de lay-out van een php aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Freddy

freddy

31/01/2005 20:38:00
Quote Anchor link
Ik ben helemaal nieuw in deze materie. Kleine aanpassingen lukt.
Mijn vraag is hoe verander ik de achtegrond (het liefst met een jpg bestand) en het letter type-kleur.

wie kan mij helpen??


Groeten Freddy
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:12:57
 
Marijn

Marijn

31/01/2005 20:39:00
Quote Anchor link
html??
css??
 

31/01/2005 20:39:00
Quote Anchor link
ik zou als ik jou was eerst met HTML beginnen ^^
 
DaeDaluz

DaeDaluz

31/01/2005 20:39:00
 
DaeDaluz

DaeDaluz

31/01/2005 20:40:00
Quote Anchor link
lol wat een reacties gelijk :)
 
Freddy

freddy

31/01/2005 20:43:00
Quote Anchor link
DRU DRUK DRUK

Ik heb een redelijk lopende site. Nu wil ik wat dingen toevoegen. Ik ben bezig met een nieuwsbrief een poll en een member ding. Dat werkt allemaal prima.

MAAAAARRRR
alleen in het zwart wit. snapevoe
 
Freddy

freddy

31/01/2005 20:46:00
Quote Anchor link
<html>
<head>

<style type="text/css">
body
{
background-image:
url('bgdesert.jpg')
}
</style>

</head>

<body>
</body>

</html>

Als ik dit in de php bestanden zet, moet het dan lukken?
 

31/01/2005 20:46:00
Quote Anchor link
<body background="file:achtergronsbestand.jpg">
Plaats het bestand: achtergrondbestand.jpg op de achtergrond

<p><font face="Arial Unicode MS" color="#FF0000">Hallo</font></p>
Plaats de tekst: Hallo in het rood (#FF0000 = de kleur rood) in het lettertype Arial Unicode MS
 
Freddy

freddy

31/01/2005 20:50:00
Quote Anchor link
Hoi Tom.

Dat verhaal van jou snap ik. Dat werkt mooi in een html bestand. maar werkt dat ook in een php bestand? Mij lukt het niet
 
DaeDaluz

DaeDaluz

31/01/2005 20:52:00
Quote Anchor link
als je de <body> tag zet in je php file wel :)
 
Freddy

freddy

31/01/2005 20:54:00
Quote Anchor link
Dan ga ik dat proberen.
bedankt zover :)
 
Marijn

Marijn

31/01/2005 21:00:00
Quote Anchor link
je kan gewoon html code in php weergeven.. als je het maar echo'd
 
DaeDaluz

DaeDaluz

31/01/2005 21:01:00
Quote Anchor link
of je doet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
// php
?>

html
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
// php
?>
 

31/01/2005 21:48:00
Quote Anchor link
of

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
print <<<END

//html

END
;

?>
 
Freddy

freddy

31/01/2005 23:24:00
Quote Anchor link
Marijn:
je kan gewoon html code in php weergeven.. als je het maar echo'd


Ik weet niet presies wat je hiermee bedoelt. kun je mij een voorbeeld geven?
 
Johan

Johan

01/02/2005 07:29:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
echo "<html><head><title>Titel</title></head>
<body background=\"achtergrond.ext\">Blabla je tekst...<br>"
;
$i =  rand(0, 1);
if($i == 0)
  {

    echo "I is 0";
  }

else
  {
    echo "I is 1";
  }


echo "</body></html>";

?>


tis maar een simpel voorbeeldscriptje hoor... heeft verder niet egt een functie, alleen maar om het ff duidelijk te maken...;)
 
Winston Smith

Winston Smith

01/02/2005 10:51:00
Quote Anchor link
php is serverside en heeft dus geen layout. Als het al layout heeft, dan gebeurt dat door middel van output zoals html of xml. Je kan dus het beste css gebruiken om die output op te maken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.