Datum toevoegen in sql regel vanuit link?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

06/06/2020 19:58:49
Quote Anchor link
Ik ben me weer eens meer aan het verdiepen in mysql enz. aangezien ik toch nu niks meer te doen heb.

Ik heb in mijn sql regel dit staan.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
"SELECT * FROM testWHERE DatumTijd BETWEEN '".date('Y-m-d 12:00:00')."' AND '".date('Y-m-d 15:00:00')."' order by Id"


Ik stuur vanuit link deze waarde mee.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$DatumTijd = $_GET['selectedDate'];


Nu heb ik al diverse dingen geprobeerd om $DatumTijd ipv Y-m-d te gebruiken want die word in hetzelfde formaat meegezonden, echter gaat het fout.

Of ik zie niks gebeuren of krijg fout in pagina.
Kan mij iemand helpen hoe ik dat wel werkend krijg?
Gewijzigd op 06/06/2020 19:59:35 door Pascal Schuffelers
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:45:37
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/06/2020 20:07:26
Quote Anchor link
En spatie tussen testven WHERE?

Echo je SQL eens. Altijd nuttig als je deze opbouwt met variabelen.
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

07/06/2020 11:24:50
Quote Anchor link
Opgelost

Toevoeging op 07/06/2020 11:24:50:

Opgelost
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.