Datum tijd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 13:15:28
Quote Anchor link
Hallo php freaks,

Sinds kort verdiep ik mij in php, en dan met name om pagina's meer naar mijn hand te zetten.
Nu ben ik bezig met een webshop en toen liep ik tegen Zingiri webshop aan, wat echt een hele leuke webshop is, maar ik kan daar niet een datum en tijd van afhalen instellen. Nu vond ik een leuk script wat ik graag zou willen gebruiken, het probleem is echter dat ik niet de output naar de template voor elkaar krijg.
Ik ben al 3 dagen met dreamweaver aan het "klooien" en krijg het niet voor elkaar :(

Heel concreet:

* Hoe laad ik datumtijd.php in de onecheckout.php?
* Hoe laat ik de input van datumtijd.php zien in de template?

Hartelijk dank voor jullie hulp
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 08:30:12
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

10/03/2011 13:36:31
Quote Anchor link
include()

Ik denk dat jij dat bedoeld.
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 13:40:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include('datumtijd.php'); //sorry ; vergeten
?>
Gewijzigd op 10/03/2011 14:01:08 door Rick -
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 13:42:26
Quote Anchor link
Rick - op 10/03/2011 13:40:42:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include('datumtijd.php')
?>


Helemaal top, maar nu de output naar de template? dan is het probleem opgelost :)
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 13:44:14
Quote Anchor link
post anders eens de code van de template waar je hem wilt hebben
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 13:46:24
Quote Anchor link
Rick - op 10/03/2011 13:44:14:
post anders eens de code van de template waar je hem wilt hebben


Zelf zat ik te denken aan :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $DATUMTIJD;?>

en dan in de template een [DATUMTIJD] te zetten.
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 13:48:49
Quote Anchor link
zou kunnen ik heb het script niet gezien dus kan daar niet op antwoorden, zet beide codes anders even hier in je topic dan kan ik kijken of het klopt
als je dat wilt natuurlijk
Gewijzigd op 10/03/2011 13:50:06 door Rick -
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 13:54:46
Quote Anchor link
het oneckout script is: de regels die ik heb toegevoegd staan op regel 422

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
/*  onecheckout.php
 Copyright 2008,2009,2010 Erik Bogaerts
 Support site: http://www.zingiri.com

 This file is part of Zingiri Web Shop.

 Zingiri Apps is free software; you can redistribute it and/or modify
 it under the terms of the GNU General Public License as published by
 the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or
 (at your option) any later version.

 Zingiri Apps is distributed in the hope that it will be useful,
 but WITHOUT ANY WARRANTY; without even the implied warranty of
 MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE.  See the
 GNU General Public License for more details.

 You should have received a copy of the GNU General Public License
 along with Zingiri Web Shop; if not, write to the Free Software
 Foundation, Inc., 51 Franklin St, Fifth Floor, Boston, MA  02110-1301  USA
 */

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($index_refer <> 1) { exit(); } ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include (dirname(__FILE__)."/includes/checklogin.inc.php"); ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?php
if (loggedin()) {
    if (!empty($_POST['numprod'])) {
        $numprod=intval($_POST['numprod']);
    }

    if (!empty($_REQUEST['paymentid'])) {
        $paymentid=intval($_REQUEST['paymentid']);
    }

    if (!empty($_REQUEST['basketid'])) {
        $basketid=intval($_REQUEST['basketid']);
    }

    if (!empty($_POST['conditions']) && $_POST['conditions']=="on") {
        $conditions=true;
    }

    if (!empty($_POST['notes'])) {
        $notes=$_POST['notes'];
    }

    if (!empty($_GET['prodid'])) {
        $prodid=intval($_GET['prodid']);
        if (!empty($_POST['numprod'][$basketid])) $numprod=$_POST['numprod'][$basketid];
    }

    if (isset($_REQUEST['shipping'])) {
        list($weightid, $shippingid) = explode(":", $_REQUEST['shipping']);
        $weightid=intval($weightid);
        $shippingid=intval($shippingid);
        $wsShipping=$weightid.':'.$shippingid;
    }


    if (isset($_POST['discount_code'])) {
        $discount_code=$_POST['discount_code'];
        if ($discount_code <> "") {
            $discount=new wsDiscount($discount_code);
            if (!$discount->exists()) {
                PutWindow($gfx_dir, $txt['general12'], $txt['checkout1'], "warning.gif", "50");
                $error = 1;
            }
        }
    }

    // current date
    $today = getdate();
    $error = 0; // no errors found
    if ($action=="delete"){
        $query = "DELETE FROM `".$dbtablesprefix."basket` WHERE `CUSTOMERID` = '". wsCid()."' AND `STATUS` = '0' AND  `ID` = '". $basketid."'";
        $sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());
    }
elseif ($action=="update"){

        // if we work with stock amounts, then lets check if there is enough in stock
        if ($stock_enabled == 1) {
            $query = "SELECT `STOCK` FROM `".$dbtablesprefix."product` WHERE `ID` = '".$prodid."'";
            $sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());
            $row = mysql_fetch_row($sql);

            if ($numprod > $row[0] || $row[0] == 0) {
                PutWindow($gfx_dir, $txt['general12'], $txt['checkout15']."<br />".$txt['checkout7']." ".$numprod."<br />".$txt['checkout8']." ".$row[0], "warning.gif", "50");
                $error = 1;
            }
        }

        if ($error == 0) {
            $query = "UPDATE `".$dbtablesprefix."basket` SET `QTY` = ".$numprod." WHERE `CUSTOMERID` = '". wsCid()."' AND `STATUS` = '0' AND  `ID` = '". $basketid."'";
            $sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());
        }
    }


    CheckoutShowProgress();

    //shipping start
    $cart_weight = WeighCart(wsCid());
    //check if combined shipping and weight is applicable
    if ($shippingid && $weightid) {
        $weight_query = "SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping_weight` WHERE '".$cart_weight."' >= `FROM` AND '".$cart_weight."' <= `TO` AND `SHIPPINGID` = '".$shippingid."'";
        $weight_sql = mysql_query($weight_query) or zfdbexit($weight_query);
        if ($row_weight=mysql_fetch_array($weight_sql)) {
            $weightid=$row_weight['ID'];
        }
else {
            $weightid='';
            $shippingid='';
        }
    }

    ?>

<form id="checkout" method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl('index.php?page=checkout',true);?>
">
<table width="100%" class="datatable">
<tr>
<td colspan="4">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['shipping2'] ?>
<br />
<SELECT NAME="shipping" id="shipping"
onChange="this.form.action='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl('?page=onecheckout',true)?>
';this.form.submit();"
>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
        // find out the shipping methods
        $query="SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping` ORDER BY `id`";
        $sql = mysql_query($query) or zfdbexit($query);
        while ($row = mysql_fetch_row($sql)) {
            // there must be at least 1 payment option available, so lets check that
            $pay_query="SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping_payment` WHERE `shippingid`=".$row[0];
            $pay_sql = mysql_query($pay_query) or zfdbexit($pay_query);
            if (mysql_num_rows($pay_sql) <> 0) {
                if ($row[2] == 0 || ($row[2] == 1 && IsCustomerFromDefaultSendCountry($send_default_country) == 1)) {
                    // now check the weight and the costs
                    $weight_query = "SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping_weight` WHERE '".$cart_weight."' >= `FROM` AND '".$cart_weight."' <= `TO` AND `SHIPPINGID` = '".$row[0]."'";
                    $weight_sql = mysql_query($weight_query) or zfdbexit($weight_query);
                    while ($weight_row = mysql_fetch_array($weight_sql)) {
                        if (!$shippingid) $shippingid=$row[0];
                        if (!$weightid) $weightid=$weight_row[0];
                        if ($shippingid==$row[0] && $weightid==$weight_row[0]) $selected='selected="SELECTED"'; else $selected="";
                        echo "<OPTION VALUE=\"".$weight_row[0].":".$row[0]."\" ".$selected." >".$row[1]."&nbsp;(".$currency_symbol_pre.myNumberFormat($weight_row[4],$number_format).$currency_symbol_post.")</OPTION>";
                    }
                }
            }
        }


        ?>

</SELECT> <br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['shipping10'] ?>
<br />
<SELECT NAME="paymentid" id="paymentid"
onChange="this.form.action='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl('?page=onecheckout',true)?>
';this.form.submit();"
>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
        // find out the payment methods
        $query="SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping_payment` WHERE `shippingid`='".$shippingid."' ORDER BY `paymentid`";
        $sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());

        while ($row = mysql_fetch_row($sql)) {
            $query_pay="SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."payment` WHERE `id`='".$row[1]."'";
            $sql_pay = mysql_query($query_pay) or die(mysql_error());

            while ($row_pay = mysql_fetch_array($sql_pay)) {
                if (!$paymentid) $paymentid=$row_pay[0];
                if ($paymentid==$row_pay[0]) $selected='selected="SELECTED"'; else $selected="";
                if ($paymentid==$row_pay[0] && $row_pay['GATEWAY']=='offlinecc') {
                    $wsIsOfflineCC=$row_pay[0];
                }

                echo "<OPTION VALUE=\"".$row_pay[0]."\" ".$selected.">".$row_pay[1];
            }
        }

        ?>

</SELECT>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
        ?>
</td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
    if (IsAdmin() && get_option('zing_webshop_pro') && $wsIsOfflineCC) {
        echo '<tr><td colspan="4">'.$txt['card1'].'</td></tr><tr>';
        $wsCreditCard=new wsCreditCard(wsCid());
        $i=0;
        $first=true;
        if (count($wsCreditCard->all()) > 0) {
            foreach ($wsCreditCard->all() as $cardid => $card) {
                $i++;
                if ($i > 4) {
                    echo '</tr><tr>';
                    $i=1;
                }

                echo '<td width="25%">';
                echo '<strong>'.$card['CARD_NAME'].'</strong><br />';
                echo $card['CARD_TYPE'].' ';
                echo $card['CARD_NUMBER'].'<br />';
                if ($_POST['wscardid'] == $cardid || ($_POST['wscardid']=='' && $first)) $selected = 'CHECKED'; else $selected="";
                echo '<input type="radio" name="wscardid" value="'.$cardid.'" '.$selected.'/>';
                if ($cardid > 0) {
                    echo '<a href="index.php?zfaces=form&action=edit&form=bankcard&id='.$cardid.'&redirect='.urlencode('index.php?page=onecheckout&paymentid='.$paymentid.'&shipping='.$wsShipping).'" class="button">'.$txt['browse7'].'</a>';
                    echo ' ';
                    echo '<a href="index.php?zfaces=form&action=delete&form=bankcard&id='.$cardid.'&redirect='.urlencode('index.php?page=onecheckout&paymentid='.$paymentid.'&shipping='.$wsShipping).'" class="button">'.$txt['browse8'].'</a>';
                }

                echo '</td>';
                $first=false;
            }
        }

        echo '<tr><td colspan="4">';
        echo '<a href="index.php?zfaces=form&action=add&form=bankcard&redirect='.urlencode('index.php?page=onecheckout&paymentid='.$paymentid.'&shipping='.$wsShipping).'" class="button">'.$txt['shippingadmin10'].'</a>';
        echo '</td></tr>';
    }

    ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
    if (WeighCart(wsCid()) > 0) {
        echo '<tr><td colspan="4">'.$txt['customer21'].'</td></tr><tr>';
        $address=new wsAddress(wsCid());
        $addresses=$address->getAddresses();
        $i=0;
        $first=true;
        foreach ($addresses as $adrid => $adr) {
            $i++;
            if ($i > 4) {
                echo '</tr><tr>';
                $i=1;
            }

            echo '<td width="25%">';
            echo '<strong>'.$adr['NAME'].'</strong><br />';
            echo $adr['ADDRESS'].'<br />';
            echo $adr['CITY'].','.$adr['ZIP'].'<br />';
            if ($adr['STATE']) echo $adr['STATE'].'<br />';
            echo $adr['COUNTRY'].'<br />';
            if ($_POST['address'] == $adrid || ($_POST['address']=='' && $first)) $selected = 'CHECKED'; else $selected="";
            echo '<input type="radio" name="address" value="'.$adrid.'" '.$selected.'/>';
            if ($adrid > 0) {
                echo '<a href="index.php?zfaces=form&action=edit&form=address&id='.$adrid.'&redirect='.urlencode('index.php?page=onecheckout').'" class="button">'.$txt['browse7'].'</a>';
                echo ' ';
                echo '<a href="index.php?zfaces=form&action=delete&form=address&id='.$adrid.'&redirect='.urlencode('index.php?page=onecheckout').'" class="button">'.$txt['browse8'].'</a>';
            }

            echo '</td>';
            $first=false;
        }

        echo '<tr><td colspan="4">';
        echo '<a href="index.php?zfaces=form&action=add&form=address&redirect='.urlencode('index.php?page=onecheckout').'" class="button">'.$txt['shippingadmin10'].'</a>';
        echo '</td></tr>';
    }

    ?>

</tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (ActiveDiscounts()) {?>

<table>
<tr>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['shipping5']?>
<input type="text" id="discount_code" name="discount_code"
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $discount_code?>
"
><input type="submit" name="discount" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart10'];?>
"
onclick="this.form.action='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl('?page=onecheckout',true)?>
';this.form.submit();"
/></td>
</tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php }?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php //}

//shipping end
// read basket

$query = "SELECT * FROM ".$dbtablesprefix."basket WHERE (`CUSTOMERID` = ".wsCid()." AND `STATUS` = 0) ORDER BY ID";
$sql = mysql_query($query) or zfdbexit($query);
$count = mysql_num_rows($sql);

if ($count == 0) {
    PutWindow($gfx_dir, $txt['cart1'], $txt['cart2'], "carticon.gif", "50");
}

else {
    ?>
<br />
<table width="100%" class="datatable">
<tr>
<th colspan="2">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart3']; ?>
</th>
<th>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart4']; ?>
</th>
<th>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart5']; ?>
</th>
</tr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
    $optel
= 0;
    $id=0;
    $tax = new wsTaxSum();

    while ($row = mysql_fetch_array($sql)) {
        $id++;
        $query = "SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."product` where `ID`='" . $row[2] . "'";
        $sql_details = mysql_query($query) or die(mysql_error());
        while ($row_details = mysql_fetch_array($sql_details)) {
            $optel = $optel +1;
            if ($optel == 3) { $optel = 1; }
            if ($optel == 1) { $kleur = ""; }
            if ($optel == 2) { $kleur = " class=\"altrow\""; }

            // is there a picture?
            if ($search_prodgfx == 1 && $use_prodgfx == 1) {
                if (!empty($row_details['DEFAULTIMAGE'])) { $picture = $row_details['DEFAULTIMAGE']; }
                elseif ($pictureid == 1) { $picture = $row_details[0]; }
                else { $picture = $row_details[1]; }

                list($image_url,$height,$width)=wsDefaultProductImageUrl($picture,$row_details['DEFAULTIMAGE']);
                $thumb = "<img class=\"imgleft\" src=\"".$image_url."\"".$width.$height." alt=\"\" />";
            }


            // make up the description to print according to the pricelist_format and max_description
            $print_description=printDescription($row_details[1],$row_details[3],$row_details['EXCERPT']);
            ?>

<tr
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $kleur; ?>
>
<td colspan="2"><a
href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl("index.php?page=details&prod=".$row_details[0].'&basketid='.$row['ID'],true); ?>
"
>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $thumb.$print_description.$picturelink; ?>
</a>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
        //$productprice = $row[3]; // the price of a product
        $tax->calculate($row[3],$row_details['TAXCATEGORYID']);
        $productprice = $tax->in;

        $printvalue = $row[7];   // features
        if (!$printvalue == "") { echo "<br />(".$printvalue.")"; }
        ?>
</td>
<td style="text-align: right">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
        echo $currency_symbol_pre;
        $subtotaal = $productprice * $row[6];
        $printprijs = myNumberFormat($subtotaal);
        echo $printprijs;
        echo $currency_symbol_post;
        ?>
</td>
<td style="text-align: right;"><input type="text" size="4"
name="numprod[
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['ID'];?>
]" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row[6] ?>
"
>&nbsp; <input type="submit" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart10'] ?>
"
onclick="form.action='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl("?page=onecheckout&action=update&prodid=".$row_details[0].'&basketid='.$row['ID'],true)?>
';"
name="sub"
> <br />
<input type="submit" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart6']; ?>
"
onclick="form.action='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl("?page=onecheckout&action=delete&prodid=".$row_details[0].'&basketid='.$row['ID'],true)?>
';"
name="sub"
></td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php

    $totaal
= $totaal + $subtotaal;
        }
    }

    //end of cart contents

    //manage discount

    if ($discount_code <> "") {
        $discount->calculate();
        echo '<tr><td colspan="2" style="text-align: right">'.$txt['checkout14'];
        if ($discount->percentage>0) {
            // percentage
            echo ' '.$discount->percentage.'%</td><td style="text-align: right">-'.$currency_symbol_pre.myNumberFormat($discount->discount,$number_format).$currency_symbol_post.'</td></tr>';
        }

        else {
            //fixed amount
            echo '</td><td style="text-align: right">-'.$currency_symbol_pre.myNumberFormat($discount->discount,$number_format).$currency_symbol_post.'</td></tr>';
        }

        $totaal -= $discount->discount;

    }


    //shipping costs
    if ($shippingid) {
        // first the shipping description
        $query = sprintf("SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping` WHERE `id` = %s", quote_smart($shippingid));
        $sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());
        if ($row = mysql_fetch_row($sql)) {
            $shipping_descr = $row[1];
        }
    }


    // read the shipping costs
    if ($weightid) {
        $query = sprintf("SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping_weight` WHERE `ID` = %s", quote_smart($weightid));
        $sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());
        if ($row = mysql_fetch_row($sql)) $sendcosts = $row[4]; else $sendcosts = 0;
    }

    
    if ($sendcosts != 0) {
        echo '<tr><td>'.$txt['checkout16'].'</td><td>'.$shipping_descr.'</td><td style="text-align: right">'.$currency_symbol_pre.myNumberFormat($sendcosts,$number_format).$currency_symbol_post.'</td></tr>';
        $totaal += $sendcosts;
    }

    
    //calculate and display taxes
    //$tax = new wsTax($totaal);

    $totaal_ex = myNumberFormat($tax->exSum);
    $totaal_in = myNumberFormat($tax->inSum);

    function
displayTaxes($tax) {
        global $txt,$currency_symbol_pre,$number_format,$currency_symbol_post;
        $taxheader=$txt['checkout102'];
        if (count($tax->taxByCategory)>0) {
            foreach ($tax->taxByCategory as $taxCategory => $taxes) {
                if (count($taxes>0)) {
                    foreach ($taxes as $label => $data) {
                        echo '<tr>';
                        if ($taxheader) {
                            echo '<td rowspan="'.$tax->combinations.'">'.$taxheader.'</td>';
                        }

                        echo '<td>'.$label.' '.$data['RATE'].'%</td><td style="text-align: right">'.$currency_symbol_pre.myNumberFormat($data['TAX'],$number_format).$currency_symbol_post.'</td>';
                        if ($taxheader) {
                            echo '<td rowspan="'.$tax->combinations.'"></td>';
                        }

                        $taxheader="";
                        echo '</tr>';
                    }
                }
            }
        }
    }

    if (!$db_prices_including_vat) displayTaxes($tax);

    //total
    ?>

<tr>
<td colspan="2">
<div style="text-align: right;"><strong>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart7']; ?>
</strong></div>
</td>
<td>
<div style="text-align: right;">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $currency_symbol_pre.myNumberFormat($totaal).$currency_symbol_post; ?>
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($no_vat == 0) { echo "<small>(".$currency_symbol_pre.$totaal_ex.$currency_symbol_post." ".$txt['general6']." ".$txt['general5'].")</small>"; } ?>
</div>
</td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    if ($db_prices_including_vat) displayTaxes($tax);
    ?>

</table>
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php //notes
    echo $txt['shipping3'];
    ?>
<br />
<textarea name="notes" rows="5" style="width: 100%">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $notes;?>
</textarea><br />
<br />
<br />
<br />
<input type="hidden" name="onecheckout" value="1" /> <input type="checkbox" name="conditions"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (IsAdmin() || $conditions) echo 'checked="yes"'?>

/> <a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl('index.php?page=conditions&action=show',true)?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['conditions1'];?>
</a><br />
<div style="text-align: center;"><input type=submit name=pay value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart9'] ?>
"></div>
</form>
// op deze hoogte zou ik graag het datumtijd script willen laden!!!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
include('datumtijd.php')?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $DATUMTIJD;?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
}
?>
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 14:00:40
Quote Anchor link
ik zou er dan voor kiezen om het in 1 php tag te zetten dus

code: laatste paar regels
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
include('datumtijd.php'); //vergeet hier de ; niet!
echo $DATUMTIJD;
}
}

?>

dit zou dan gewoon moeten werken zo
Gewijzigd op 10/03/2011 14:02:04 door Rick -
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 14:34:37
Quote Anchor link
Rick - op 10/03/2011 14:00:40:
ik zou er dan voor kiezen om het in 1 php tag te zetten dus

code: laatste paar regels
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
include('datumtijd.php'); //vergeet hier de ; niet!
echo $DATUMTIJD;
}
}

?>

dit zou dan gewoon moeten werken zo


Al met al werkt het niet Rick, ik heb ook in de checkout.php en de lang.txt gekeken maar zorda hij de order afdrukt (op het scherm of in de mail/print) zie je daar alleen [DATUMTIJD] staan en geen waarde :(
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

10/03/2011 14:44:11
Quote Anchor link
Gebruik geen * dit is een wildcard
Backtics horen niet in een mysql query
Mysql injectie mogelijk mysql_real_escape_string
Html en php zoveel mogelijk gescheiden van elkaar houden
Gebruik goede fouthandeling geen OR DIE
!empty() is een onnodige functie gebruik isset()
Gebruik mysql_fetch_assoc ipv mysql_fetch_array
Probeer met divs te werken ipv met tabellen

Etc verder ga ik nie kijken er zouden wel meer dingen in zitten
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 14:47:17
Quote Anchor link
je zet nu in de template tussen de [datumtijd] tags toch? haal die weg en zet hem gewoon ergens anders tussen en kijk dan wat hij doet dus tussen al bestaande tags
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 14:51:01
Quote Anchor link
dit is zoals de template is opgebouwd:

Uw ordernummer is: [WEBID]
Uw klantnummer is: [CUSTOMERID]

De volgende artikelen zijn door u besteld:

[QTY] x artikel [DESCRIPTION] [PRICE]
[LINETOTAL]
Korting Kortingscode [DISCOUNTCODE]
([DISCOUNTRATE]) -[DISCOUNTAMOUNT]


Het totaalbedrag inclusief BTW [TOTAL]



U haalt uw bestelling op: / opmerkingen
[DATUMTIJD]

[NOTES]

Contact gegevens:
[COMPANY]
[INITIALS] [MIDDLENAME] [LASTNAME]
[ADDRESS]
[ZIPCODE] [CITY]
[STATE]
[COUNTRY]
[PHONE]

Betaalwijze:
Contant of pinnen bij afhalen


Bedankt voor uw bestelling. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 14:57:31
Quote Anchor link
aha de [DATUMTIJD] kun je er niet zomaar tussen zetten, in een ander bestand dat hem uitprint of iets dergelijks daarin stat welke tag welke tekst moet hebben daar moet je bij zetten [DATUMTIJD] = $datumtijd of zoiets neem dit niet klakkeloos over maar kijk wat het moet zijn

wat zijn eigenlijk verder je ervaringen met deze webshop voor wordpress ik overweeg om hem ook te gaan gebruiken
Gewijzigd op 10/03/2011 14:59:58 door Rick -
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 15:13:43
Quote Anchor link
Rick - op 10/03/2011 14:57:31:

wat zijn eigenlijk verder je ervaringen met deze webshop voor wordpress ik overweeg om hem ook te gaan gebruiken


Ik vind hem echt geweldig, je kan er werkelijk alles aan veranderen, ik ben en nu een dikke week mee bezig en ik vind hem echt top, ook heel makkelijk is het om prijzen en andere dingen over een product te veranderen in een excel sheet.

Ik vind hem echt super leuk.

Toevoeging op 10/03/2011 15:44:13:

Rick - op 10/03/2011 14:57:31:
aha de [DATUMTIJD] kun je er niet zomaar tussen zetten, in een ander bestand dat hem uitprint of iets dergelijks daarin stat welke tag welke tekst moet hebben daar moet je bij zetten [DATUMTIJD] = $datumtijd of zoiets neem dit niet klakkeloos over maar kijk wat het moet zijn


Je hebt ook een lang.txt file daar staan allemaal waardes in, nu had ik er
// DATUMTIJD.php bijgezet met daaronder de waarde:
$txt['DATUMTIJD']; = '<br />'
Heb de file geupload en toen deed de hele webshop niks meer dan roept ie dat er een valse string in de lang.txt zit
Gewijzigd op 10/03/2011 15:56:59 door Tiemen Jan van Dijk
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 16:02:50
Quote Anchor link
moet je datumtijd.php niet ook includen en kan je niet gewooon $datumtijd plaatsen
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 16:07:33
Quote Anchor link
Rick - op 10/03/2011 16:02:50:
moet je datumtijd.php niet ook includen en kan je niet gewooon $datumtijd plaatsen


hieronder een klein stukje uit de lang.txt volgens mij voegen ze alles toe door
// *.php


// stockadmin.php
$txt['stockadmin2'] = 'Toon';
$txt['stockadmin3'] = 'Voorraad beheer';

// mailinglist.php
$txt['mailinglist1'] = 'Copy/paste dit naar uw Mass mailer software';

Dus dacht ik dan zet ik er:
// DATUMTIJD.php
$txt['DATUMTIJD'] = "<br />';

Erbij maar dan accepteerd de webshop de lang.txt niet meer :(
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 16:09:56
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Dus dacht ik dan zet ik er:
// DATUMTIJD.php
$txt['DATUMTIJD'] = "<br />';

zit fout in het moet zijn
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Dus dacht ik dan zet ik er:
// DATUMTIJD.php
$txt['DATUMTIJD'] = '<br />';

je hebt ' en " door de war gehaald
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 16:30:38
Quote Anchor link
Dit is het resultaat inclusief die datumtijd:

Afbeelding


En dit is het zonder die datumtijd in de lang.txt

Afbeelding


Ik snap er echt niks meer van
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 16:33:55
Quote Anchor link
kun je me de datumtijd.php sturen? dan ga ik het zelf even testen
Gewijzigd op 10/03/2011 16:37:33 door Rick -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.