div aan pagina aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Raymond Oomen

Raymond Oomen

21/01/2011 19:57:55
Quote Anchor link
Het is de bedoeling dat de achtergrond van de website altijd even hoog is als het scherm, maar ik heb dus geen idee hoe ik dit nu moet doen, heb meerdere manieren geprobeerd maar dit lukt niet.

Om precies te zijn is het de bedoeling dat een DIV via css dus de hele hoogte van de pagina vult.

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:28:29
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

21/01/2011 20:00:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
div.joudivnaam {
position: relative;
min-height: 100%;
height:auto !important; /* voor moderne browsers */
height:100%; /* voor IE */
}
Gewijzigd op 21/01/2011 20:01:56 door Jordi Kroon
 
Maarten PHP

Maarten PHP

21/01/2011 20:00:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
body {
     background-color: red;
}


zoiets?

jordi kroon: code tags
Gewijzigd op 21/01/2011 20:01:10 door Maarten PHP
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

21/01/2011 20:01:34
Quote Anchor link
@phper lees wat de TS schrijft,
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

21/01/2011 20:03:56
Quote Anchor link
Dit werkte helaas niet (ik gebruik trouwens Google Chrome)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

21/01/2011 20:05:46
Quote Anchor link
Je moet natuurlijk ook een breedte instellen
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

21/01/2011 20:06:26
Quote Anchor link
ja breedte is ook ingesteld
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
div.contentarea{
    width:719px;
    min-height: 100%;
    position: relative;
    height:auto !important;
    height: 100%;
    background-image:url(images/index_15.jpg);
    text-align:left;
    padding-left:30px;
}
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

21/01/2011 20:06:46
Quote Anchor link
Ik heb deze code:

Werkt prima

div.mainBox {
width: 950x;
min-height: 100%;

float: left;
background-color: rgb(75,75,75);


}
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

21/01/2011 20:09:31
Quote Anchor link
Normaal werkt dat bij mij ook, maar nu dus niet, en ik heb echt geen flauw idee hoe dat komt.


Is het trouwens mogelijk dat ie niet wilt werken omdat het in een div zit? (hoewel ik de code ook heb gebruikt voor die daaromheen)
Gewijzigd op 21/01/2011 20:12:23 door Raymond Oomen
 
The Force

The Force

21/01/2011 20:42:40
Quote Anchor link
background-image:url('background.gif');
background-repeat:no-repeat;
background-attachment:fixed;

of

background: url('background.gif') no-repeat fixed;

Edit: topic niet goed gelezen, sorry!
Edit 2: Google levert dit op:

http://www.cssplay.co.uk/layouts/background.html
http://www.mastaline.com/?pagina=forum/topic&id=1039314
http://css.flepstudio.org/en/css-tips/100-percent-background-image.html
Gewijzigd op 21/01/2011 21:02:17 door The Force
 
Jens B

Jens B

24/01/2011 12:48:18
Quote Anchor link
Ik snap niet precies wat je bedoelt

body {
background: (invullen wat je nodig hebt)
margin: 0px;
padding: 0px;
}

Dit wat je zoekt ?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.