Div 100% breed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »
Billy

Billy

10/09/2007 19:31:00
Quote Anchor link
Hallo

Ik ben al een hele tijd bezig met layout maar een bepaalt gedeelte wil niet werken.

Ik heb zeg maar aan de linkerkant van de pagina een menu van ongeveer 300px.

Maar nu wil ik daarnaast een Div die 100% de breedte opvult naar rechts, ik krijg het maar niet voor elkaar. ik heb nu deze 2 divs, hierbij zijn deze divs te breeder dan het beeld waardoor je een scrollbar krijgt.

Alvst bedankt voor het helpen.

Grtz Billy

#acc_container{
position:absolute;
left:308px;
top:156px;
width: auto;
height:auto;
z-index:92;
}
.accordion_toggle {
display: block;
height: 23px;
width: 100%;
background: url(../images/acc_bg.png);
padding-left:10px;
line-height: 23px;
font-weight: normal;
text-decoration: none;
outline: none;
font-size: 12px;
color: #2a2a2a;
border-bottom: 3px solid #fff;
cursor: pointer;
margin: 0px;
}
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 09:07:28
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/09/2007 19:58:00
Quote Anchor link
Hier een opzetje voor een lay-out met een menu links en de content rechts

Zie de bron voor de CSS.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

10/09/2007 20:42:00
Quote Anchor link
@Jan, hij bedoelt een liquid pagina.

Kun je niet beter een table gebruiken? (Ja ik weet het - het is ouderwets - maar het werkt).
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/09/2007 20:45:00
Quote Anchor link
Arjan Schuurman schreef op 10.09.2007 20:42:
@Jan, hij bedoelt een liquid pagina.

Kun je niet beter een table gebruiken? (Ja ik weet het - het is ouderwets - maar het werkt).


Liquid in de breedte maakt niet uit. Ik heb nu pixels genomen in het voorbeeld, maar ik zal het even aanpassen.

En tables??? Moeten we die discussie nu echt nog gaan voeren? ;-)))
Edit:
Voorbeeld is aangepast en nu liquid
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Billy

Billy

11/09/2007 10:34:00
Quote Anchor link
bedankt, ik zal er mee aan de slag gaan, als het lukt laat ik het weten.
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

11/09/2007 10:41:00
Quote Anchor link
Billy nog even wat welke doc-type gebruik je want dit iets waar zelf ook laatst problemen mee had ik gebruikte normaal doc-type x-html1

maar wat jij wil kan niet met x-html dit moet met html 4 en dan moet je als nog met tables gaan werken want x-html ondersteunt geen percentages meer in iedergeval niet goed

Edit:


ik heb ook gelijk een vraag aan Jan
ik heb op een andere pagina van mij waar ik niet ben terug gegaan naar html 4 en met tables ben gaan werken een probleem met me hoogte in de div

ik heb boven aan de hele breedte 100% dit gaat goed hij is 80 px hoog

nou heb ik dus er onder een menu 100% hoogte en een content 100% hoogte nu lopen deze 2 verder als 100% ze nemen de 80 px ook nog mee hoe kan ik dit oplossen

oplossing is niet margin-top:-80px; padding-top: 80px; dan staat me tekst wel weer goed maar dan gooit ie weer die onderkant naar bene

moet je een stukje code ?

MVG sander van wijnbergen


Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door desertme(sander)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

11/09/2007 10:52:00
Quote Anchor link
Dacht je de desertme?

KLIK

Deze is helemaal X-HTML en ook liquid!
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

11/09/2007 10:53:00
Quote Anchor link
dat weet ik die heb ook al gezien ik dacht dat ik die nodig had maar probleem 1 IE 7

Works in IE5.01, IE5.5, IE6, Opera 7.23, Mozilla and Firefox

Edit:


iemand anders als Jan mag er ook op reageren hoor :P

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door desertme(sander)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

11/09/2007 13:08:00
Quote Anchor link
@desertme, wat zijn de verschillen dan tussen hoe het lijkt in FF2 en IE7?
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

11/09/2007 13:10:00
Quote Anchor link
ik weet niet op deze pc nog geen ie 7 staan:$ :P maar op die site roepen ze dat het alleen werkt op IE5.01, IE5.5, IE6, Opera 7.23, Mozilla and Firefox
 
Robert Deiman

Robert Deiman

11/09/2007 15:56:00
Quote Anchor link
IE7 hoort ook in dat rijtje thuis, maar deze opzet was waarschijnlijk al gemaakt voordag IE7 bestond en is nooit aangepast.
Ik heb wel IE en heb het ook getest!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.