Display_errors off werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »
Matthijs Vos

Matthijs Vos

15/04/2012 20:20:34
Quote Anchor link
Hallo,

Ik check in PHP of een bepaalde rss online is dmv het volgende script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
    if (simpleXML_load_file('http://feeds.livep2000.nl/index.php?d=1000&r=25') === false){
             echo '<h2>De p2000 stream is momenteel offline, hierdoor kan het zijn dat er actuele meldingen missen, onze excuses</h2>';
    }

?>

Nu komen er naast de echo een heleboel error's op het scherm, deze heb ik geprobeerd weg te halen door het volgende boven in mijn script te zetten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
ini_set('display_errors', 'off');
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
?>


echter werkt dit ook niet. Iemand enig idee wat ik verkeerd doe??
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:34:12
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/04/2012 20:33:41
Quote Anchor link
Zijn de errors dan zo geheim?
En plak je ook het 'benzine-is-op' lampje af in je auto omdat deze irritant knippert?
Gewijzigd op 15/04/2012 20:34:18 door - Ariën -
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

15/04/2012 20:36:59
Quote Anchor link
nee hoor, ze zijn niet geheim, maar het word gecheckt op een publieke pagina, dus het ziet er nogal lelijk uit als er dan ineens 2 error's op het scherm staan...
 
Jeroen VD

Jeroen VD

15/04/2012 20:37:42
Quote Anchor link
Wat aar bedoelt te zeggen: je zet de foutmeldingen alleen af. De fout zelf is er nog, maar die wordt niet weergegeven.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/04/2012 20:41:03
Quote Anchor link
En om welke foutmeldingen gaat het dan?
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

15/04/2012 20:41:33
Quote Anchor link
@jeroen, dat klopt. dat is ook de bedoeling. Want wat de foutmeldingen eigenlijk zeggen is dat de feed niet bereikbaar is, maar dat weet ik al want dat ben ik juist aan het checken. Ik heb de foutmeldingen hieronder nergezet:

Warning: simplexml_load_file(http://feeds.livep2000.nl/index.php?d=1000&r=25) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: Connection timed out in /var/www/clients/client10/web24/web/beta/wp-content/themes/regio25.nl/page-meldingen.php on line 41

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://feeds.livep2000.nl/index.php?d=1000&r=25" in /var/www/clients/client10/web24/web/beta/wp-content/themes/regio25.nl/page-meldingen.php on line 41
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/04/2012 20:53:34
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

15/04/2012 20:56:12
Quote Anchor link
Ik weet dat de feed offline is, maar dat ben ik dus juist dmv dit script aan het checken, maar de bedoeling is dat er alleen de echo komt te staan en niet die 2 foutmeldingen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/04/2012 21:03:20
Quote Anchor link
doe een if-else check op simpleXML_load_file(), en gooi er een @ voor, en log de fouten naar een apart bestand.
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

15/04/2012 21:12:18
Quote Anchor link
wat bedoel je met gooi er een @ voor?? en dat loggen naar een apart bestand hoeft niet, want ik hoef toch niet te kunnen zien of hij offline is, want dat doet een ander bestand al via twitter...
 
Wouter J

Wouter J

15/04/2012 21:22:52
Quote Anchor link
Of gebruik gewoon file_exists?

En een @ ervoor zorgt dat de fouten na deze @ in die lijn worden genegeerd.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

15/04/2012 21:22:59
Quote Anchor link
@ onderdrukt de fout. En via twitter laten weten dat er een fout is? I will follow you!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

15/04/2012 21:23:39
Quote Anchor link
ini_set('display_errors', 0);
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

15/04/2012 22:56:57
Quote Anchor link
geen fouten op het scherm? error_reporting(0)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

15/04/2012 23:22:20
Quote Anchor link
Bas, het tonen van de errors regel je met display_errors. Error_reporting geeft aan in welke gradatie fouten worden afgevangen (en als je die op 0 zet worden er geen fouten afgevangen en dus ook niet getoond).
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

16/04/2012 09:06:22
Quote Anchor link
Met file_exist werkt het.
@jeroen, op twitter word gewoon netjes getweet van "ons p2000 systeem werkt momenteel niet hierdoor kan het zijn dat er meldingen missen op twitter, excuses" dus geen rare error's ofzo
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.