Directe reactie in code bij invullen van input field?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer / Innovatieve software / Virtual Re

Functieomschrijving Als .Net developer werken aan innovatieve software waar onder andere gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality? Bijdragen aan een organisatie waar je uitgedaagd wordt om continu verbeteringen en ontwikkelpunten te ontdekken en door te voeren? Werken in de omgeving Putten? Reageer dan nu voor meer informatie! Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor de bestaande applicatie; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Doorvoeren van aanpassingen en wijzigingen; Verantwoordelijk voor koppelingen met andere systemen; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde IT gerelateerde opleiding; Minimaal 1 jaar professionele ervaring als developer; Aantoonbare kennis van C#; Initiatiefrijke

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

15/11/2019 17:01:37
Quote Anchor link
Ik denk dat @Pascal tabellen bedoelt, en niet databases (waarom wordt dit altijd door elkaar gehaald?).

Deze zoekvelden zou ik in een aparte tabel verwachten, die via een tussenliggende (koppel)tabel verbonden wordt aan de informatie waar deze (zoek?)gegevens betrekking op hebben.

Maar betroffen dit wel "zoek"gegevens? Het ging in de initiële posts immers om searchDivs? Of was dit alles een (poging tot een) generieke manier om allerhande informatie als een soort kapstok op te hangen aan een of andere entiteit?

Andere vraag: waarvoor ben je dit concreet aan het gebruiken, en wat wil je er mee kunnen doen?

Misschien vereist dit wel een andere aanpak.

Je bent ons nu continu aan het vragen wat je moet bouwen, en hoe je het moet bouwen, zonder ons precies uit te leggen wat je nu precies wilt bouwen en waar je dit vervolgens voor wilt gebruiken. Laten we eens bij het begin beginnen.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/11/2019 03:10:22
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

15/11/2019 17:14:49
Quote Anchor link
@- Ariën - Ik bedoel inderdaad tabellen en ja ik weet wat beide betekend alleen tijdens typen kijk ik helaas niet of ik tabel of database vermeld, wat voor jullie inderdaad verwarrend is dan.

@Thomas, die searchDivs , ik heb gewoon iets genomen, ja ik moet nog aan mijn benamingen werken.

Nou ik kan zo op het forum niet precies tonen wat ik wil bereiken omdat het bedrijfsgegevens zijn.
Echter privé zou ik wel een voorbeeld kunnen doorsturen.
Wellicht zal het dan stukken makkelijker te begrijpen zijn wat de bedoeling is en zal het ook wel niks voorstellen.

Grofweg zouden bv 32 regels onder elkaar staan welke testen getest moet worden met daarachter een kolom met invul velden.

Boven aan de pagina keuze hoeveel kolommen (aantal samples) je wilt invullen tot max. 25 kolommen.
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

15/11/2019 17:58:34
Quote Anchor link
Het hoeft niet precies, je kan ook in grove lijnen vertellen wat je wilt bereiken.
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

16/11/2019 18:02:24
Quote Anchor link
Het zou er zo uit moeten zien.
eerste kolom links waar niks staat (heb het bewerkt) staat wat getest moet worden, label velden.
2de kolom zijn tot onder in het formulier, invul velden.
Deze invul velden zijn per kolom voor iedere sample dat getest moet worden.
dus heb ik 2 samples, zijn het dus 2 volledige kolommen tot onder, heb ik 13 samples dan ook 13 kolommen tot onder. tot max 25.

Hopelijk te begrijpen aan de hand van het voorbeeld foto.

https://i.ibb.co/M1RZfqT/Voorbeeld-lijst.png
Gewijzigd op 16/11/2019 18:02:59 door Pascal Schuffelers
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/11/2019 22:00:33
Quote Anchor link
Maar daarmee ligt toch al vast uit hoeveel rijen zo'n kolom bestaat? En wat je van zo'n sample test/meet is toch niet elke keer verschillend, dat lijkt mij veelste vrijblijvend? En als dit per sample(type) vastligt kun je dan niet beter een soort van batch maken waarin die rijen als een soort van test-template worden opgeslagen? En dat je dan kunt zeggen "voer test-batch X uit op sample Y en Z" en dan wordt de hele bijbehorende tabel automatisch gegenereerd?
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

18/11/2019 09:34:17
Quote Anchor link
De rijen staan vast, 94 verschillende testen, echter de kolommen staan niet vast, ligt net eraan hoeveel samples ze moeten testen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

18/11/2019 15:55:28
Quote Anchor link
Dan zou je dit sowieso per sample willen behandelen lijkt mij? En mogelijk heeft deze sample zelf ook informatie? Zoals een datum/interne benaming/afnemer van metingen et cetera? Dit klinkt als een aparte entiteit. Of doe je dit in bulk? Wordt dat niet heel snel heel onoverzichtelijk als je 94 tests van meerdere samples af moet nemen? Hoe ga je hier doorheen als je bijvoorbeeld 3 samples hebt? Doe je dan eerst meting #1 voor sample #1, #2 en #3 en dan zo verder voor meting #2, #3 et cetera? Of werk je eerst één sample af?

Als het zaak is dat op alle samples alle testen worden afgenomen zou ik eerder een stuk functionaliteit verwachten voor het toevoegen van een complete kolom (per sample). Maar dat gaat anders in zijn werk dan simpelweg inputvelden toevoegen met hier een div-wrapper omheen denk ik. Als je de tabel een kwartslag draait (sample op een regel, testen in de kolommen) dan zou je je wel kunnen bedienen van het toevoegen van een volledige rij. Maar allebei is in principe mogelijk met jQuery.
 

Pagina: « vorige 1 2Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.