deprecated constructo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

22/02/2019 13:31:20
Quote Anchor link
Ik heb wel kennis van procedural meer niet vaan OOP. Ik gebruikte een ouder script maar dit werkt niet meer in php 7. Is dit 'voor een kenner' eenvoudig aan te passen of moet ik gaan herprogrameren naar procedural.

Ik voeg het script bij. De foutmelding staat helemaal onderaan. Kan en wil iemand mij op weg helpen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
<?php
include("../include/session.php");

//include("connect.php");


class mijn_toegang{

//Variabelen voor toegangsgegevens
var $user=USER;            //Gebruikersnaam voor MySQL
var $password=PW;                //Wachtwoord
var $host=HOST;                    //Naam (IP-adres) van de computer met MySQL
var $dbname=DBF;             //Naam van de database
//Overige variabelen

var $db_verbinding=false;                 //Resultaat van verbinding
var $sql_result=false;                    //Resultaat van uitvoeren SQL-opdracht

//Constructor definiëren

function mijn_toegang(){
   //Functie verbinden wordt uitgevoerd bij aanroepen klasse
     $this->verbinden();
}


//Als verbinding niet bestaat,
//verbinding opzetten en gegevensbase als standaard definiëren

function verbinden(){
if ($this->db_verbinding==false){
   $this->db_verbinding = @mysql_connect($this->host, $this->user, $this->password);
   if(empty($this->db_verbinding)){
      $this->fout("Bij opzetten verbinding");
   }

   $keuze = @mysql_select_db($this->dbname, $this->db_verbinding);
   if(empty ($keuze)){
      $this->fout("Bij selecteren van DB");
   }

   return $this->db_verbinding;
}
}


//Geef foutmelding weer en sluit script af
function fout($foutpunt){
    echo $foutpunt . " is een fout opgetreden!<br>";
        echo mysql_error() . "<br>";     //beschrijving fout
        echo mysql_errno();                 //foutnummer
        echo "</body></html>";            //html-tags sluiten
        exit;
}



//SQL-opdracht uitvoeren
function sql_opdracht ($sql){
$this->sql_result = @mysql_query($sql, $this->db_verbinding);
if (empty($this->sql_result)){
     $this->fout("Bij verzenden query");
}

return $this->sql_result;
}


//Als al eerder een SQL-opdracht is uitgevoerd,
//wordt hier de array met de records weergegeven

function sql_gegevens(){
if(!empty($this->sql_result)){
        $sql_array=@mysql_fetch_array($this->sql_result);
        return $sql_array;
}
else{
        $this->fout("Bij het weergeven van de records");
}
}

    
    
    
//Query in tabelvorm weergeven met prijzen
function sql_in_tabel($sql, $tab_titel="", $prijs1=" ", $prijs2=" "){
//Alleen uitvoeren als query is doorgegeven
if(!empty($sql)){
   //Kop weergeven indien aanwezig
   if(!empty($tab_titel)){
       echo "<br><b><font size=\"+2\" color=\"#999999\">";
           echo htmlentities($tab_titel);
           echo "</font></b><br>\n";
   }

   //ZFunctie sql_opdracht aanroepen om SQL-opdracht uit te voeren
   $this->sql_opdracht($sql);
   echo "<table border=\"0\"><tr>";
   $aant_kolommen=mysql_num_fields($this->sql_result);
   $aant_rijen=mysql_num_rows($this->sql_result);
   //kolomkoppen
   for($kolom=0; $kolom<$aant_kolommen; $kolom++){
      echo "<th bgcolor=\"#BBBBBB\">&nbsp;";
          echo mysql_field_name($this->sql_result, $kolom);
          echo "&nbsp;</font></th>";
   }

   echo "</tr>\n";
   //Rijen vullen
   while($rij=$this->sql_gegevens()){
      echo"<tr bgcolor=\"#DDDDDD\">";
          for($kolom=0; $kolom<$aant_kolommen; $kolom++){
                $field_name=mysql_field_name($this->sql_result, $kolom);
        if($field_name==$prijs1 OR $field_name==$prijs2){
            $format_euro=$this->format_euro($rij[$kolom]);
            echo "<td align=\"right\">&nbsp;". $format_euro . "&nbsp;</td>";
        }
else{
            echo "<td>&nbsp;". ($rij[$kolom]) . "&nbsp;</td>";
        }
          }

          echo "</tr>\n";
   }

echo "</table>";
}
}



//Eerste waarde van een resultaat-array van een query in kolom weergeven
function sql_in_kolom($sql, $tab_titel="", $prijs1=" ", $prijs2=" "){
if(!empty($sql)){
  //Eventueel kop overnemen
  if(!empty($tab_titel)){
    echo "<br><b><font size=\"+2\" color=\"#999999\">";
        echo htmlentities($tab_titel);
        echo "</font></b><br>\n";
  }

  //Functie sql_opdracht aanroepen om SQL-opdracht uit te voeren
  $this->sql_opdracht($sql);
  $recordset=$this->sql_gegevens();
  echo "<table border=\"0\"><tr>";
  $aant_rijen=mysql_num_fields($this->sql_result);
  //Rijen vullen
  for($rij=0; $rij<$aant_rijen; $rij++){
    //alleen weergeven als element in veld staat
    if(!empty($recordset[$rij])){
      $field_name=mysql_field_name($this->sql_result, $rij);
      echo "<tr bgcolor=\"#DDDDDD\" align=\"left\">";
      echo "<td bgcolor=\"#BBBBBB\"><b>\n";
      echo $field_name;
      echo "</b></td>";
      if($field_name==$prijs1 OR $field_name==$prijs2){
        $format_euro=$this->format_euro($recordset[$rij]);
        echo "<td>&nbsp;". $format_euro . "&nbsp;</td>";
      }
else{
        echo "<td>&nbsp;". $recordset[$rij] . "&nbsp;</td>";
      }
  
      echo "</td></tr>\n";
    }
  }

  echo "</table>\n";
}
}


function
format_euro($bedrag){
  if(isset($bedrag)){
    $euro=number_format($bedrag,2,',','.') ." EUR";
  }

  return $euro;
}
    
}

$db=new mijn_toegang();
?>




Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; mijn_toegang has a deprecated constructor in /volume1/web/raavk_com/app_statistiek/mijn_toegang.inc.php on line 7 Call Stack: 0.0001 363024 1. {main}() /volume1/web/raavk_com/app_statistiek/overzicht.php:0
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 02:15:19
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/02/2019 13:38:20
Quote Anchor link
Je kan geen constructor meer gebruiken met dezelfde naam van de class op lijn 19.
Deze heet nu logischerwijs __construct(....) { ..... }

http://php.net/manual/en/language.oop5.decon.php

Mysql_*****() functies zijn trouwens ook al uit. Pas deze aan naar MySQLi of PDO.
Gewijzigd op 22/02/2019 15:57:31 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

22/02/2019 16:42:27
Quote Anchor link
Wat @Ariën zegt, en tevens:

class mijn_toegang
Zou dat niet beter class MijnDatabase kunnen heten?

var $user=USER;
var $password=PW;
var $host=HOST;
var $dbname=DBF;
Geef deze mee als argumenten aan de constructor. Het heeft geen enkele zin om deze binnen een object bij te houden.

function mijn_toegang
Komt te vervallen ten faveure van __construct(), hier zou je parameters aan mee kunnen geven.

function verbinden()
De inhoud van deze functie kun je overzetten naar __construct(). Als het ook de bedoeling is om min of meer af te dwingen om via een object van deze klasse te communiceren met je database is het misschien beter om $db_verbinding gewoon intern op te slaan, en deze verder niet vrij toegankelijk te maken.
Bij het maken van de verbinding zou je ook nog andere opties mee kunnen geven zoals een poortnummer en, nog veel belangrijker, een character encoding.

function fout($foutpunt)
Op het moment dat er iets onverwachts gebeurt is het niet de taak van de database om deze fouten dan en daar af te handelen. Dit zou een ander proces verder op moeten pikken. Dit bijvoorbeeld omdat een fout op de ontwikkelomgeving waarschijnlijk een andere afhandeling heeft als op de productieomgeving. Dit kun je dan op een andere plek programmeren en besluiten wat je doet op grond van de omgeving waar deze code in uitgevoerd wordt. Voor dit alles zou je exceptions moeten throwen en (ergens anders) moeten catchen.

function sql_opdracht ($sql)
Weet niet of empty echt een goede controle is. Een query is wel echt altijd fout als er false wordt geretourneerd. Je zou dus eigenlijk expliciet op deze waarde moeten controleren, en op dat moment een exception moeten throwen.

function sql_gegevens()
Dit klint als een hele omslachtige manier om een record op te halen. Ook bevat fetch_array() veel dubbele informatie (zowel onder numerieke alsook associatieve indexen?). fetch_assoc() lijkt mij een betere default, of je geeft een parameter mee waarmee je kunt kiezen hoe informatie geretourneerd dient te worden.

function sql_in_tabel($sql, $tab_titel="", $prijs1=" ", $prijs2=" ")
Dit betreft opmaak van een (specifiek) resultaat, dit hoort niet thuis in deze klasse.

function sql_in_kolom($sql, $tab_titel="", $prijs1=" ", $prijs2=" ")
idem dito

function format_euro($bedrag)
Dit is een formatteringsfunctie, deze losse flodder hoort ook niet thuis in deze klasse.
Gewijzigd op 22/02/2019 16:42:42 door Thomas van den Heuvel
 
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

27/02/2019 16:02:31
Quote Anchor link
Bedankt voor de informatie. Het gaat nu wel lukken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.