005 08:41:00
Quote Anchor link
Geef dan ook even aan wat er fout ging Sebastiaan...

De <br>'s stonden niet tussen aanhalingstekens.
 
Dennis S

Dennis S

18/11/2005 09:24:00
Quote Anchor link
bedankt, het is gelukt.

de source van de bestanden:
today.php
select.php
archive.php
 

18/11/2005 14:06:00
Quote Anchor link
@Willem-Jan: Ik heb Roberts voorbeeld verbeterd, hij deed de varaiblen in de quotes en ik heb ze er weer uit gehaald.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/11/2005 15:07:00
Quote Anchor link
Goed werk Sebastiaan.. was idd een foutje van me :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.