Div centeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »
ScrapZz nl

ScrapZz nl

29/05/2012 16:53:01
Quote Anchor link
Heb een klein probleempje ben bezig met een nieuwe layout
alleen wil de div precies in het miden van de scherm krijgen dus niet alleen van links naar recht maar ook van boven naar benende
ik gebruik dit maar dan doet hij link naar rechts:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
#conten{
    border: #afb8e9 4px solid;
    margin: auto;
    min-height: 300px;
    width: 1020px;
}

hoe verbeter ik dit?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:49:50
 
Wouter J

Wouter J

29/05/2012 17:15:19
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

29/05/2012 17:41:26
Quote Anchor link
Wouter J op 29/05/2012 17:15:19:


werkt nog steeds niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#conten{
    border: #afb8e9 4px solid;
    margin: 0 auto;
    position:relative;
    clear:left;
    min-height: 600px;
    width: 1020px;
    background-image: url(img/bg.png);
}
 
Reshad F

Reshad F

29/05/2012 17:52:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<!DOCTYPE html>
<html>
 <head>
  <meta charset="UTF-8">
  <title>TITLE</title>
  <style type="text/css">
   .container {
       margin: 0 auto;
       padding: 0;
       width: 1020px;
       background-color: #232323;
       height: 500px;
   }
  </style>
 </head>
 <body>
  <div class="container">

  </div>
 </body>
</html>
 
Joakim Broden

Joakim Broden

29/05/2012 17:55:01
Quote Anchor link
ScrapZz nl op 29/05/2012 17:41:26:
Wouter J op 29/05/2012 17:15:19:


werkt nog steeds niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#conten{
    border: #afb8e9 4px solid;
    margin: 0 auto;
    position:relative;
    clear:left;
    min-height: 600px;
    width: 1020px;
    background-image: url(img/bg.png);
}



Omdat je de #distace div niet hebt?... Niet zomaar iets klakkeloos kopiëren, maar probeer te snappen wat je kopieërd anders leer je er nooit wat van?
Gewijzigd op 29/05/2012 17:56:01 door Joakim Broden
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

29/05/2012 17:55:54
Quote Anchor link
Reshadd farid op 29/05/2012 17:52:14:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<!DOCTYPE html>
<html>
 <head>
  <meta charset="UTF-8">
  <title>TITLE</title>
  <style type="text/css">
   .container {
       margin: 0 auto;
       padding: 0;
       width: 1020px;
       background-color: #232323;
       height: 500px;
   }
  </style>
 </head>
 <body>
  <div class="container">

  </div>
 </body>
</html>


ook niet!
 
Joakim Broden

Joakim Broden

29/05/2012 17:57:08
Quote Anchor link
@Reshadd farid even lezen, hij wil hem ook verticaal centreren en niet alleen horizontaal..

@ScrapZz nl probeer zelf ook wat, niet gelijk zeggen dat iets niet werkt. kijk naar het voorbeeld van Wouter J want die werkt wel..
Gewijzigd op 29/05/2012 17:58:51 door Joakim Broden
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

29/05/2012 17:57:29
Quote Anchor link
Hertog Jan op 29/05/2012 17:55:01:
ScrapZz nl op 29/05/2012 17:41:26:
Wouter J op 29/05/2012 17:15:19:


werkt nog steeds niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#conten{
    border: #afb8e9 4px solid;
    margin: 0 auto;
    position:relative;
    clear:left;
    min-height: 600px;
    width: 1020px;
    background-image: url(img/bg.png);
}



Omdat je de #distace div niet hebt?... Niet zomaar iets klakkeloos kopiëren, maar probeer te snappen wat je kopieërd anders leer je er nooit wat van?


dan komt hij onder aan te staan ;)

Toevoeging op 29/05/2012 18:02:43:

Hertog Jan op 29/05/2012 17:57:08:
@Reshadd farid even lezen, hij wil hem ook verticaal centreren en niet alleen horizontaal..

@ScrapZz nl probeer zelf ook wat, niet gelijk zeggen dat iets niet werkt. kijk naar het voorbeeld van Wouter J want die werkt wel..





Ik heb gister de heledag (naja midag?) uitgeprobeerd en op gezocht op internet maar krijg het niet voor elkaar ;)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

29/05/2012 18:20:06
Quote Anchor link
ScrapZz nl op 29/05/2012 17:57:29:
Hertog Jan op 29/05/2012 17:55:01:
ScrapZz nl op 29/05/2012 17:41:26:
Wouter J op 29/05/2012 17:15:19:


werkt nog steeds niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#conten{
    border: #afb8e9 4px solid;
    margin: 0 auto;
    position:relative;
    clear:left;
    min-height: 600px;
    width: 1020px;
    background-image: url(img/bg.png);
}



Omdat je de #distace div niet hebt?... Niet zomaar iets klakkeloos kopiëren, maar probeer te snappen wat je kopieërd anders leer je er nooit wat van?


dan komt hij onder aan te staan ;)


Laat je code dan even zien wat je dan nu hebt, want dan heb je die website van Wouter J niet goed na gekeken... Wss ben je je margin-bottom van je #distance vergeten...
 
Milo S

Milo S

29/05/2012 18:22:39
Quote Anchor link
Hiervoor moet je voor zo ver ik weet een vaste hoogte en breedte voor hebben.

Voorbeeld:

HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div class="center">Content</a>


CSS
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.center {
    width: 300px;
    height: 150px;

    position: absolute;
    top: 50%
    left: 50%;

    margin: -75px 0 0 -150px;
}


De negative margin zorgt ervoor dat hij uiteindelijk precies gecentreerd wordt. Succes.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

29/05/2012 18:30:57
Quote Anchor link
Milo S op 29/05/2012 18:22:39:
Hiervoor moet je voor zo ver ik weet een vaste hoogte en breedte voor hebben.

Voorbeeld:

HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div class="center">Content</a>


CSS
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.center {
    width: 300px;
    height: 150px;

    position: absolute;
    top: 50%
    left: 50%;

    margin: -75px 0 0 -150px;
}


De negative margin zorgt ervoor dat hij uiteindelijk precies gecentreerd wordt. Succes.


een vaste hoogte heb ik dus niet!
 
Reshad F

Reshad F

29/05/2012 18:59:00
Quote Anchor link
dan zal je hem dus ook niet verticaal kunnen centreren. wat je wel kunt doen is

margin-top en margin-bottom meegeven zodat er altijd een bepaalde ruimte tussen de container en de rand is.
 
Wouter J

Wouter J

29/05/2012 19:05:20
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.