Design opdrachtje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

10/08/2011 00:02:26
Quote Anchor link
Hallo op ben opzoek naar een designer die iets heel simpels voor mij kan designen. Ik heb een png afbeelding nodig waar enekld een tekst in komt te staan. Ik wil hier graag 15 euro voor betalen. Ik kan dit simpel weg zelf niet doen omdat ik geen design programmas hier heb. Stuur me een pm met je msn adres!
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:36:42
 
Joey Drieling

Joey Drieling

10/08/2011 01:55:50
Quote Anchor link
paint.net is gratis, simple test in plaatje is niet zo moeilijk.
Gewijzigd op 10/08/2011 01:56:14 door Joey Drieling
 
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

10/08/2011 07:22:11
Quote Anchor link
Daar gaat mijn 15 euro.. :P
 

10/08/2011 15:48:44
Quote Anchor link
Ik heb de opdracht al voor Ben voltooid :)

Voor diegene die het resultaat wil zien: http://jediah.nl/sjoowkees/telefoonlogo.png
 
Christopher A

Christopher A

10/08/2011 15:59:25
Quote Anchor link
Henk Schepers op 10/08/2011 15:48:44:
Ik heb de opdracht al voor Ben voltooid :)

Voor diegene die het resultaat wil zien: http://jediah.nl/sjoowkees/telefoonlogo.png


Dangit:P easy money
 

16/08/2011 21:47:56
Quote Anchor link
Dienst is afgeleverd, heb echter nog geen geld mogen ontvangen.

Inmiddels is het 6 dagen geleden.

Ben zou in malta wonen en heeft een HSBC rekening. Ik heb vaker internationale betalingen gehad vanuit o.a. Amerika, dan was het er binnen 4/5 dagen.
 
Christopher A

Christopher A

16/08/2011 22:45:31
Quote Anchor link
Paypal duurt maar een paar seconden, en ik heb al eens met bankrekeningen tussen Nederland (rabo) en één of andere Amerikaanse bank die zelfs geen europese creditcards accepteerde te maken gehad en dat duurde hooguit een week. Misschien kun je hem beter nogmaals mailen en wellicht vragen via Paypal te betalen
Gewijzigd op 16/08/2011 22:46:24 door Christopher A
 
Maarten PHP

Maarten PHP

17/08/2011 09:52:53
Quote Anchor link
Scam?
 
Robby Alexander

Robby Alexander

17/08/2011 10:27:39
Quote Anchor link
Ja via Paypal laten betalen. Tjongejonge en ik maar dingen uuuuurenlang uitvinden hoe het werkt komt er zo'n simpele aanzetten die de boel opnaait.
 
Write Down

Write Down

17/08/2011 12:02:59
Quote Anchor link
Heb ik al lang geleerd, boter bij de vis, of toch op zijn minstens 50% voorschot.
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

17/08/2011 12:28:49
Quote Anchor link
Op 15 euro? :+)
 
Jasper DS

Jasper DS

17/08/2011 12:42:32
Quote Anchor link
Als je het de moeite vind kan je het in deze topic melden zodat we gewaarschuwd zijn voor in de toekomst. ;)
 
B a s
Beheerder

B a s

17/08/2011 13:02:59
Quote Anchor link
@Henk, graag eerst contact leggen met Ben zelf voordat je mensen gaat beschuldigen van oplichting na 6 dagen.
 
Jasper DS

Jasper DS

17/08/2011 14:01:53
Quote Anchor link
@Bas waarom is het oplicht topic gesloten?
 

17/08/2011 14:41:47
Quote Anchor link
Bas Kreleger op 17/08/2011 13:02:59:
@Henk, graag eerst contact leggen met Ben zelf voordat je mensen gaat beschuldigen van oplichting na 6 dagen.

Ik heb met Ben zelf gemailed, geen antwoord. Tevens beschuldig ik hem niet van oplichting, dat hoor je mij nergens zeggen. Ik wou enkel even kennis geven van de situatie.
 
Antony Riksen

Antony Riksen

17/08/2011 16:16:42
Quote Anchor link
Wel vreemd dat voor de zelfde persoon op 6/6 een design is gemaakt
(Begonnen met) voor 175 euro.
Zie topic..
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/php-programmeur/78441/
en die is aangenomen door Dennis,
Waarom reageerd Dennis niet in dit topic.

Nu is het 15 euro voor die (banner).
en 175 voor het design????

Snel verdient, maar door wie ;)

Groeten, Antony
 

17/08/2011 16:19:03
Quote Anchor link
Hmm Antony, erg vreemde zaak!
 
B a s
Beheerder

B a s

17/08/2011 16:52:11
Quote Anchor link
Inderdaad apart. Ik heb dennis meijer een berichtje gestuurd, misschien dat hij je kan helpen.
 
Antony Riksen

Antony Riksen

17/08/2011 17:00:53
Quote Anchor link
@Bas
Het gaat niet zozeer om mij,
Maar in het algemeen.

Als mensen iets bestellen dienen ze hier eventueel gewoon netjes voor te betalen als dit afgesproken is.

mvg,
Antony
 

17/08/2011 17:08:03
Quote Anchor link
Heb net voor de zekerheid nog ff op bankrekening gekeken, er staat nog niets.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

17/08/2011 18:34:19
Quote Anchor link
Misschien op vakantie zonder laptop, niet zo slim.
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.