disable Submit

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »
Tikkes C

Tikkes C

13/01/2009 15:05:00
Quote Anchor link
Ik heb de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
/**
* DISABLE SUBMIT
**/
function DisableS(id, NameField, NameForm)
{
    if(document.getElementById(id).value.length > 0)
    {
        document.NameForm.NameField.disabled=true;
    }
    else
    {
        document.NameForm.NameField.disabled=false;
    }
}


ik zou hier de submitbutton disablen maar dat lukt niet...
de variabele id komt van een span die gegenereerd wordt door AJAX.
iemand enig idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 15:41:35
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

13/01/2009 15:11:00
Quote Anchor link
je moet wel disabled in je button hebben, anders kan je hem niet true of false maken.
 
Tikkes C

Tikkes C

13/01/2009 15:15:00
Quote Anchor link
dan blijft hij disabled...
 
Rens nvt

Rens nvt

13/01/2009 15:18:00
Quote Anchor link
probeer eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.forms['naam van het form'].nameField.disabled = true;
 
Tikkes C

Tikkes C

13/01/2009 15:21:00
Quote Anchor link
werkt ook niet...Ik heb dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function DisableS(id, NameField, NameForm)
{
    if(document.getElementById(id).value != null)
    {
        document.forms[NameForm].NameField.disabled=true;
    }
    else
    {
        document.forms[NameForm].NameField.disabled=false;
    }
}


HTML-FORM:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
    <form method="post" action="formInOutput.php" name="ThisForm">
        <table>
            <tr>
                <td>Username:</td>
                <td><input id="UN" type="text" name="Name" value="" onKeyUp='checkLength(this.id), UsernameCheck(this.value), DisableS("UsedName", "register", "ThisForm")'/></td>
                <td>Minimumlength: 5 characters &nbsp; <b><u><span id="UsedName"></span></u></b></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Password:</td>
                <td><input id="PW1" type="password" name="PW1" value=""  onKeyUp='checkLength(this.id), checkDUP("PW2", this.id)'/></td>
                <td>Minimumlength: 5 characters</td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Re-type password:</td>
                <td><input id="PW2" type="password" name="PW2" value"" onKeyUp='checkDUP(this.id, "PW1")'/></td>
                <td>Minimumlength: 5 characters</td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Email adress:</td>
                <td><input id="mail1" type="text" name="Mail1" value="" onKeyUp='checkEmail(this.id), checkDUP("mail2", this.id), EmailCheckT(this.value), DisableS("UsedMail", "register", "ThisForm")'/></td>
                <td>Confirmation email will be send. &nbsp; <b><u><span id="UsedMail"></span></u></b></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Email again:</td>
                <td><input id="mail2" type="text" name="Mail2" value="" onKeyUp='checkDUP(this.id, "mail1")'/></td>
                <td>&nbsp;</td>
            </tr>
            <tr>
                <td>&nbsp;</td>
                <td><input type="submit" name="register" value="Register" /></td>
                <td>&nbsp</td>
            </tr>
        </table>
    </form>
 
Rens nvt

Rens nvt

13/01/2009 15:24:00
Quote Anchor link
En wat zit er in NameForm? De waarde ThisForm?
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

13/01/2009 15:24:00
Quote Anchor link
ik had ook hetzelfde probleem gehad,
nja ik had het met dit opgelost:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
    if(value != "")
    {
        document.getElementById('submitbutton').disabled = false;
    }
    else
    {
        document.getElementById('submitbutton').disabled = true;
    }

misschien heb je er wat aan?
 
Tikkes C

Tikkes C

16/01/2009 07:03:00
Quote Anchor link
oké...nu heb ik dat hij heel de tijd disabled it...dus het moet aan mijn if liggen ... :s
 
Robert Deiman

Robert Deiman

16/01/2009 09:14:00
Quote Anchor link
Onderstaande JS werkt prima, je moet alleen de inputvelden wel een id meegeven.:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
    function DisableS(fieldid, buttonid)
{
    if(document.getElementById(fieldid).value != null)
    {
        document.getElementById(buttonid).disabled=true;
    }
    else
    {
        document.getElementById(buttonid).disabled=false;
    }
}


Aan de functie aanroep geef je het id mee van het te controleren veld (de value hiervan mag niet leeg zijn) en het id van de submit button.
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

16/01/2009 09:59:00
Quote Anchor link
Moet het niet zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(document.getElementById(id).value != '') { ... }


Null waarden hebben betrekking op pointers e.d; niet op de waarde van formuliervelden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function DisableS(id, NameField, NameForm)
{
    if(document.getElementById(id).value != '')
    {
        document.forms[NameForm].NameField.disabled=true;
    }
    else
    {
        document.forms[NameForm].NameField.disabled=false;
    }
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn Wieringa
 
Robert Deiman

Robert Deiman

16/01/2009 11:09:00
Quote Anchor link
@Pholeron

Dat maakt niet uit, heb ik al getest :)Naja, iig in Firefox werkt dat wel.. :)

De foutconsole in FF gaf aan dat NameForm/ NameField niet gevonden kon worden. Met de document.getElementById methode werkt het wel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.