Div achtergrond werkt niet goed.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Leo

Leo

22/05/2006 15:45:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb nu een div voor mijn achtergrond zodat ze altijd gelijks bij de footer komen, alleen dit werkt nu nog niet zoals het hoort, firefox wil de height of de image niet goed weergeven.

css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
.content {
    width: 1000px;
    height: 100%;
    background: url('images/content_background.gif') repeat-y;
    }

.content_main {
    width: 654px;
    height: 100%;
    float: left;
    padding-left: 7px;
    padding-right: 7px;
    padding-bottom: 6px;
    }

.content_right {
    width: 320px;
    height: 100%;
    float: right;
    padding-top: 10px;
    }


Url: http://www.worldofzelda.com

De content div ligt dus achter de content_main en content_right div. Alleen in firefox werkt het nog niet, iemand een oplossing?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:29:09
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 15:56:00
Quote Anchor link
zoek eens of de functie repeat-y in FF wel werkt..
voorderest zie ik zelf geen fouten
mooie site trouwens :)
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 15:59:00
Quote Anchor link
height 100% schijnt ook een bug te zijn..
hier te lezen;
http://www.siteexperts.com/forums/viewConverse.asp?d_id=17779
probeer eens height weg te laten
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/05/2006 16:09:00
Quote Anchor link
@Geert

je hoeft Height niet weg te laten. Begin je .css met dit:

html, body {
height:100%;
width:100%;
}

Maak dan een div --> Container
en weer in je css:
.Container {
height:100%;
width:100%;
}

Binnen in die div Container zet je de rest van de div's enzo. Gebruik de div Container alsof het je HTML pagina is.
 
Leo

Leo

22/05/2006 16:13:00
Quote Anchor link
Ik zal eens kijken :)
 
Leo

Leo

22/05/2006 16:24:00
Quote Anchor link
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
html {
    height: 100%;
    width: 1000px;
    }

body {
    margin:0px auto;
    height: 100%;
    width: 1000px;
    background: url('images/background.gif');
    border-left: 1px solid #658f3d;
    border-right: 1px solid #658f3d
    }


en dat ziet er scheef uit in firefox :/ (check source)

Container div maakte geen verschil iig, en height weghalen ook niet, nu zit hij maar tot de helft van de pagina :/
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 16:43:00
Quote Anchor link
mwa vind het er nog best mooi uitzien :)
kun je geen align: center; doen in css?
 
Kalle P

Kalle P

22/05/2006 18:57:00
Quote Anchor link
Robert:
html, body {
height:100%;
width:100%;
}


Die herken ik ergens van:P
 
Danny K

Danny K

22/05/2006 19:11:00
Quote Anchor link
Misschien moet je in de body een container div plaatsen.
Alles komt dan in de container...
Gebruik dan ipv hoogte en breedte margin en padding..

Bijvoorbeeld container:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
body {
    margin: 0;
    padding: 0;
    text-align: center;
}

container {
      margin: 0 auto;
    padding: 0;
    text-align: left;
    background-image: url("images/content_background.gif");
    background-repeat: repeat-y;
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny K
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/05/2006 19:15:00
Quote Anchor link
@Kalle

Klopt als een bus, daarmee heb jij me zo mooi geholpen.. En bij mij werkt het, dus hier zou het ook moeten werken.
 
Leo

Leo

22/05/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Het werkt niet, ik heb een container gemaakt waar alles divs in staan alleen dan verschijnt er geen achtergrond img, dus padding en margin zullen het niet doen..
 
Danny K

Danny K

22/05/2006 20:10:00
Quote Anchor link
Wat je ook nog moet doen dan is de border om de container zetten..

ps: hij selecteert bij mij niet de goede css hoor.. dit wou je door middel van javascript doen..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny K
 
Leo

Leo

22/05/2006 20:13:00
Quote Anchor link
Weet ik, had het net ook al in de gaten, soms selecteerd hij wel de goede en soms niet :/

Maar laat het maar ff zo, word er moe van -_-
 
Leo

Leo

22/05/2006 20:45:00
Quote Anchor link
Kennelijk werkt het nu :/ alleen als ik zelf kijk in firefox werkt het nogsteeds niet :S:S:S

Kan iemand aub even kijken?

EDIT: sorry laat maar die gast is kennelijk heel erg scheel :S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leo
 
Danny K

Danny K

23/05/2006 12:36:00
Quote Anchor link
Misschien als je het pakketje ff ter download aan kan bieden.. Dit ivm plaatjes enzo..
Dan wil ik er vanavond wel voor je naar kijken
 
Leo

Leo

23/05/2006 13:31:00
Quote Anchor link
Het raare is, dat hij nu in IE raar begint te doen (alleen de videopagina) dit zal wel door mijn nu nog slordige scripting komen ^^

Ik heb zoveel mogelijk weer terug naar normaal gezet, de file heeft:

Mappen met images en subheaders
IE & FF style sheet
index.php

Link: @ je PM box ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leo
 
Danny K

Danny K

23/05/2006 20:46:00
Quote Anchor link
Volgens mij is het nu zoals jij het wou..
Waar moet ik het heen sturen / uploaden of whatever?
Je moet alleen zelf wel weer ff je php code erin plaatsen want dat heb ik verwijderd ;)
Het staat nu ook in een html bestandje dus je kan het zelf zo overal inproppen :-)

ik heb getest in IE en FF en op 1024*768 & 1280*1024
 
Frank -

Frank -

23/05/2006 20:50:00
Quote Anchor link
In Safari ziet het er ook goed uit. Het plaatje komt alleen wel rete langzaam binnen, waarschijnlijk moet je deze nog een factor 10 comprimeren. Tip: Zorg er voor dat je hele pagina, incl. plaatjes, css, javascript, etc. niet groter is dan 50kb. Dat komt de snelheid zeker ten goede.
 
Leo

Leo

23/05/2006 21:45:00
Quote Anchor link
Ik gebruik zelf minimaale plaatjes,en danny, voeg me maar even op msn toe dat is het makkelijkst.

Edit: heb je even ge-add, en alvast bedankt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leo
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/05/2006 21:52:00
Quote Anchor link
Waar wil je precies dat de footer verschijnt? Altijd onder aan het scherm, of altijd onderaan de pagina?
 
Jelle -

Jelle -

23/05/2006 22:46:00
Quote Anchor link
zelfde probleem als hier?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.