Div centeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »
ScrapZz nl

ScrapZz nl

29/05/2012 16:53:01
Quote Anchor link
Heb een klein probleempje ben bezig met een nieuwe layout
alleen wil de div precies in het miden van de scherm krijgen dus niet alleen van links naar recht maar ook van boven naar benende
ik gebruik dit maar dan doet hij link naar rechts:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
#conten{
    border: #afb8e9 4px solid;
    margin: auto;
    min-height: 300px;
    width: 1020px;
}

hoe verbeter ik dit?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:02:39
 
Wouter J

Wouter J

29/05/2012 17:15:19
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

29/05/2012 17:41:26
Quote Anchor link
Wouter J op 29/05/2012 17:15:19:


werkt nog steeds niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#conten{
    border: #afb8e9 4px solid;
    margin: 0 auto;
    position:relative;
    clear:left;
    min-height: 600px;
    width: 1020px;
    background-image: url(img/bg.png);
}
 
Reshad F

Reshad F

29/05/2012 17:52:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<!DOCTYPE html>
<html>
 <head>
  <meta charset="UTF-8">
  <title>TITLE</title>
  <style type="text/css">
   .container {
       margin: 0 auto;
       padding: 0;
       width: 1020px;
       background-color: #232323;
       height: 500px;
   }
  </style>
 </head>
 <body>
  <div class="container">

  </div>
 </body>
</html>
 
Joakim Broden

Joakim Broden

29/05/2012 17:55:01
Quote Anchor link
ScrapZz nl op 29/05/2012 17:41:26:
Wouter J op 29/05/2012 17:15:19:


werkt nog steeds niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#conten{
    border: #afb8e9 4px solid;
    margin: 0 auto;
    position:relative;
    clear:left;
    min-height: 600px;
    width: 1020px;
    background-image: url(img/bg.png);
}



Omdat je de #distace div niet hebt?... Niet zomaar iets klakkeloos kopiëren, maar probeer te snappen wat je kopieërd anders leer je er nooit wat van?
Gewijzigd op 29/05/2012 17:56:01 door Joakim Broden
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

29/05/2012 17:55:54
Quote Anchor link
Reshadd farid op 29/05/2012 17:52:14:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<!DOCTYPE html>
<html>
 <head>
  <meta charset="UTF-8">
  <title>TITLE</title>
  <style type="text/css">
   .container {
       margin: 0 auto;
       padding: 0;
       width: 1020px;
       background-color: #232323;
       height: 500px;
   }
  </style>
 </head>
 <body>
  <div class="container">

  </div>
 </body>
</html>


ook niet!
 
Joakim Broden

Joakim Broden

29/05/2012 17:57:08
Quote Anchor link
@Reshadd farid even lezen, hij wil hem ook verticaal centreren en niet alleen horizontaal..

@ScrapZz nl probeer zelf ook wat, niet gelijk zeggen dat iets niet werkt. kijk naar het voorbeeld van Wouter J want die werkt wel..
Gewijzigd op 29/05/2012 17:58:51 door Joakim Broden
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

29/05/2012 17:57:29
Quote Anchor link
Hertog Jan op 29/05/2012 17:55:01:
ScrapZz nl op 29/05/2012 17:41:26:
Wouter J op 29/05/2012 17:15:19:


werkt nog steeds niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#conten{
    border: #afb8e9 4px solid;
    margin: 0 auto;
    position:relative;
    clear:left;
    min-height: 600px;
    width: 1020px;
    background-image: url(img/bg.png);
}



Omdat je de #distace div niet hebt?... Niet zomaar iets klakkeloos kopiëren, maar probeer te snappen wat je kopieërd anders leer je er nooit wat van?


dan komt hij onder aan te staan ;)

Toevoeging op 29/05/2012 18:02:43:

Hertog Jan op 29/05/2012 17:57:08:
@Reshadd farid even lezen, hij wil hem ook verticaal centreren en niet alleen horizontaal..

@ScrapZz nl probeer zelf ook wat, niet gelijk zeggen dat iets niet werkt. kijk naar het voorbeeld van Wouter J want die werkt wel..





Ik heb gister de heledag (naja midag?) uitgeprobeerd en op gezocht op internet maar krijg het niet voor elkaar ;)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

29/05/2012 18:20:06
Quote Anchor link
ScrapZz nl op 29/05/2012 17:57:29:
Hertog Jan op 29/05/2012 17:55:01:
ScrapZz nl op 29/05/2012 17:41:26:
Wouter J op 29/05/2012 17:15:19:


werkt nog steeds niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#conten{
    border: #afb8e9 4px solid;
    margin: 0 auto;
    position:relative;
    clear:left;
    min-height: 600px;
    width: 1020px;
    background-image: url(img/bg.png);
}



Omdat je de #distace div niet hebt?... Niet zomaar iets klakkeloos kopiëren, maar probeer te snappen wat je kopieërd anders leer je er nooit wat van?


dan komt hij onder aan te staan ;)


Laat je code dan even zien wat je dan nu hebt, want dan heb je die website van Wouter J niet goed na gekeken... Wss ben je je margin-bottom van je #distance vergeten...
 
Milo S

Milo S

29/05/2012 18:22:39
Quote Anchor link
Hiervoor moet je voor zo ver ik weet een vaste hoogte en breedte voor hebben.

Voorbeeld:

HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div class="center">Content</a>


CSS
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.center {
    width: 300px;
    height: 150px;

    position: absolute;
    top: 50%
    left: 50%;

    margin: -75px 0 0 -150px;
}


De negative margin zorgt ervoor dat hij uiteindelijk precies gecentreerd wordt. Succes.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

29/05/2012 18:30:57
Quote Anchor link
Milo S op 29/05/2012 18:22:39:
Hiervoor moet je voor zo ver ik weet een vaste hoogte en breedte voor hebben.

Voorbeeld:

HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div class="center">Content</a>


CSS
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.center {
    width: 300px;
    height: 150px;

    position: absolute;
    top: 50%
    left: 50%;

    margin: -75px 0 0 -150px;
}


De negative margin zorgt ervoor dat hij uiteindelijk precies gecentreerd wordt. Succes.


een vaste hoogte heb ik dus niet!
 
Reshad F

Reshad F

29/05/2012 18:59:00
Quote Anchor link
dan zal je hem dus ook niet verticaal kunnen centreren. wat je wel kunt doen is

margin-top en margin-bottom meegeven zodat er altijd een bepaalde ruimte tussen de container en de rand is.
 
Wouter J

Wouter J

29/05/2012 19:05:20
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.