disable Submit

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »
Tikkes C

Tikkes C

13/01/2009 15:05:00
Quote Anchor link
Ik heb de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
/**
* DISABLE SUBMIT
**/
function DisableS(id, NameField, NameForm)
{
    if(document.getElementById(id).value.length > 0)
    {
        document.NameForm.NameField.disabled=true;
    }
    else
    {
        document.NameForm.NameField.disabled=false;
    }
}


ik zou hier de submitbutton disablen maar dat lukt niet...
de variabele id komt van een span die gegenereerd wordt door AJAX.
iemand enig idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:16:03
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

13/01/2009 15:11:00
Quote Anchor link
je moet wel disabled in je button hebben, anders kan je hem niet true of false maken.
 
Tikkes C

Tikkes C

13/01/2009 15:15:00
Quote Anchor link
dan blijft hij disabled...
 
Rens nvt

Rens nvt

13/01/2009 15:18:00
Quote Anchor link
probeer eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.forms['naam van het form'].nameField.disabled = true;
 
Tikkes C

Tikkes C

13/01/2009 15:21:00
Quote Anchor link
werkt ook niet...Ik heb dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function DisableS(id, NameField, NameForm)
{
    if(document.getElementById(id).value != null)
    {
        document.forms[NameForm].NameField.disabled=true;
    }
    else
    {
        document.forms[NameForm].NameField.disabled=false;
    }
}


HTML-FORM:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
    <form method="post" action="formInOutput.php" name="ThisForm">
        <table>
            <tr>
                <td>Username:</td>
                <td><input id="UN" type="text" name="Name" value="" onKeyUp='checkLength(this.id), UsernameCheck(this.value), DisableS("UsedName", "register", "ThisForm")'/></td>
                <td>Minimumlength: 5 characters &nbsp; <b><u><span id="UsedName"></span></u></b></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Password:</td>
                <td><input id="PW1" type="password" name="PW1" value=""  onKeyUp='checkLength(this.id), checkDUP("PW2", this.id)'/></td>
                <td>Minimumlength: 5 characters</td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Re-type password:</td>
                <td><input id="PW2" type="password" name="PW2" value"" onKeyUp='checkDUP(this.id, "PW1")'/></td>
                <td>Minimumlength: 5 characters</td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Email adress:</td>
                <td><input id="mail1" type="text" name="Mail1" value="" onKeyUp='checkEmail(this.id), checkDUP("mail2", this.id), EmailCheckT(this.value), DisableS("UsedMail", "register", "ThisForm")'/></td>
                <td>Confirmation email will be send. &nbsp; <b><u><span id="UsedMail"></span></u></b></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Email again:</td>
                <td><input id="mail2" type="text" name="Mail2" value="" onKeyUp='checkDUP(this.id, "mail1")'/></td>
                <td>&nbsp;</td>
            </tr>
            <tr>
                <td>&nbsp;</td>
                <td><input type="submit" name="register" value="Register" /></td>
                <td>&nbsp</td>
            </tr>
        </table>
    </form>
 
Rens nvt

Rens nvt

13/01/2009 15:24:00
Quote Anchor link
En wat zit er in NameForm? De waarde ThisForm?
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

13/01/2009 15:24:00
Quote Anchor link
ik had ook hetzelfde probleem gehad,
nja ik had het met dit opgelost:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
    if(value != "")
    {
        document.getElementById('submitbutton').disabled = false;
    }
    else
    {
        document.getElementById('submitbutton').disabled = true;
    }

misschien heb je er wat aan?
 
Tikkes C

Tikkes C

16/01/2009 07:03:00
Quote Anchor link
oké...nu heb ik dat hij heel de tijd disabled it...dus het moet aan mijn if liggen ... :s
 
Robert Deiman

Robert Deiman

16/01/2009 09:14:00
Quote Anchor link
Onderstaande JS werkt prima, je moet alleen de inputvelden wel een id meegeven.:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
    function DisableS(fieldid, buttonid)
{
    if(document.getElementById(fieldid).value != null)
    {
        document.getElementById(buttonid).disabled=true;
    }
    else
    {
        document.getElementById(buttonid).disabled=false;
    }
}


Aan de functie aanroep geef je het id mee van het te controleren veld (de value hiervan mag niet leeg zijn) en het id van de submit button.
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

16/01/2009 09:59:00
Quote Anchor link
Moet het niet zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(document.getElementById(id).value != '') { ... }


Null waarden hebben betrekking op pointers e.d; niet op de waarde van formuliervelden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function DisableS(id, NameField, NameForm)
{
    if(document.getElementById(id).value != '')
    {
        document.forms[NameForm].NameField.disabled=true;
    }
    else
    {
        document.forms[NameForm].NameField.disabled=false;
    }
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn Wieringa
 
Robert Deiman

Robert Deiman

16/01/2009 11:09:00
Quote Anchor link
@Pholeron

Dat maakt niet uit, heb ik al getest :)Naja, iig in Firefox werkt dat wel.. :)

De foutconsole in FF gaf aan dat NameForm/ NameField niet gevonden kon worden. Met de document.getElementById methode werkt het wel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.