DEV voor VGO Gambeling site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Innovatieve, nauwkeurige Senior PHP Developer voor

Eind jaren ’90 is dit bedrijf opgericht. Ze hebben zich altijd beziggehouden met het ontwikkelen van software voor overheidsinstanties. Dit zijn instanties waaronder bijvoorbeeld ook onder andere : de belastingdienst, burgerszaken, verschillende bedrijven, notarissen, incassobureau’s en ook nog bewindvoerders. Momenteel tellen ze 20 medewerkers, waarvan 2/3 deel allemaal developers zijn. Doordat ze de enigste aanbieder van dit soort software op de markt zijn, groeien ze erg hard. Door de enorme groei, hebben ze dan ook concrete groeiplannen in het verschiet. Functie-omschrijving Het bedrijf wordt door allerlei instanties ingeschakeld. Tegenwoordig wordt alles digitaal geregeld en gezien de essentie van dit soort

Bekijk vacature »

Bjorn Peeters

Bjorn Peeters

19/01/2019 18:06:36
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben de grote prachtige mooie eigenaar van een VGO website waar je met skins / items kunt gokken.
Dit script heb ik eigenlijk zeer goedkoop weten te kunnen kopen enkel zitten er wat bugs in en is het niet goed beveiligd.
Daarnaast ben ik een persoon die extra functies wilt hebben, zoals meer games, een forum genaamd Flarum, smilies op de chat en meer. De website is GamesVGO.com de website is draaiend en werkend enkel heb ik niemand in mijn team die mij kan ondersteunen als er problemen zijn of foutjes. Het systeem draait op Debian 8 64GB DigitalOcean platform.
Ik zoek iemand die iemand die niet al te duur is en regel een aantrekkelijk bedrag functies wilt bouwen.

Eventueel tegen ene hoger bedrag de website naar mobiele versie maken!
ik ben te bereiken via twitter DM @gamesvgo

Bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

15/02/2019 21:17:19
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

19/01/2019 19:18:48
Quote Anchor link
Zou je hiervoor een vacaturetopic aan willen maken in het Vacatureforum? Graag dan ook de criteria lezen. Alvast bedankt!
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.