Dir maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »
TreX

TreX

08/07/2007 21:47:00
Quote Anchor link
Hey , Iedereen :D

ik zoek een script waar mense zich registreren met een naam en paswoord (eventueel wat info) en als ze submitten dat er op mijn host (server) een nieuwe directory word gemaakt met zijn login naam (met mijn scripts er in ) en dat hij via de ftp op die map kan inloggen met zijn naam en paswoor kan iemand mij helpen met zoeken/maken/helpen

Vriendelijke groeten TreX
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 23:59:20
 
Sneeuwvlok

Sneeuwvlok

08/07/2007 21:50:00
Quote Anchor link
Kan je niet beter virtuele dir's maken?
 
TreX

TreX

08/07/2007 21:51:00
Quote Anchor link
wat bedoel je daar me ??
 
Sneeuwvlok

Sneeuwvlok

08/07/2007 21:52:00
Quote Anchor link
TreX schreef op 08.07.2007 21:51:
wat bedoel je daar me ??

virtuele mappen, die je dmv van een mod_rewrite maakt. zijn genoeg tutorials over.
 
TreX

TreX

08/07/2007 21:54:00
Quote Anchor link
:s ik kan je niet echt volgen srry maar als ik bv zo een map maak kan ik die dan koppelen aan een sub domain enz ?
 

08/07/2007 22:03:00
Quote Anchor link
Heb je een eigen FTP server? Onderzoek eerst eens welke koppelingen er gemaakt kunnen worden hiermee vanuit PHP, welke bestanden er worden gebruikt enz.
 
TreX

TreX

08/07/2007 22:04:00
Quote Anchor link
:s ik heb een eigen host ja en er kan php html enz op :s als dat is wat je bedoelt
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

08/07/2007 22:11:00
Quote Anchor link
Mijn FTP-server haalt zijn gegevens op uit een Database, hetzelfde geld voor Apache zijn virtuele hosts. Een eenvoudige oplossing als je daar de kennis en mogelijkheden voor hebt.

Verder kan ik absoluut niet volgen wat je eigenlijk wilt, investeer eens wat meer tijd in je posts.
 
TreX

TreX

08/07/2007 22:14:00
Quote Anchor link
ok ik heb dus een soort Clan CSM systeem gemaakt en ik wil dus als mense registreren op mijn site dat ze met die login naam een directorie maken op mijn host een sql databas maken met die naam en dat er in die directory op mijn host mij clan csm script komt te staan (gelijk een host bedrijf)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

08/07/2007 22:29:00
Quote Anchor link
Okay, een aantal stappen.

- MKDIR(), voor het aanmaken van een map
- COPY(), voor het kopieren van een bestand
- CREATE DATABASE, een MySQL commando voor het aanmaken van een database.
- CREATE TABLE, een MySQL commando voor het aanmaken van een tabel. Maar het lijkt mij eenvoudiger om gewoon een .sql bestand te importeren.

Echter, voor het aanmaken van je FTP-accounts, heb je wel wat kennis nodig van je FTP-server. Draai je linux? Windows? Welke software? Waar staan die user accounts? In een database?

Verder zul je je bezig moeten houden met chmodden, wellicht zelfs het aanmaken van accounts als je een linux server draaid en alle (veiligheids) problemen die je tegen zult komen.

Zonder kennis zou ik hier niet aan beginnen, maar zonder kennis zou ik ook geen hostingbedrijf beginnen dus ik neem aan dat je weet waar je mee bezig bent. Ook juridisch gezien aangezien jij verantwoordelijk bent voor alles...
 
TreX

TreX

09/07/2007 09:30:00
Quote Anchor link
Ja ik Weet waar ik me bezig ben allen het zelf programeren is nog moeilijk :D .
ik heb al veel van die dingen gezien van MKDIR() maar ik weet nie hoe ze te gebruiken (thx voor die copy die wist ik nog nie ) Grts TreX

(btw iemand intresse om te helpen zoek allen nog hulp voor het host gedeelte)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/07/2007 09:58:00
Quote Anchor link
Als je de profielen van je users in een databases bijhoudt is er helemaal geen noodzaak voor het aanmaken van dir's. In je database heeft elke user een unieke id, dus je kunt zodra een user is ingelogd ook een profielpagina maken waarin je zijn of haar gegevens laat zien. Die kun je aan de hand van dat id uit de database laten rollen.
 
TreX

TreX

09/07/2007 10:15:00
Quote Anchor link
:p srry jan maar dat zoek ik niet (bedankt voor de info maar ik zoek its gelijk dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(mkdir("/map/test", 0777)) {
 echo "Gelukt!";
}
else {
 echo "Er is iets niet goed gegaan.";
}

?>


allen ik krijg deze error

Warning: mkdir(/map/test) [function.mkdir]: No such file or directory in /home/gangstawar/domains/gangsta-war.be/public_html/map/3.php on line 2
Er is iets niet goed gegaan.

Groetjes TreX
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.