de php code onder wordt niet erkend?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes davidian

johannes davidian

28/12/2019 17:30:21
Quote Anchor link
Hallo,
ik heb deze code toegevoegd in functions.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
wp_enqueue_style( 'grid', get_template_directory_uri() . '/grid.css',false,'1.1','all');


het geheel syntax is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
function test_scripts() {
    wp_enqueue_style( 'grid', get_template_directory_uri() . '/grid.css',false,'1.1','all');
    wp_enqueue_style( 'test-style', get_stylesheet_uri() );


    wp_enqueue_script( 'test-navigation', get_template_directory_uri() . '/js/navigation.js', array(), '20151215', true );

    wp_enqueue_script( 'test-skip-link-focus-fix', get_template_directory_uri() . '/js/skip-link-focus-fix.js', array(), '20151215', true );

    if ( is_singular() && comments_open() && get_option( 'thread_comments' ) ) {
        wp_enqueue_script( 'comment-reply' );
    }
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'test_scripts' );


maar grid.css erkend niet.

ik heb deze code ook geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
function test_enqueue_styles(){

wp_enqueue_style( 'grid-css', get_template_directory_uri() . '/grid.css', array(), "1.1", 'all' );

}
add_action('wp_enqueue_scripts','test_enqueue_styles');


toch erkend niet.

wat kan het fout zijn?

de grid.css moet erkend worden.
dank u wel
johannes

Edit:
Code-tags geplaatst. Voortaan deze gebruiken i.p.v. quote. Quote is enkel bedoeld voor citeren van tekst
Gewijzigd op 28/12/2019 18:34:53 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 02:19:01
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2019 17:40:01
Quote Anchor link
Wat gebeurt er precies? En kan je het tussen code-tags zetten?
 
Johannes davidian

johannes davidian

28/12/2019 18:03:08
Quote Anchor link
ik heb 6 kolomen grid container gebouwd met css code.
het werkt wanneer ik deze code in my style.css plakt.(de code is OK)
maar ik wil deze css code als external bestand (grid.css)invoegen in mij theme.
zo ik heb enqueue van deze grid.css bestand gemaakt.
dus extra stylesheet bestand.
maar nu deze external grid.css bestand wordt niet erkend,om veranderingen te brengen in mj theme.
ik begrijpt niet waarom deze enqueue werkt niet.
de synatx ik denk is correct.
johan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2019 18:05:37
Quote Anchor link
Staan ze niet in de source vermeld?
En kan je code-tags toepassen?

Heb je een voorbeeld linkje?
 
Johannes davidian

johannes davidian

28/12/2019 18:30:03
Quote Anchor link
deze website is om te leren en testen bepaalde grid systemen.
nadat ik heb de external grid.css ingevoegd de teksten in de header moet in 3 kolomen verdeeld staan.
maar het gebeurt niet.
de link is :http://webdesignleren.com/
als ik de code van grid.css(external bestad) plakken in mij stylesheet dan wodt de header in 3 kolomen verdeeld .
nu als u goed kijkt in de website de teksten zijn onder elkaar.
johan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2019 18:36:53
 
Johannes davidian

johannes davidian

28/12/2019 18:55:44
Quote Anchor link
ik heb dat bekijken .
ik denk dat zegt niet zoveel omdat ik heb websites van grote bedrijven in Nederland getest met validator w3.org om inzicht te krijgen en allemal wordt niet gevalideert en staan heleboel fouten maar deze websites werken allemaal perfect.
ik moet dan helle theme van begin maken. U hebt gelijk maar ik werk met underscores theme
dank u wel
johannes
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2019 19:04:56
Quote Anchor link
Het ligt aan de soort fouten die er getoond worden.
Mijn advies, fix die eerst.

En persoonlijk zou ik gewoon direct in de stylesheet werken, als het geen plugin is dus je uit gaat geven.

Wordpress is handig, maar geeft een code-troep.
Gewijzigd op 28/12/2019 19:05:34 door - Ariën -
 
Johannes davidian

johannes davidian

28/12/2019 19:10:59
Quote Anchor link
dank u wel
johan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.