div class="title" oproepen uit form url

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Patrick B

Patrick B

17/02/2014 09:34:53
Quote Anchor link
Goedemorgen!

Alvast bedankt voor het lezen van deze topic, phphulp heeft mij al zoveel geholpen, top!

Ik probeer een titel te laten weergeven wanneer men een url invoert in een form.

Is het mogelijk omdat direct te laten zien terwijl ze aan het typen zijn?

Willekeurig voorbeeld :

http://twitch.tv/[Form] (http://twitch.tv/drybear)

Title : [<div class="title">] (SMITE w/ Drybear)

En dit wil ook niet helemaal werken :d

if (strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], "http://twitch.tv/drybear") >= 0) {
echo "<div class='title'>contents</div>";
}

Ik hoop dat jullie deze noob kunnen helpen.
Alvast super bedankt voor jullie hulp!

Joey
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:25:32
 
Michael -

Michael -

17/02/2014 09:55:12
Quote Anchor link
Controle op welke pagina je zit kun je doen met $_SERVER['SCRIPT_NAME']
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if($_SERVER['SCRIPT_NAME'] == '/index.php') {
    echo '<div class="title">Welkom</div>';
}

?>

Direct laten zien wat je aan het typen bent kan met onkeyup.
Voorbeeldje in jQuery
 
Patrick B

Patrick B

17/02/2014 11:02:43
Quote Anchor link
Bedankt voor de snelle reactie!

Het leest geen div class van links.
Ik zoek een form dat als je een link invult dat je de
<div class="title"></div> krijgt te zien van die pagina.

[http://twitch.tv/drybear]
<div class="title">[Smite /w Drybear]</div>

[http://www.twitch.tv/arteezy]
<div class="title">[whatcha gonna DO]</div>

Snap je wat ik bedoel?

Thanks
 
Michael -

Michael -

17/02/2014 11:24:50
Quote Anchor link
Dus je wilt een gedeelte uit een andere pagina 'rippen'.
Met file_get_contents() of met curl() kun je de pagina ophalen, en met preg_match dat het gedeelte dat je hebben wilt eruit halen.

Toevoeging op 17/02/2014 11:37:14:

Wordt die div pas later ingeladen d.m.v. javascript? Als je de pagina opent duurt het namelijk even voordat ie er staat en met curl() kan ik 'm ook niet vinden.
Classes die die vind:
Quote:
[0] => class='profile-pic-sample'> [1] => class='profile-info-banner'> [2] => id='header_notification' style='display:none'> [3] => class='point'> [4] => class='content'> [5] => class='js-viewer-list'> [6] => class='js-viewer-list'> [7] => class='js-viewer-list'> [8] => class='js-viewer-list'> [9] => class='indicator'> [10] => class='twitch-logo'

Geen class="title" dus
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.