DesignReview: WebWinkel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »
Eddy B

Eddy B

05/01/2012 21:08:53
Quote Anchor link
Beste PHP'ers,

Ik ben bezig met een design voor een website die binnenkort word vernieuwd, dus hopelijk hebben jullie wat feedback. Alles is welkom. :) Vooral het 'Best Sellers' item vind ik erg leeg, en 'cadeaubonnen' ben ik ook niet niet helemaal uit.

Kliker de Kliker de Kliker de Klik

PS: Dit is geen free template.
Gewijzigd op 05/01/2012 21:09:36 door Eddy B
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:06:33
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

05/01/2012 21:13:38
Quote Anchor link
Respect geen free template :)
Onlangs dat je geen webdesigner bent vind ik de design netjes.
Over de manier van scripten kunnen we alleen nog niks zeggen.
Maarja http://eddybisschops.com/check/design.png
:D Netjes hoor. Zie niet echt iets om op aan te merken.
 
Eddy B

Eddy B

05/01/2012 21:14:56
Quote Anchor link
Haha, bedankt. Het gaat inderdaad puur om het design, voor het gemak heb ik het even netjes als pagina neergezet.
 
Piet Jansen

Piet Jansen

05/01/2012 21:20:28
Quote Anchor link
Het ziet er kwa design niet geweldig uit, beetje amateuristisch en saai.
 
Eddy B

Eddy B

05/01/2012 21:22:02
Quote Anchor link
Piet, kan je vertellen wat het precies amateuristisch en saai maakt?
 
Aad B

Aad B

05/01/2012 21:29:32
Quote Anchor link
@Piet: en omschrijf eens wat wel geweldig is.
@Eddy: Voor de gemiddelde oordopjes zoeker kan het prima. De verschillende thematieken (categorieen, aanbieding, service, cadeaubon, schuifbalk nieuw) heb je netjes gepresenteerd. Design is ook een kwestie van smaak en de meeste webdevelopers hebben geen smaak maar zijn echte developers. Grafisch designer is een apart vak en ik vraag me af of die hier te vinden zijn. Daarom vind ik een kwalificatie als "ziet er niet geweldig uit" vet onvoldoende.
Gewijzigd op 05/01/2012 21:30:25 door Aad B
 
Eddy B

Eddy B

05/01/2012 21:33:04
Quote Anchor link
Meer wordt het inderdaad ook niet, een stuk of 40 oordopjes, 10 koptelefoons en ongv. 5 docks. Dat is het hele idee erachter.

Zelf ben ik meer systeembeheer dan webdeveloper, webdesign vind ik gewoon leuk als hobbie, en meestal gaat het me wel goed af.

En jammer genoeg zijn er inderdaad maar weinig webdesigners, ik gok dan ook maar een beetje op het kritische oog van sommige webdevelopers. :)
 
Piet Jansen

Piet Jansen

05/01/2012 21:37:03
Quote Anchor link
Jazeker!

- De logo heeft een leuke lettertype, maar is een beetje saai. Probeer eens iets te 'tekenen,' bijv. een leuk logootje van oordopjes en daar dan de naam in proberen te zetten.
- Er is maar weinig kleur in de site. Het voelt zo saai. Je hebt alleen een header en de rest van de info op de site is in blokjes gepropt die ook zo saai en kleurloos zijn.
- Waarom laatste nieuws? Wat is er te vertellen over de site en waarom zou een klant geïnteresseerd zijn in nieuws over deze site. Ik wil gewoon mijn oordopjes en afrekenen. Je kunt daar bijv. met opvallende kleuren en leuke dingen afprijzingen plaatsen of items aanraden, bijv. de meest bestelde items neerzetten. Hierdoor wordt je webwinkel lekker dynamisch en meer open en toegankelijk.
- Je hebt geen footer. Vertel ook eens iets over oordopjes.nl (of hoe het ook heten mag)
- De bestsellers aan de rechterkant en de aanbieding aan de linker kant kunnen beter op de plaats van nieuws en dan opvallender en 'leuker,' bijv. grote prijskaartjes (dis is btw hierboven ook deels aangegeven).
- Die cadeaubon dingetjes zijn leuk en kunnen naar boven worden geschoven als de aanbieding ding daar weg is. Cadeaubonnen zijn immers leuke dingen en horen bovenaan te staan.
- Je header kan iets voller. Ook daar heb je nieuws staan, maar wat heb je nou aan nieuws? Wat is er te beleven binnen het bedrijf om daar nieuws te plaatsen?

Ik hoop dat je er iets mee kunt. Dit is deels ook meer kritiek op de site, maar ik denk dat je design ook een reflectie is van hoe het eruit zal gaan zien, van daar.

Veel plezier!
 
Eddy B

Eddy B

05/01/2012 21:44:59
Quote Anchor link
Bedankt voor je feedback!

Over het logo, het logo wordt ontworpen voor de nieuwe website. Maar inderdaad, dit is een beetje te simpel.

De kleurkeuze, het is inderdaad wat eentonig, ik zal proberen wat meer designs te maken.

Nieuws, nieuws is eigenlijk een foute benaming, naast nieuwtjes over de website komen er ook vooral reviews en meldingen over nieuw assortiment. Dus vandaar.

Footer, heb ik een hekel aan "Copyright" is maar een beetje een knullerige bedoeling tegenwoordig.

Je idee over het switchen van nieuws en best sellers en aanbieding vind ik wel wat. Ik ga ermee aan de gang.

Cadeaubonnen mogen inderdaad meer in het zicht.

Ik ga aan de slag, bedankt!
 
Aad B

Aad B

05/01/2012 21:46:42
Quote Anchor link
@Piet: +1
 
Piet Jansen

Piet Jansen

05/01/2012 23:53:59
Quote Anchor link
Haha. Nou, als ik je heb kunnen helpen ben ik blij. Maar je uitleg heeft meer duidelijkheid gegeven.

Toch zou ik reviews en nieuwtjes apart houden. Het zou mij meer bevallen als je opvallende aanbiedingen centraal plaatst met opvallende kleuren en prijzen. Dit trekt de gebruiker namelijk aan om ook echt iets te kopen.

Als ik soms iets wil kopen en ik ga naar de mediamarkt, kijk ik meteen of er van die bordjes zijn voor aanbiedingen. Vaak als ik in die richting loop zie ik een bak ervoor staan met afgeprijsde items, bijvoorbeeld een hele mooie koptelefoon van Sony o.i.d. Dan koop ik die meteen, wat het is wat ik zoek, het is afgeprijsd en het voldoet aan mijn wensen. Deze ervaring zou ik bij een webwinkel ook willen meemaken. Ik zie een opvallend afprijsbordje, klik erop en koop de item als deze mij bevalt.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

06/01/2012 00:59:43
Quote Anchor link
Voor een beginnend designer (kan ik het denk ik noemen :) weet ik niet xD) vind ik het wel netjes. Als ik kritisch mag zijn:

- Google eens op 'webdesign 2012' of iets in die richting. Deze lay-out vind ik een beetje 2009 eerlijk gezegd. Maar hij is niet slecht.
- Je prijs font en size vind ik een beetje gejat van de mycom site. (als je een beetje doorbladerd. (mijn mening).
- de punt van de '.com' is donkerder. Maar dit valt al geheel niet op. Kies een andere knallende kleur voor je logo. Heb je 2 kleuren in je lay-out en dan is je huisstyle misschien wat duidelijker ---> + volgende opmerking
- Als ik kijk naar het cadeaubon idee + '#1' bij bestsellers en logo komen de kleuren niet echt tot zijn recht. Wat is je huis style wat zijn jou kleuren. Als ik normaal gesproken ga designen maak ik een kleuren palet je als aparte layer in bijvoorbeeld photoshop. Heb je altijd dezelfde kleuren. Kunnen er 3 zijn, kunnen er ook 12 zijn.
- Ideal logo gewoon in eigen kleur houden. Is gewoon een duidelijke reden voor. Logo is iets wat bekend en vertrouwd is. Als je kleuren gaat veranderen of een andere achtergrond o.i.d. valt het niet op en zien mensen dat logo niet direct. Moet je ergens anders in je lay-out vertrouwen terug winnen.
- Volgorde van service navigatie zou ik anders doen. Ik ga eerst naar klantenservice en dan naar retourneren? en dan pas levertijd en cadeaubon. Be positive. : cadeaubon, levertijd, klantenservice en dan pas retourneren. Hopelijk toch de minst belangrijke knoppen.
- En inderdaad de footer. Websites waar ik geen footer, disclaimer, algemene voorwaarden/privacy vindt koop ik niets. Daarna kijk ik naar beveiligde verbindingen (SSL), prijs, recensies e.d.

Zo, heb je weer wat dingetjes om over na te denken en misschien weer wat mee te doen :)
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 07:39:47
Quote Anchor link
BTW blijft het bij alleen Apple oortjes?
Want dan zou ik denk iets andere naam gekozen hebben.
Oordopjeskopen.com
denk ik aan

Beats
Samsung
Apple
Senheiser

Gewoon alles eigenlijk.

In het Best Seller vak kun je beter onder de prijs nog beschrijving zetten?
Gewijzigd op 06/01/2012 07:44:06 door Bas van de Steeg
 
Jelle -

Jelle -

06/01/2012 09:34:53
Quote Anchor link
Ik vind je cadeaubon ding aan de linker kant leuk
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 09:40:48
Quote Anchor link
Jelle - op 06/01/2012 09:34:53:
Ik vind je cadeaubon ding aan de linker kant leuk


Die is idd mooi maar de pixels moeten aangepast worden denk ik.
 
Wouter J

Wouter J

06/01/2012 11:22:11
Quote Anchor link
Eddy Bisschops:
Footer, heb ik een hekel aan "Copyright" is maar een beetje een knullerige bedoeling tegenwoordig.

Het is tegenwoordig, of eigenlijk al een tijdje, helemaal in om in de footer een samenvatting te geven van je website. Er staat niet alleen copyright, disclaimer of privacy in, maar ook nog een keer het menu, about stukje, contact gegevens, enz.

Die cadeaubon vind ik totaal niet bij je site passen. Ik zie een, zoals al opgemerkt, weinig kleurrijke site met blauw en wit. Alles is helemaal strak, maar dan komt er linksonder ineens zo'n fel gekleurde out-of-the-box en rondgedraaide cadeaubonnen. Ik denk dat je van deze bonnen er 1tje weg moet doen en dan 2 wat strakker positioneren.
Ook is die blauwe wel heel erg pixelkijken...

Het nadeel van je design vind ik dat er niet echt iets uitspringt. Als je de pagina opent moet je op een site eigenlijk 1 ding hebben waar gebruiker meteen naar kijken. En in een goed design is dat ene ding ook precies waar jij wilt dat gebruiker naar kijken.
Bijv. best-sellers, aanbiedingen of nieuw. Dat zijn dingen waar je bezoeker naar moeten kijken, nieuws, cadeaubonnen en services moeten een stuk minder opvallen. Daarvoor komen mensen niet op zo'n site.

De volgorde Categorieën, Aanbiedingen, Services en cadeaubonnen vind ik niet mooi. Ik zou de 2 menu achtige dingen bij elkaar zetten. De aanbiedingen dan bovenin.

Een menu waar maar 2 menu items in staan vind ik altijd wel een beetje zielig. Zet hier bijv. je categorieën in, misschien onder een menu item genaamd producten.

Ook mogen de menu links wel wat groter.

En de code... Sorry ik kan het niet laten. De #container is helemaal niet nodig, dit kun je allemaal via de body tag regelen. En   is ook onnodig :)
 
B a s
Beheerder

B a s

06/01/2012 11:38:10
Quote Anchor link
Ik vind het een echte webshop site. Prima gedaan. Hoeft niet state of the art te zijn als hij maar goed (en daarmee bedoel ik perfect) functioneel is. Iemand die naar oordopjes zoekt moet snel kunnen vinden wat hij zoekt en het bestel proces moet gemakkelijk zijn. Wellicht kun je in plaats van het laatste nieuws wat je hebt, grafische blokken gebruiken met aanbiedingen. Ik denk dat niemand geïnteresseerd is in nieuws op een oordopjes website.

En PS Wouter, die #container hoort wel. Dit hoor je niet via de body te regelen. Body moet 100% breed zijn wil de #container van 1200px links en rechts een ruimte overhouden om in het midden geplaatst te worden. ;-)
Gewijzigd op 06/01/2012 11:39:34 door B a s
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

06/01/2012 11:55:15
Quote Anchor link
Opzich is het design niet slecht, er zijn echter wel een paar punten (die wellicht hierboven ook al zijn vermeld)

- Er valt nergens een focus op. Als ik op een site kom, dan wil ik dat het design ervoor zorgt waar ik naar moet kijken. Op deze site kijk ik naar een plaatje(ook als deze site gesliced is) in plaats van de inhoud van de site.

- De felle kleuren bij de cadeaubonnen zijn té, ze passen totaal niet bij de rest van de rustige site.

- Zowel je bestsellers als je aanbiedingen vallen totaal niet op, stop er eens iets kleur in.

- Bij de totaalprijs aan de rechterkant van het menu moet een spatie tussen het euroteken en het bedrag zelf, dit zorgt voor betere leesbaarheid

- Een footer werkt vertrouwen, zelfs als deze geen copyright vermeld.

- "online afrekenen met iDeal of Paypal" moet beginnen met een hoofdletter.

- Een aparte nieuws-pagina (dmv klikken in het menu) is helemaal niet nodig. Als het nieuws van de homepagina af is, dan is het oud nieuws en dus geen nieuws meer.

- Opzich past je header wel bij het huidige, rustige, design. Maar zodra je van plan bent wat meer kleur in je design te stoppen, bij bijvoorbeeld je aanbiedingen, zou je header ook wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken.

Ik weet niet wat er allemaal hiervan al verteld is, maar ik hoop dat je er wat aan hebt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.