Datum over een jaar?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/07/2011 14:35:29
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:38:38
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

15/07/2011 14:38:46
Quote Anchor link
Wordt ik niks wijzer uit.. Iemand anders?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/07/2011 14:42:04
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd? Er staan zelfs voorbeelden.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

15/07/2011 14:43:29
Quote Anchor link
Ik zeg uit jouw pagina wordt ik niet veel wijzer, ik vraag iemand anders die antwoord kan geven.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/07/2011 14:43:38
Quote Anchor link
Wat snap je dan niet?

Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT dit, dat, DATE_FORMAT(tijd, '%H:%i:%s') AS tijd FROM leden

Nu wel duidelijk :-) ..?

Quote:
Quote
Ik zeg uit jouw pagina wordt ik niet veel wijzer, ik vraag iemand anders die antwoord kan geven.

Tja, als je gaat programmeren in PHP moet je soms inderdaad wel eens wat manuals lezen..
Gewijzigd op 15/07/2011 14:46:20 door - Ariën -
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

15/07/2011 14:53:37
Quote Anchor link
hmm, vindt ze wat moeilijk uitgelegd ;)
Bedankt, nu snap ik hem.

Nog 1 vraag,

$lnQuery = $mysql->query("SELECT * FROM producten WHERE type='Webhosting','Streamhosting'");

Kan dit? Ik wil alles selecteren uit producten waar type = Webhosting of Streamhosting

Mvg
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/07/2011 14:55:31
Quote Anchor link
OR of ||

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$lnQuery = $mysql->query("
SELECT dit, dat, zus, zo FROM producten
 WHERE type='Webhosting' || type='Streamhosting'
");
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

15/07/2011 14:56:47
Quote Anchor link
Aar, Bedankt!
 
Serge Girard

Serge Girard

15/07/2011 15:14:34
Quote Anchor link
of
WHERE type in ('Webhosting', 'Streamhosting')
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.