deprecated constructo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

22/02/2019 13:31:20
Quote Anchor link
Ik heb wel kennis van procedural meer niet vaan OOP. Ik gebruikte een ouder script maar dit werkt niet meer in php 7. Is dit 'voor een kenner' eenvoudig aan te passen of moet ik gaan herprogrameren naar procedural.

Ik voeg het script bij. De foutmelding staat helemaal onderaan. Kan en wil iemand mij op weg helpen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
<?php
include("../include/session.php");

//include("connect.php");


class mijn_toegang{

//Variabelen voor toegangsgegevens
var $user=USER;            //Gebruikersnaam voor MySQL
var $password=PW;                //Wachtwoord
var $host=HOST;                    //Naam (IP-adres) van de computer met MySQL
var $dbname=DBF;             //Naam van de database
//Overige variabelen

var $db_verbinding=false;                 //Resultaat van verbinding
var $sql_result=false;                    //Resultaat van uitvoeren SQL-opdracht

//Constructor definiëren

function mijn_toegang(){
   //Functie verbinden wordt uitgevoerd bij aanroepen klasse
     $this->verbinden();
}


//Als verbinding niet bestaat,
//verbinding opzetten en gegevensbase als standaard definiëren

function verbinden(){
if ($this->db_verbinding==false){
   $this->db_verbinding = @mysql_connect($this->host, $this->user, $this->password);
   if(empty($this->db_verbinding)){
      $this->fout("Bij opzetten verbinding");
   }

   $keuze = @mysql_select_db($this->dbname, $this->db_verbinding);
   if(empty ($keuze)){
      $this->fout("Bij selecteren van DB");
   }

   return $this->db_verbinding;
}
}


//Geef foutmelding weer en sluit script af
function fout($foutpunt){
    echo $foutpunt . " is een fout opgetreden!<br>";
        echo mysql_error() . "<br>";     //beschrijving fout
        echo mysql_errno();                 //foutnummer
        echo "</body></html>";            //html-tags sluiten
        exit;
}



//SQL-opdracht uitvoeren
function sql_opdracht ($sql){
$this->sql_result = @mysql_query($sql, $this->db_verbinding);
if (empty($this->sql_result)){
     $this->fout("Bij verzenden query");
}

return $this->sql_result;
}


//Als al eerder een SQL-opdracht is uitgevoerd,
//wordt hier de array met de records weergegeven

function sql_gegevens(){
if(!empty($this->sql_result)){
        $sql_array=@mysql_fetch_array($this->sql_result);
        return $sql_array;
}
else{
        $this->fout("Bij het weergeven van de records");
}
}

    
    
    
//Query in tabelvorm weergeven met prijzen
function sql_in_tabel($sql, $tab_titel="", $prijs1=" ", $prijs2=" "){
//Alleen uitvoeren als query is doorgegeven
if(!empty($sql)){
   //Kop weergeven indien aanwezig
   if(!empty($tab_titel)){
       echo "<br><b><font size=\"+2\" color=\"#999999\">";
           echo htmlentities($tab_titel);
           echo "</font></b><br>\n";
   }

   //ZFunctie sql_opdracht aanroepen om SQL-opdracht uit te voeren
   $this->sql_opdracht($sql);
   echo "<table border=\"0\"><tr>";
   $aant_kolommen=mysql_num_fields($this->sql_result);
   $aant_rijen=mysql_num_rows($this->sql_result);
   //kolomkoppen
   for($kolom=0; $kolom<$aant_kolommen; $kolom++){
      echo "<th bgcolor=\"#BBBBBB\">&nbsp;";
          echo mysql_field_name($this->sql_result, $kolom);
          echo "&nbsp;</font></th>";
   }

   echo "</tr>\n";
   //Rijen vullen
   while($rij=$this->sql_gegevens()){
      echo"<tr bgcolor=\"#DDDDDD\">";
          for($kolom=0; $kolom<$aant_kolommen; $kolom++){
                $field_name=mysql_field_name($this->sql_result, $kolom);
        if($field_name==$prijs1 OR $field_name==$prijs2){
            $format_euro=$this->format_euro($rij[$kolom]);
            echo "<td align=\"right\">&nbsp;". $format_euro . "&nbsp;</td>";
        }
else{
            echo "<td>&nbsp;". ($rij[$kolom]) . "&nbsp;</td>";
        }
          }

          echo "</tr>\n";
   }

echo "</table>";
}
}



//Eerste waarde van een resultaat-array van een query in kolom weergeven
function sql_in_kolom($sql, $tab_titel="", $prijs1=" ", $prijs2=" "){
if(!empty($sql)){
  //Eventueel kop overnemen
  if(!empty($tab_titel)){
    echo "<br><b><font size=\"+2\" color=\"#999999\">";
        echo htmlentities($tab_titel);
        echo "</font></b><br>\n";
  }

  //Functie sql_opdracht aanroepen om SQL-opdracht uit te voeren
  $this->sql_opdracht($sql);
  $recordset=$this->sql_gegevens();
  echo "<table border=\"0\"><tr>";
  $aant_rijen=mysql_num_fields($this->sql_result);
  //Rijen vullen
  for($rij=0; $rij<$aant_rijen; $rij++){
    //alleen weergeven als element in veld staat
    if(!empty($recordset[$rij])){
      $field_name=mysql_field_name($this->sql_result, $rij);
      echo "<tr bgcolor=\"#DDDDDD\" align=\"left\">";
      echo "<td bgcolor=\"#BBBBBB\"><b>\n";
      echo $field_name;
      echo "</b></td>";
      if($field_name==$prijs1 OR $field_name==$prijs2){
        $format_euro=$this->format_euro($recordset[$rij]);
        echo "<td>&nbsp;". $format_euro . "&nbsp;</td>";
      }
else{
        echo "<td>&nbsp;". $recordset[$rij] . "&nbsp;</td>";
      }
  
      echo "</td></tr>\n";
    }
  }

  echo "</table>\n";
}
}


function
format_euro($bedrag){
  if(isset($bedrag)){
    $euro=number_format($bedrag,2,',','.') ." EUR";
  }

  return $euro;
}
    
}

$db=new mijn_toegang();
?>




Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; mijn_toegang has a deprecated constructor in /volume1/web/raavk_com/app_statistiek/mijn_toegang.inc.php on line 7 Call Stack: 0.0001 363024 1. {main}() /volume1/web/raavk_com/app_statistiek/overzicht.php:0
 
PHP hulp

PHP hulp

17/04/2024 01:24:42
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/02/2019 13:38:20
Quote Anchor link
Je kan geen constructor meer gebruiken met dezelfde naam van de class op lijn 19.
Deze heet nu logischerwijs __construct(....) { ..... }

http://php.net/manual/en/language.oop5.decon.php

Mysql_*****() functies zijn trouwens ook al uit. Pas deze aan naar MySQLi of PDO.
Gewijzigd op 22/02/2019 15:57:31 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

22/02/2019 16:42:27
Quote Anchor link
Wat @Ariën zegt, en tevens:

class mijn_toegang
Zou dat niet beter class MijnDatabase kunnen heten?

var $user=USER;
var $password=PW;
var $host=HOST;
var $dbname=DBF;
Geef deze mee als argumenten aan de constructor. Het heeft geen enkele zin om deze binnen een object bij te houden.

function mijn_toegang
Komt te vervallen ten faveure van __construct(), hier zou je parameters aan mee kunnen geven.

function verbinden()
De inhoud van deze functie kun je overzetten naar __construct(). Als het ook de bedoeling is om min of meer af te dwingen om via een object van deze klasse te communiceren met je database is het misschien beter om $db_verbinding gewoon intern op te slaan, en deze verder niet vrij toegankelijk te maken.
Bij het maken van de verbinding zou je ook nog andere opties mee kunnen geven zoals een poortnummer en, nog veel belangrijker, een character encoding.

function fout($foutpunt)
Op het moment dat er iets onverwachts gebeurt is het niet de taak van de database om deze fouten dan en daar af te handelen. Dit zou een ander proces verder op moeten pikken. Dit bijvoorbeeld omdat een fout op de ontwikkelomgeving waarschijnlijk een andere afhandeling heeft als op de productieomgeving. Dit kun je dan op een andere plek programmeren en besluiten wat je doet op grond van de omgeving waar deze code in uitgevoerd wordt. Voor dit alles zou je exceptions moeten throwen en (ergens anders) moeten catchen.

function sql_opdracht ($sql)
Weet niet of empty echt een goede controle is. Een query is wel echt altijd fout als er false wordt geretourneerd. Je zou dus eigenlijk expliciet op deze waarde moeten controleren, en op dat moment een exception moeten throwen.

function sql_gegevens()
Dit klint als een hele omslachtige manier om een record op te halen. Ook bevat fetch_array() veel dubbele informatie (zowel onder numerieke alsook associatieve indexen?). fetch_assoc() lijkt mij een betere default, of je geeft een parameter mee waarmee je kunt kiezen hoe informatie geretourneerd dient te worden.

function sql_in_tabel($sql, $tab_titel="", $prijs1=" ", $prijs2=" ")
Dit betreft opmaak van een (specifiek) resultaat, dit hoort niet thuis in deze klasse.

function sql_in_kolom($sql, $tab_titel="", $prijs1=" ", $prijs2=" ")
idem dito

function format_euro($bedrag)
Dit is een formatteringsfunctie, deze losse flodder hoort ook niet thuis in deze klasse.
Gewijzigd op 22/02/2019 16:42:42 door Thomas van den Heuvel
 
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

27/02/2019 16:02:31
Quote Anchor link
Bedankt voor de informatie. Het gaat nu wel lukken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.