delay voor window.open() functie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pieter Joordens

Pieter Joordens

24/01/2008 17:30:00
Quote Anchor link
Hoi,

is het mogelijk om aan deze javascript code:

window.open("index.php","_self");

een delay van 5 seconden ofzo mee te geven, zoals bij de header() functie van php?

Grtz
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:23:22
 
Jelmer -

Jelmer -

24/01/2008 17:47:00
Quote Anchor link
Via setTimeout. Maar grote kans dat een popup-killer hem helemaal niet op zal doen springen.
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

24/01/2008 19:09:00
Quote Anchor link
werkt een setTimeout("window.open("index.php", "_self"); dan ook? omdat er allemaal dubbele quotes instaan?

ik kan er geen single quotes van maken omdat ik alles al in een echo met single quotes heb staan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
echo 'Je bent ingelogd.
<script type="text/javascript">
setTimeout("window.open("index.php", "_self");
</script>'
;
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.