directoryitterator No such file or directory

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tom Beuckelaere

Tom Beuckelaere

04/09/2007 19:43:00
Quote Anchor link
Hellow beste mensen, ik heb een probleempje met men directoryitterator, ik begrijp het probleem dat hij het pad niet vind maar het moet relatief zijn het pad.

Het script bevindt zich in de map classes. en de map _lib ligt een level hoger dan classes dus logischer wijze bereik je _lib zo: ../lib

maar krijgen we dees error:
Fatal error: Uncaught exception 'RuntimeException' with message 'DirectoryIterator::__construct(../_lib/_fonts/) [<a href='function.DirectoryIterator---construct'>function.DirectoryIterator---construct</a>]: failed to open dir: No such file or directory' in /home/tom/domains/tombeuckelaere.be/public_html/labs/rgs/_classes/Class.CaptchaImage.php:45 Stack trace: #0 /home/tom/domains/tombeuckelaere.be/public_html/labs/rgs/_classes/Class.CaptchaImage.php(45): DirectoryIterator->__construct('../_lib/_fonts/') #1 /home/tom/domains/tombeuckelaere.be/public_html/labs/rgs/_classes/Class.CaptchaImage.php(21): CaptchaImage->getFonts() #2 /home/tom/domains/tombeuckelaere.be/public_html/labs/rgs/RegisterAffiliates.php(32): CaptchaImage->__construct() #3 /home/tom/domains/tombeuckelaere.be/public_html/labs/rgs/RegisterAffiliates.php(154): RegisterAffiliates->__construct() #4 {main} thrown in /home/tom/domains/tombeuckelaere.be/public_html/labs/rgs/_classes/Class.CaptchaImage.php on line 45

Hoe lossen we dit op?

thx
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tom Beuckelaere
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.