Display_errors off werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »
Matthijs Vos

Matthijs Vos

15/04/2012 20:20:34
Quote Anchor link
Hallo,

Ik check in PHP of een bepaalde rss online is dmv het volgende script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
    if (simpleXML_load_file('http://feeds.livep2000.nl/index.php?d=1000&r=25') === false){
             echo '<h2>De p2000 stream is momenteel offline, hierdoor kan het zijn dat er actuele meldingen missen, onze excuses</h2>';
    }

?>

Nu komen er naast de echo een heleboel error's op het scherm, deze heb ik geprobeerd weg te halen door het volgende boven in mijn script te zetten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
ini_set('display_errors', 'off');
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
?>


echter werkt dit ook niet. Iemand enig idee wat ik verkeerd doe??
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 08:02:10
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/04/2012 20:33:41
Quote Anchor link
Zijn de errors dan zo geheim?
En plak je ook het 'benzine-is-op' lampje af in je auto omdat deze irritant knippert?
Gewijzigd op 15/04/2012 20:34:18 door - Ariën -
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

15/04/2012 20:36:59
Quote Anchor link
nee hoor, ze zijn niet geheim, maar het word gecheckt op een publieke pagina, dus het ziet er nogal lelijk uit als er dan ineens 2 error's op het scherm staan...
 
Jeroen VD

Jeroen VD

15/04/2012 20:37:42
Quote Anchor link
Wat aar bedoelt te zeggen: je zet de foutmeldingen alleen af. De fout zelf is er nog, maar die wordt niet weergegeven.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/04/2012 20:41:03
Quote Anchor link
En om welke foutmeldingen gaat het dan?
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

15/04/2012 20:41:33
Quote Anchor link
@jeroen, dat klopt. dat is ook de bedoeling. Want wat de foutmeldingen eigenlijk zeggen is dat de feed niet bereikbaar is, maar dat weet ik al want dat ben ik juist aan het checken. Ik heb de foutmeldingen hieronder nergezet:

Warning: simplexml_load_file(http://feeds.livep2000.nl/index.php?d=1000&r=25) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: Connection timed out in /var/www/clients/client10/web24/web/beta/wp-content/themes/regio25.nl/page-meldingen.php on line 41

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://feeds.livep2000.nl/index.php?d=1000&r=25" in /var/www/clients/client10/web24/web/beta/wp-content/themes/regio25.nl/page-meldingen.php on line 41
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/04/2012 20:53:34
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

15/04/2012 20:56:12
Quote Anchor link
Ik weet dat de feed offline is, maar dat ben ik dus juist dmv dit script aan het checken, maar de bedoeling is dat er alleen de echo komt te staan en niet die 2 foutmeldingen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/04/2012 21:03:20
Quote Anchor link
doe een if-else check op simpleXML_load_file(), en gooi er een @ voor, en log de fouten naar een apart bestand.
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

15/04/2012 21:12:18
Quote Anchor link
wat bedoel je met gooi er een @ voor?? en dat loggen naar een apart bestand hoeft niet, want ik hoef toch niet te kunnen zien of hij offline is, want dat doet een ander bestand al via twitter...
 
Wouter J

Wouter J

15/04/2012 21:22:52
Quote Anchor link
Of gebruik gewoon file_exists?

En een @ ervoor zorgt dat de fouten na deze @ in die lijn worden genegeerd.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

15/04/2012 21:22:59
Quote Anchor link
@ onderdrukt de fout. En via twitter laten weten dat er een fout is? I will follow you!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

15/04/2012 21:23:39
Quote Anchor link
ini_set('display_errors', 0);
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

15/04/2012 22:56:57
Quote Anchor link
geen fouten op het scherm? error_reporting(0)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

15/04/2012 23:22:20
Quote Anchor link
Bas, het tonen van de errors regel je met display_errors. Error_reporting geeft aan in welke gradatie fouten worden afgevangen (en als je die op 0 zet worden er geen fouten afgevangen en dus ook niet getoond).
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

16/04/2012 09:06:22
Quote Anchor link
Met file_exist werkt het.
@jeroen, op twitter word gewoon netjes getweet van "ons p2000 systeem werkt momenteel niet hierdoor kan het zijn dat er meldingen missen op twitter, excuses" dus geen rare error's ofzo
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.