Div achtergrond werkt niet goed.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Leo

Leo

22/05/2006 15:45:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb nu een div voor mijn achtergrond zodat ze altijd gelijks bij de footer komen, alleen dit werkt nu nog niet zoals het hoort, firefox wil de height of de image niet goed weergeven.

css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
.content {
    width: 1000px;
    height: 100%;
    background: url('images/content_background.gif') repeat-y;
    }

.content_main {
    width: 654px;
    height: 100%;
    float: left;
    padding-left: 7px;
    padding-right: 7px;
    padding-bottom: 6px;
    }

.content_right {
    width: 320px;
    height: 100%;
    float: right;
    padding-top: 10px;
    }


Url: http://www.worldofzelda.com

De content div ligt dus achter de content_main en content_right div. Alleen in firefox werkt het nog niet, iemand een oplossing?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 02:06:51
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 15:56:00
Quote Anchor link
zoek eens of de functie repeat-y in FF wel werkt..
voorderest zie ik zelf geen fouten
mooie site trouwens :)
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 15:59:00
Quote Anchor link
height 100% schijnt ook een bug te zijn..
hier te lezen;
http://www.siteexperts.com/forums/viewConverse.asp?d_id=17779
probeer eens height weg te laten
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/05/2006 16:09:00
Quote Anchor link
@Geert

je hoeft Height niet weg te laten. Begin je .css met dit:

html, body {
height:100%;
width:100%;
}

Maak dan een div --> Container
en weer in je css:
.Container {
height:100%;
width:100%;
}

Binnen in die div Container zet je de rest van de div's enzo. Gebruik de div Container alsof het je HTML pagina is.
 
Leo

Leo

22/05/2006 16:13:00
Quote Anchor link
Ik zal eens kijken :)
 
Leo

Leo

22/05/2006 16:24:00
Quote Anchor link
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
html {
    height: 100%;
    width: 1000px;
    }

body {
    margin:0px auto;
    height: 100%;
    width: 1000px;
    background: url('images/background.gif');
    border-left: 1px solid #658f3d;
    border-right: 1px solid #658f3d
    }


en dat ziet er scheef uit in firefox :/ (check source)

Container div maakte geen verschil iig, en height weghalen ook niet, nu zit hij maar tot de helft van de pagina :/
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 16:43:00
Quote Anchor link
mwa vind het er nog best mooi uitzien :)
kun je geen align: center; doen in css?
 
Kalle P

Kalle P

22/05/2006 18:57:00
Quote Anchor link
Robert:
html, body {
height:100%;
width:100%;
}


Die herken ik ergens van:P
 
Danny K

Danny K

22/05/2006 19:11:00
Quote Anchor link
Misschien moet je in de body een container div plaatsen.
Alles komt dan in de container...
Gebruik dan ipv hoogte en breedte margin en padding..

Bijvoorbeeld container:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
body {
    margin: 0;
    padding: 0;
    text-align: center;
}

container {
      margin: 0 auto;
    padding: 0;
    text-align: left;
    background-image: url("images/content_background.gif");
    background-repeat: repeat-y;
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny K
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/05/2006 19:15:00
Quote Anchor link
@Kalle

Klopt als een bus, daarmee heb jij me zo mooi geholpen.. En bij mij werkt het, dus hier zou het ook moeten werken.
 
Leo

Leo

22/05/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Het werkt niet, ik heb een container gemaakt waar alles divs in staan alleen dan verschijnt er geen achtergrond img, dus padding en margin zullen het niet doen..
 
Danny K

Danny K

22/05/2006 20:10:00
Quote Anchor link
Wat je ook nog moet doen dan is de border om de container zetten..

ps: hij selecteert bij mij niet de goede css hoor.. dit wou je door middel van javascript doen..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny K
 
Leo

Leo

22/05/2006 20:13:00
Quote Anchor link
Weet ik, had het net ook al in de gaten, soms selecteerd hij wel de goede en soms niet :/

Maar laat het maar ff zo, word er moe van -_-
 
Leo

Leo

22/05/2006 20:45:00
Quote Anchor link
Kennelijk werkt het nu :/ alleen als ik zelf kijk in firefox werkt het nogsteeds niet :S:S:S

Kan iemand aub even kijken?

EDIT: sorry laat maar die gast is kennelijk heel erg scheel :S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leo
 
Danny K

Danny K

23/05/2006 12:36:00
Quote Anchor link
Misschien als je het pakketje ff ter download aan kan bieden.. Dit ivm plaatjes enzo..
Dan wil ik er vanavond wel voor je naar kijken
 
Leo

Leo

23/05/2006 13:31:00
Quote Anchor link
Het raare is, dat hij nu in IE raar begint te doen (alleen de videopagina) dit zal wel door mijn nu nog slordige scripting komen ^^

Ik heb zoveel mogelijk weer terug naar normaal gezet, de file heeft:

Mappen met images en subheaders
IE & FF style sheet
index.php

Link: @ je PM box ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leo
 
Danny K

Danny K

23/05/2006 20:46:00
Quote Anchor link
Volgens mij is het nu zoals jij het wou..
Waar moet ik het heen sturen / uploaden of whatever?
Je moet alleen zelf wel weer ff je php code erin plaatsen want dat heb ik verwijderd ;)
Het staat nu ook in een html bestandje dus je kan het zelf zo overal inproppen :-)

ik heb getest in IE en FF en op 1024*768 & 1280*1024
 
Frank -

Frank -

23/05/2006 20:50:00
Quote Anchor link
In Safari ziet het er ook goed uit. Het plaatje komt alleen wel rete langzaam binnen, waarschijnlijk moet je deze nog een factor 10 comprimeren. Tip: Zorg er voor dat je hele pagina, incl. plaatjes, css, javascript, etc. niet groter is dan 50kb. Dat komt de snelheid zeker ten goede.
 
Leo

Leo

23/05/2006 21:45:00
Quote Anchor link
Ik gebruik zelf minimaale plaatjes,en danny, voeg me maar even op msn toe dat is het makkelijkst.

Edit: heb je even ge-add, en alvast bedankt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leo
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/05/2006 21:52:00
Quote Anchor link
Waar wil je precies dat de footer verschijnt? Altijd onder aan het scherm, of altijd onderaan de pagina?
 
Jelle -

Jelle -

23/05/2006 22:46:00
Quote Anchor link
zelfde probleem als hier?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.