DirectAdmin error map

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 12:04:20
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met htaccess, maar het lukt me niet om dit probleem op te lossen. :/
Wat ik graag wil is dat als een pagina of map niet bestaat, een custom error pagina wordt weergeven.

Tot dusver werkt dit, behalve wanneer ik /error/ aanroep. Deze geeft altijd het volgende weer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Nu heb ik gemerkt dat dit alleen het geval is wanneer ik DirectAdmin op mijn server heeft staan. En ook de site van DirectAdmin zelf heeft dit 'probleem':

http://www.directadmin.com/error/

Op Google kan ik hier niets over vinden.
Weet hier iemand hoe je dit oplost?

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:29:48
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2015 12:06:03
Quote Anchor link
Is /error niet al voorbehouden voor de algemene error-map? Gebruik eens een andere naam voor deze map.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 12:06:55
Quote Anchor link
Het is niet de bedoeling dat ik een map wil aanmaken die /error/ heet, ik zou graag willen dat wanneer in de adresbalk /error/ wordt getypt, deze ook gewoon naar mijn eigen error pagina gaat.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2015 12:11:45
Quote Anchor link
Ook op mijn server speelt het. Ik denk dat het iets van Apache of DirectAdmin is wat diep in het systeem zit, en niet met een rewriterule kan worden opgelost. Ik zou een een andere mapnaam gebruiken dan /error/.

Tenzij je zin hebt om DirectAdmin misschien zover te hacken, waarna je na een update weer terug bij af bent.

Waarom wil je eigenlijk /error laten verwijzen naar je errorpagina? Je zou eventueel ook een subdomeinnaam kunnen overwegen.
Gewijzigd op 30/01/2015 12:13:15 door - Ariën -
 
Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 12:26:24
Quote Anchor link
Ik wil alle paden in de adresbalk die niet bestaan, doorsturen naar een error pagina, en omdat de error-map niet bestaat binnen mijn public_html, wil ik ook deze laten doorsturen naar een error pagina.

Maar dan zal er niks anders opzitten dan dit gewoon zo te laten, helaas.

Bedankt voor je hulp in ieder geval! :)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/01/2015 12:38:14
Quote Anchor link
Heb je al geprobeerd via een .htaccess bestandje?

Redirect 301 /error/ mycustomerror
 
Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 13:02:40
Quote Anchor link
Ook dat lijkt niet te werken. :/

Als ik dit doe, dan laat /error/ zien wat er op index.php staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
RewriteEngine On

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-l
RewriteRule ^(.*)$ /public/index.php [L]


Maar wanneer ik het volgende doe, werkt het weer niet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
RewriteEngine On

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-l
RewriteRule ^(.*)$ /public/$1 [L]
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/01/2015 13:07:52
Quote Anchor link
Heb je mijn voorbeeld met iets reëels ingevuld? Bijv. zoiets:

Redirect 301 /error/ http://www.mijnsite.nl/bestaatniet

(mijnsite.nl uiteraard vervangen door de naam van jouw site)
 
Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 13:09:13
Quote Anchor link
Ja, ik heb het voor de zekerheid ook nog geprobeerd met andere namen dan /error/ en daar werkte het wel. /error/ is het enige pad in de adresbalk waarbij ik het niet voor elkaar krijg deze ergens anders naar te linken.
Gewijzigd op 30/01/2015 13:12:08 door Lord Gaga
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/01/2015 13:15:51
Quote Anchor link
En als je in mijn voorbeeld /error/ vervangt door /error ? (zonder die laatste slash?
 
Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 13:17:46
Quote Anchor link
Dat werkt wanneer ik /error in de adresbalk type, maar niet bij /error/ en daar is waar het probleem ligt.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/01/2015 13:28:20
Quote Anchor link
Kun je dit eens helemaal bovenin je index.php zetten

exit('test!');

En ga dan eens naar mijnsite.nl/error/

Wat komt er dan in beeld te staan?
 
Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 13:30:24
Quote Anchor link
Dat werkt i.c.m. met de volgende htaccess:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
RewriteEngine On

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-l
RewriteRule ^(.*)$ /public/index.php [L]


Het punt is alleen, ik wil niet alle pagina's naar /public/index.php sturen.

/foo.php moet naar /public/foo.php
/bar.php moet naar /public/bar.php

etc.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/01/2015 13:33:08
Quote Anchor link
Maar dat was mijn vraag niet ;)

Als je die regel in index.php zet, en je gebruikt het .htaccess bestand niet, wat gebeurt er dan?
 
Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 13:34:55
Quote Anchor link
Als ik nu naar /index.php ga, zie ik "test!", als ik naar /error/ ga zie ik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Forbidden
You don't have permission to access /error/ on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Gewijzigd op 30/01/2015 13:35:08 door Lord Gaga
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/01/2015 13:37:16
Quote Anchor link
Oké, helder.

Dat is precies wat ik wilde weten. Dan lijkt het erop dat die error-pagina al wordt aangerooepen nog voordat het request binnenkomt in de document root, dus een niveau hoger als het ware. Dan vrees ik eigenlijk dat je er niks aan kunt doen via htaccess. Ik denk dat je het een nivea hoger moet zoeken.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 13:41:38
Quote Anchor link
Ik ben op dit moment de hele mappenstructuur van mijn server aan het doorzoeken naar een map of bestand dat error heet, en het ziet er naar uit dat in /var/www/ een map zit die error heet.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/01/2015 13:48:45
Quote Anchor link
Dat zou kunnen. Wellicht zit daar een .htaccess bestandje in, maar het kan ook in je (hoe heet dat bstand ook weer) httpd.conf (geloof ik) zitten. Alleen ik weet niet of je daar veilig aan kunt sleutelen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2015 13:51:50
Quote Anchor link
Ik zou het afraden, omdat je niet weer of DirectAdmin het leuk zou vinden.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 13:52:59
Quote Anchor link
Er zitten meerdere mappen in /var/www/ en als ik die in de adresbalk invul krijg ik gewoon te zien dat die mappen niet bestaan, misschien kan ik er ergens voor zorgen dat dit ook met de error map gebeurd. In httpd.conf heb ik niets kunnen vinden wat ik zou kunnen wijzigen dat dit probleem eventueel zou verhelpen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/01/2015 13:53:09
Quote Anchor link
>> Ik zou het afraden, omdat je niet weer of DirectAdmin het leuk zou vinden.

Nee, dat weet ik ook niet. Wellicht heeft DA een post-configuratiebestandje dat je wel veilig kunt aanpassen en waar je de instelling kunt aanpassen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.