Datum tijd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 13:15:28
Quote Anchor link
Hallo php freaks,

Sinds kort verdiep ik mij in php, en dan met name om pagina's meer naar mijn hand te zetten.
Nu ben ik bezig met een webshop en toen liep ik tegen Zingiri webshop aan, wat echt een hele leuke webshop is, maar ik kan daar niet een datum en tijd van afhalen instellen. Nu vond ik een leuk script wat ik graag zou willen gebruiken, het probleem is echter dat ik niet de output naar de template voor elkaar krijg.
Ik ben al 3 dagen met dreamweaver aan het "klooien" en krijg het niet voor elkaar :(

Heel concreet:

* Hoe laad ik datumtijd.php in de onecheckout.php?
* Hoe laat ik de input van datumtijd.php zien in de template?

Hartelijk dank voor jullie hulp
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:17:56
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

10/03/2011 13:36:31
Quote Anchor link
include()

Ik denk dat jij dat bedoeld.
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 13:40:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include('datumtijd.php'); //sorry ; vergeten
?>
Gewijzigd op 10/03/2011 14:01:08 door Rick -
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 13:42:26
Quote Anchor link
Rick - op 10/03/2011 13:40:42:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include('datumtijd.php')
?>


Helemaal top, maar nu de output naar de template? dan is het probleem opgelost :)
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 13:44:14
Quote Anchor link
post anders eens de code van de template waar je hem wilt hebben
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 13:46:24
Quote Anchor link
Rick - op 10/03/2011 13:44:14:
post anders eens de code van de template waar je hem wilt hebben


Zelf zat ik te denken aan :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $DATUMTIJD;?>

en dan in de template een [DATUMTIJD] te zetten.
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 13:48:49
Quote Anchor link
zou kunnen ik heb het script niet gezien dus kan daar niet op antwoorden, zet beide codes anders even hier in je topic dan kan ik kijken of het klopt
als je dat wilt natuurlijk
Gewijzigd op 10/03/2011 13:50:06 door Rick -
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 13:54:46
Quote Anchor link
het oneckout script is: de regels die ik heb toegevoegd staan op regel 422

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
/*  onecheckout.php
 Copyright 2008,2009,2010 Erik Bogaerts
 Support site: http://www.zingiri.com

 This file is part of Zingiri Web Shop.

 Zingiri Apps is free software; you can redistribute it and/or modify
 it under the terms of the GNU General Public License as published by
 the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or
 (at your option) any later version.

 Zingiri Apps is distributed in the hope that it will be useful,
 but WITHOUT ANY WARRANTY; without even the implied warranty of
 MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE.  See the
 GNU General Public License for more details.

 You should have received a copy of the GNU General Public License
 along with Zingiri Web Shop; if not, write to the Free Software
 Foundation, Inc., 51 Franklin St, Fifth Floor, Boston, MA  02110-1301  USA
 */

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($index_refer <> 1) { exit(); } ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include (dirname(__FILE__)."/includes/checklogin.inc.php"); ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?php
if (loggedin()) {
    if (!empty($_POST['numprod'])) {
        $numprod=intval($_POST['numprod']);
    }

    if (!empty($_REQUEST['paymentid'])) {
        $paymentid=intval($_REQUEST['paymentid']);
    }

    if (!empty($_REQUEST['basketid'])) {
        $basketid=intval($_REQUEST['basketid']);
    }

    if (!empty($_POST['conditions']) && $_POST['conditions']=="on") {
        $conditions=true;
    }

    if (!empty($_POST['notes'])) {
        $notes=$_POST['notes'];
    }

    if (!empty($_GET['prodid'])) {
        $prodid=intval($_GET['prodid']);
        if (!empty($_POST['numprod'][$basketid])) $numprod=$_POST['numprod'][$basketid];
    }

    if (isset($_REQUEST['shipping'])) {
        list($weightid, $shippingid) = explode(":", $_REQUEST['shipping']);
        $weightid=intval($weightid);
        $shippingid=intval($shippingid);
        $wsShipping=$weightid.':'.$shippingid;
    }


    if (isset($_POST['discount_code'])) {
        $discount_code=$_POST['discount_code'];
        if ($discount_code <> "") {
            $discount=new wsDiscount($discount_code);
            if (!$discount->exists()) {
                PutWindow($gfx_dir, $txt['general12'], $txt['checkout1'], "warning.gif", "50");
                $error = 1;
            }
        }
    }

    // current date
    $today = getdate();
    $error = 0; // no errors found
    if ($action=="delete"){
        $query = "DELETE FROM `".$dbtablesprefix."basket` WHERE `CUSTOMERID` = '". wsCid()."' AND `STATUS` = '0' AND  `ID` = '". $basketid."'";
        $sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());
    }
elseif ($action=="update"){

        // if we work with stock amounts, then lets check if there is enough in stock
        if ($stock_enabled == 1) {
            $query = "SELECT `STOCK` FROM `".$dbtablesprefix."product` WHERE `ID` = '".$prodid."'";
            $sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());
            $row = mysql_fetch_row($sql);

            if ($numprod > $row[0] || $row[0] == 0) {
                PutWindow($gfx_dir, $txt['general12'], $txt['checkout15']."<br />".$txt['checkout7']." ".$numprod."<br />".$txt['checkout8']." ".$row[0], "warning.gif", "50");
                $error = 1;
            }
        }

        if ($error == 0) {
            $query = "UPDATE `".$dbtablesprefix."basket` SET `QTY` = ".$numprod." WHERE `CUSTOMERID` = '". wsCid()."' AND `STATUS` = '0' AND  `ID` = '". $basketid."'";
            $sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());
        }
    }


    CheckoutShowProgress();

    //shipping start
    $cart_weight = WeighCart(wsCid());
    //check if combined shipping and weight is applicable
    if ($shippingid && $weightid) {
        $weight_query = "SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping_weight` WHERE '".$cart_weight."' >= `FROM` AND '".$cart_weight."' <= `TO` AND `SHIPPINGID` = '".$shippingid."'";
        $weight_sql = mysql_query($weight_query) or zfdbexit($weight_query);
        if ($row_weight=mysql_fetch_array($weight_sql)) {
            $weightid=$row_weight['ID'];
        }
else {
            $weightid='';
            $shippingid='';
        }
    }

    ?>

<form id="checkout" method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl('index.php?page=checkout',true);?>
">
<table width="100%" class="datatable">
<tr>
<td colspan="4">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['shipping2'] ?>
<br />
<SELECT NAME="shipping" id="shipping"
onChange="this.form.action='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl('?page=onecheckout',true)?>
';this.form.submit();"
>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
        // find out the shipping methods
        $query="SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping` ORDER BY `id`";
        $sql = mysql_query($query) or zfdbexit($query);
        while ($row = mysql_fetch_row($sql)) {
            // there must be at least 1 payment option available, so lets check that
            $pay_query="SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping_payment` WHERE `shippingid`=".$row[0];
            $pay_sql = mysql_query($pay_query) or zfdbexit($pay_query);
            if (mysql_num_rows($pay_sql) <> 0) {
                if ($row[2] == 0 || ($row[2] == 1 && IsCustomerFromDefaultSendCountry($send_default_country) == 1)) {
                    // now check the weight and the costs
                    $weight_query = "SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping_weight` WHERE '".$cart_weight."' >= `FROM` AND '".$cart_weight."' <= `TO` AND `SHIPPINGID` = '".$row[0]."'";
                    $weight_sql = mysql_query($weight_query) or zfdbexit($weight_query);
                    while ($weight_row = mysql_fetch_array($weight_sql)) {
                        if (!$shippingid) $shippingid=$row[0];
                        if (!$weightid) $weightid=$weight_row[0];
                        if ($shippingid==$row[0] && $weightid==$weight_row[0]) $selected='selected="SELECTED"'; else $selected="";
                        echo "<OPTION VALUE=\"".$weight_row[0].":".$row[0]."\" ".$selected." >".$row[1]."&nbsp;(".$currency_symbol_pre.myNumberFormat($weight_row[4],$number_format).$currency_symbol_post.")</OPTION>";
                    }
                }
            }
        }


        ?>

</SELECT> <br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['shipping10'] ?>
<br />
<SELECT NAME="paymentid" id="paymentid"
onChange="this.form.action='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl('?page=onecheckout',true)?>
';this.form.submit();"
>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
        // find out the payment methods
        $query="SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping_payment` WHERE `shippingid`='".$shippingid."' ORDER BY `paymentid`";
        $sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());

        while ($row = mysql_fetch_row($sql)) {
            $query_pay="SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."payment` WHERE `id`='".$row[1]."'";
            $sql_pay = mysql_query($query_pay) or die(mysql_error());

            while ($row_pay = mysql_fetch_array($sql_pay)) {
                if (!$paymentid) $paymentid=$row_pay[0];
                if ($paymentid==$row_pay[0]) $selected='selected="SELECTED"'; else $selected="";
                if ($paymentid==$row_pay[0] && $row_pay['GATEWAY']=='offlinecc') {
                    $wsIsOfflineCC=$row_pay[0];
                }

                echo "<OPTION VALUE=\"".$row_pay[0]."\" ".$selected.">".$row_pay[1];
            }
        }

        ?>

</SELECT>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
        ?>
</td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
    if (IsAdmin() && get_option('zing_webshop_pro') && $wsIsOfflineCC) {
        echo '<tr><td colspan="4">'.$txt['card1'].'</td></tr><tr>';
        $wsCreditCard=new wsCreditCard(wsCid());
        $i=0;
        $first=true;
        if (count($wsCreditCard->all()) > 0) {
            foreach ($wsCreditCard->all() as $cardid => $card) {
                $i++;
                if ($i > 4) {
                    echo '</tr><tr>';
                    $i=1;
                }

                echo '<td width="25%">';
                echo '<strong>'.$card['CARD_NAME'].'</strong><br />';
                echo $card['CARD_TYPE'].' ';
                echo $card['CARD_NUMBER'].'<br />';
                if ($_POST['wscardid'] == $cardid || ($_POST['wscardid']=='' && $first)) $selected = 'CHECKED'; else $selected="";
                echo '<input type="radio" name="wscardid" value="'.$cardid.'" '.$selected.'/>';
                if ($cardid > 0) {
                    echo '<a href="index.php?zfaces=form&action=edit&form=bankcard&id='.$cardid.'&redirect='.urlencode('index.php?page=onecheckout&paymentid='.$paymentid.'&shipping='.$wsShipping).'" class="button">'.$txt['browse7'].'</a>';
                    echo ' ';
                    echo '<a href="index.php?zfaces=form&action=delete&form=bankcard&id='.$cardid.'&redirect='.urlencode('index.php?page=onecheckout&paymentid='.$paymentid.'&shipping='.$wsShipping).'" class="button">'.$txt['browse8'].'</a>';
                }

                echo '</td>';
                $first=false;
            }
        }

        echo '<tr><td colspan="4">';
        echo '<a href="index.php?zfaces=form&action=add&form=bankcard&redirect='.urlencode('index.php?page=onecheckout&paymentid='.$paymentid.'&shipping='.$wsShipping).'" class="button">'.$txt['shippingadmin10'].'</a>';
        echo '</td></tr>';
    }

    ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
    if (WeighCart(wsCid()) > 0) {
        echo '<tr><td colspan="4">'.$txt['customer21'].'</td></tr><tr>';
        $address=new wsAddress(wsCid());
        $addresses=$address->getAddresses();
        $i=0;
        $first=true;
        foreach ($addresses as $adrid => $adr) {
            $i++;
            if ($i > 4) {
                echo '</tr><tr>';
                $i=1;
            }

            echo '<td width="25%">';
            echo '<strong>'.$adr['NAME'].'</strong><br />';
            echo $adr['ADDRESS'].'<br />';
            echo $adr['CITY'].','.$adr['ZIP'].'<br />';
            if ($adr['STATE']) echo $adr['STATE'].'<br />';
            echo $adr['COUNTRY'].'<br />';
            if ($_POST['address'] == $adrid || ($_POST['address']=='' && $first)) $selected = 'CHECKED'; else $selected="";
            echo '<input type="radio" name="address" value="'.$adrid.'" '.$selected.'/>';
            if ($adrid > 0) {
                echo '<a href="index.php?zfaces=form&action=edit&form=address&id='.$adrid.'&redirect='.urlencode('index.php?page=onecheckout').'" class="button">'.$txt['browse7'].'</a>';
                echo ' ';
                echo '<a href="index.php?zfaces=form&action=delete&form=address&id='.$adrid.'&redirect='.urlencode('index.php?page=onecheckout').'" class="button">'.$txt['browse8'].'</a>';
            }

            echo '</td>';
            $first=false;
        }

        echo '<tr><td colspan="4">';
        echo '<a href="index.php?zfaces=form&action=add&form=address&redirect='.urlencode('index.php?page=onecheckout').'" class="button">'.$txt['shippingadmin10'].'</a>';
        echo '</td></tr>';
    }

    ?>

</tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (ActiveDiscounts()) {?>

<table>
<tr>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['shipping5']?>
<input type="text" id="discount_code" name="discount_code"
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $discount_code?>
"
><input type="submit" name="discount" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart10'];?>
"
onclick="this.form.action='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl('?page=onecheckout',true)?>
';this.form.submit();"
/></td>
</tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php }?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php //}

//shipping end
// read basket

$query = "SELECT * FROM ".$dbtablesprefix."basket WHERE (`CUSTOMERID` = ".wsCid()." AND `STATUS` = 0) ORDER BY ID";
$sql = mysql_query($query) or zfdbexit($query);
$count = mysql_num_rows($sql);

if ($count == 0) {
    PutWindow($gfx_dir, $txt['cart1'], $txt['cart2'], "carticon.gif", "50");
}

else {
    ?>
<br />
<table width="100%" class="datatable">
<tr>
<th colspan="2">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart3']; ?>
</th>
<th>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart4']; ?>
</th>
<th>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart5']; ?>
</th>
</tr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
    $optel
= 0;
    $id=0;
    $tax = new wsTaxSum();

    while ($row = mysql_fetch_array($sql)) {
        $id++;
        $query = "SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."product` where `ID`='" . $row[2] . "'";
        $sql_details = mysql_query($query) or die(mysql_error());
        while ($row_details = mysql_fetch_array($sql_details)) {
            $optel = $optel +1;
            if ($optel == 3) { $optel = 1; }
            if ($optel == 1) { $kleur = ""; }
            if ($optel == 2) { $kleur = " class=\"altrow\""; }

            // is there a picture?
            if ($search_prodgfx == 1 && $use_prodgfx == 1) {
                if (!empty($row_details['DEFAULTIMAGE'])) { $picture = $row_details['DEFAULTIMAGE']; }
                elseif ($pictureid == 1) { $picture = $row_details[0]; }
                else { $picture = $row_details[1]; }

                list($image_url,$height,$width)=wsDefaultProductImageUrl($picture,$row_details['DEFAULTIMAGE']);
                $thumb = "<img class=\"imgleft\" src=\"".$image_url."\"".$width.$height." alt=\"\" />";
            }


            // make up the description to print according to the pricelist_format and max_description
            $print_description=printDescription($row_details[1],$row_details[3],$row_details['EXCERPT']);
            ?>

<tr
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $kleur; ?>
>
<td colspan="2"><a
href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl("index.php?page=details&prod=".$row_details[0].'&basketid='.$row['ID'],true); ?>
"
>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $thumb.$print_description.$picturelink; ?>
</a>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
        //$productprice = $row[3]; // the price of a product
        $tax->calculate($row[3],$row_details['TAXCATEGORYID']);
        $productprice = $tax->in;

        $printvalue = $row[7];   // features
        if (!$printvalue == "") { echo "<br />(".$printvalue.")"; }
        ?>
</td>
<td style="text-align: right">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
        echo $currency_symbol_pre;
        $subtotaal = $productprice * $row[6];
        $printprijs = myNumberFormat($subtotaal);
        echo $printprijs;
        echo $currency_symbol_post;
        ?>
</td>
<td style="text-align: right;"><input type="text" size="4"
name="numprod[
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['ID'];?>
]" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row[6] ?>
"
>&nbsp; <input type="submit" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart10'] ?>
"
onclick="form.action='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl("?page=onecheckout&action=update&prodid=".$row_details[0].'&basketid='.$row['ID'],true)?>
';"
name="sub"
> <br />
<input type="submit" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart6']; ?>
"
onclick="form.action='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl("?page=onecheckout&action=delete&prodid=".$row_details[0].'&basketid='.$row['ID'],true)?>
';"
name="sub"
></td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php

    $totaal
= $totaal + $subtotaal;
        }
    }

    //end of cart contents

    //manage discount

    if ($discount_code <> "") {
        $discount->calculate();
        echo '<tr><td colspan="2" style="text-align: right">'.$txt['checkout14'];
        if ($discount->percentage>0) {
            // percentage
            echo ' '.$discount->percentage.'%</td><td style="text-align: right">-'.$currency_symbol_pre.myNumberFormat($discount->discount,$number_format).$currency_symbol_post.'</td></tr>';
        }

        else {
            //fixed amount
            echo '</td><td style="text-align: right">-'.$currency_symbol_pre.myNumberFormat($discount->discount,$number_format).$currency_symbol_post.'</td></tr>';
        }

        $totaal -= $discount->discount;

    }


    //shipping costs
    if ($shippingid) {
        // first the shipping description
        $query = sprintf("SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping` WHERE `id` = %s", quote_smart($shippingid));
        $sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());
        if ($row = mysql_fetch_row($sql)) {
            $shipping_descr = $row[1];
        }
    }


    // read the shipping costs
    if ($weightid) {
        $query = sprintf("SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping_weight` WHERE `ID` = %s", quote_smart($weightid));
        $sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());
        if ($row = mysql_fetch_row($sql)) $sendcosts = $row[4]; else $sendcosts = 0;
    }

    
    if ($sendcosts != 0) {
        echo '<tr><td>'.$txt['checkout16'].'</td><td>'.$shipping_descr.'</td><td style="text-align: right">'.$currency_symbol_pre.myNumberFormat($sendcosts,$number_format).$currency_symbol_post.'</td></tr>';
        $totaal += $sendcosts;
    }

    
    //calculate and display taxes
    //$tax = new wsTax($totaal);

    $totaal_ex = myNumberFormat($tax->exSum);
    $totaal_in = myNumberFormat($tax->inSum);

    function
displayTaxes($tax) {
        global $txt,$currency_symbol_pre,$number_format,$currency_symbol_post;
        $taxheader=$txt['checkout102'];
        if (count($tax->taxByCategory)>0) {
            foreach ($tax->taxByCategory as $taxCategory => $taxes) {
                if (count($taxes>0)) {
                    foreach ($taxes as $label => $data) {
                        echo '<tr>';
                        if ($taxheader) {
                            echo '<td rowspan="'.$tax->combinations.'">'.$taxheader.'</td>';
                        }

                        echo '<td>'.$label.' '.$data['RATE'].'%</td><td style="text-align: right">'.$currency_symbol_pre.myNumberFormat($data['TAX'],$number_format).$currency_symbol_post.'</td>';
                        if ($taxheader) {
                            echo '<td rowspan="'.$tax->combinations.'"></td>';
                        }

                        $taxheader="";
                        echo '</tr>';
                    }
                }
            }
        }
    }

    if (!$db_prices_including_vat) displayTaxes($tax);

    //total
    ?>

<tr>
<td colspan="2">
<div style="text-align: right;"><strong>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart7']; ?>
</strong></div>
</td>
<td>
<div style="text-align: right;">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $currency_symbol_pre.myNumberFormat($totaal).$currency_symbol_post; ?>
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($no_vat == 0) { echo "<small>(".$currency_symbol_pre.$totaal_ex.$currency_symbol_post." ".$txt['general6']." ".$txt['general5'].")</small>"; } ?>
</div>
</td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    if ($db_prices_including_vat) displayTaxes($tax);
    ?>

</table>
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php //notes
    echo $txt['shipping3'];
    ?>
<br />
<textarea name="notes" rows="5" style="width: 100%">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $notes;?>
</textarea><br />
<br />
<br />
<br />
<input type="hidden" name="onecheckout" value="1" /> <input type="checkbox" name="conditions"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (IsAdmin() || $conditions) echo 'checked="yes"'?>

/> <a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl('index.php?page=conditions&action=show',true)?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['conditions1'];?>
</a><br />
<div style="text-align: center;"><input type=submit name=pay value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart9'] ?>
"></div>
</form>
// op deze hoogte zou ik graag het datumtijd script willen laden!!!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
include('datumtijd.php')?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $DATUMTIJD;?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
}
?>
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 14:00:40
Quote Anchor link
ik zou er dan voor kiezen om het in 1 php tag te zetten dus

code: laatste paar regels
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
include('datumtijd.php'); //vergeet hier de ; niet!
echo $DATUMTIJD;
}
}

?>

dit zou dan gewoon moeten werken zo
Gewijzigd op 10/03/2011 14:02:04 door Rick -
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 14:34:37
Quote Anchor link
Rick - op 10/03/2011 14:00:40:
ik zou er dan voor kiezen om het in 1 php tag te zetten dus

code: laatste paar regels
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
include('datumtijd.php'); //vergeet hier de ; niet!
echo $DATUMTIJD;
}
}

?>

dit zou dan gewoon moeten werken zo


Al met al werkt het niet Rick, ik heb ook in de checkout.php en de lang.txt gekeken maar zorda hij de order afdrukt (op het scherm of in de mail/print) zie je daar alleen [DATUMTIJD] staan en geen waarde :(
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

10/03/2011 14:44:11
Quote Anchor link
Gebruik geen * dit is een wildcard
Backtics horen niet in een mysql query
Mysql injectie mogelijk mysql_real_escape_string
Html en php zoveel mogelijk gescheiden van elkaar houden
Gebruik goede fouthandeling geen OR DIE
!empty() is een onnodige functie gebruik isset()
Gebruik mysql_fetch_assoc ipv mysql_fetch_array
Probeer met divs te werken ipv met tabellen

Etc verder ga ik nie kijken er zouden wel meer dingen in zitten
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 14:47:17
Quote Anchor link
je zet nu in de template tussen de [datumtijd] tags toch? haal die weg en zet hem gewoon ergens anders tussen en kijk dan wat hij doet dus tussen al bestaande tags
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 14:51:01
Quote Anchor link
dit is zoals de template is opgebouwd:

Uw ordernummer is: [WEBID]
Uw klantnummer is: [CUSTOMERID]

De volgende artikelen zijn door u besteld:

[QTY] x artikel [DESCRIPTION] [PRICE]
[LINETOTAL]
Korting Kortingscode [DISCOUNTCODE]
([DISCOUNTRATE]) -[DISCOUNTAMOUNT]


Het totaalbedrag inclusief BTW [TOTAL]



U haalt uw bestelling op: / opmerkingen
[DATUMTIJD]

[NOTES]

Contact gegevens:
[COMPANY]
[INITIALS] [MIDDLENAME] [LASTNAME]
[ADDRESS]
[ZIPCODE] [CITY]
[STATE]
[COUNTRY]
[PHONE]

Betaalwijze:
Contant of pinnen bij afhalen


Bedankt voor uw bestelling. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 14:57:31
Quote Anchor link
aha de [DATUMTIJD] kun je er niet zomaar tussen zetten, in een ander bestand dat hem uitprint of iets dergelijks daarin stat welke tag welke tekst moet hebben daar moet je bij zetten [DATUMTIJD] = $datumtijd of zoiets neem dit niet klakkeloos over maar kijk wat het moet zijn

wat zijn eigenlijk verder je ervaringen met deze webshop voor wordpress ik overweeg om hem ook te gaan gebruiken
Gewijzigd op 10/03/2011 14:59:58 door Rick -
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 15:13:43
Quote Anchor link
Rick - op 10/03/2011 14:57:31:

wat zijn eigenlijk verder je ervaringen met deze webshop voor wordpress ik overweeg om hem ook te gaan gebruiken


Ik vind hem echt geweldig, je kan er werkelijk alles aan veranderen, ik ben en nu een dikke week mee bezig en ik vind hem echt top, ook heel makkelijk is het om prijzen en andere dingen over een product te veranderen in een excel sheet.

Ik vind hem echt super leuk.

Toevoeging op 10/03/2011 15:44:13:

Rick - op 10/03/2011 14:57:31:
aha de [DATUMTIJD] kun je er niet zomaar tussen zetten, in een ander bestand dat hem uitprint of iets dergelijks daarin stat welke tag welke tekst moet hebben daar moet je bij zetten [DATUMTIJD] = $datumtijd of zoiets neem dit niet klakkeloos over maar kijk wat het moet zijn


Je hebt ook een lang.txt file daar staan allemaal waardes in, nu had ik er
// DATUMTIJD.php bijgezet met daaronder de waarde:
$txt['DATUMTIJD']; = '<br />'
Heb de file geupload en toen deed de hele webshop niks meer dan roept ie dat er een valse string in de lang.txt zit
Gewijzigd op 10/03/2011 15:56:59 door Tiemen Jan van Dijk
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 16:02:50
Quote Anchor link
moet je datumtijd.php niet ook includen en kan je niet gewooon $datumtijd plaatsen
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 16:07:33
Quote Anchor link
Rick - op 10/03/2011 16:02:50:
moet je datumtijd.php niet ook includen en kan je niet gewooon $datumtijd plaatsen


hieronder een klein stukje uit de lang.txt volgens mij voegen ze alles toe door
// *.php


// stockadmin.php
$txt['stockadmin2'] = 'Toon';
$txt['stockadmin3'] = 'Voorraad beheer';

// mailinglist.php
$txt['mailinglist1'] = 'Copy/paste dit naar uw Mass mailer software';

Dus dacht ik dan zet ik er:
// DATUMTIJD.php
$txt['DATUMTIJD'] = "<br />';

Erbij maar dan accepteerd de webshop de lang.txt niet meer :(
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 16:09:56
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Dus dacht ik dan zet ik er:
// DATUMTIJD.php
$txt['DATUMTIJD'] = "<br />';

zit fout in het moet zijn
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Dus dacht ik dan zet ik er:
// DATUMTIJD.php
$txt['DATUMTIJD'] = '<br />';

je hebt ' en " door de war gehaald
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 16:30:38
Quote Anchor link
Dit is het resultaat inclusief die datumtijd:

Afbeelding


En dit is het zonder die datumtijd in de lang.txt

Afbeelding


Ik snap er echt niks meer van
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 16:33:55
Quote Anchor link
kun je me de datumtijd.php sturen? dan ga ik het zelf even testen
Gewijzigd op 10/03/2011 16:37:33 door Rick -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.