Div in css vraag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Leen Strijk

Leen Strijk

01/06/2006 12:35:00
Quote Anchor link
Ik heb een <div id ="footer">

Deze moet onderaan de pagina komen.
Daar boven zit de div <id= "inhoud">
met laten we zeggen een hoogte van 500px.
Als ik nou in de inhoud, tekst in ga voeren en deze komt buiten die 500 px, dan wil ik dat de footer gewoon ietsje verder naar beneden komt.

Weet iemand hoe???
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 13:39:08
 
Aoi

Aoi

01/06/2006 12:47:00
Quote Anchor link
doet hij dat niet automatisch?
of zit de inhoud tegen de footer aan?
 
Leen Strijk

Leen Strijk

01/06/2006 12:58:00
Quote Anchor link
Ja die moet er direct onder komen.

#inhoud {
background-image: url(images/mowebo_04.gif);
height: 479px;
width: 425px;
position: absolute;
left: 179px;
top: 161px;
padding-top: 10px;
padding-right: 10px;
padding-left: 10px;
overflow: visible;
}
#footer {
background-image: url(images/mowebo_05.gif);
height: 34px;
width: 950px;
}
 
Aoi

Aoi

01/06/2006 13:07:00
Quote Anchor link
en als je de height nou is niet insteld? pakt hij dan niet de lengte van je tekst zelf?
 
Bart van der veen

bart van der veen

01/06/2006 13:51:00
Quote Anchor link
veel gestelde vraag: kijk ff op de site hier of je het artikel van jan koehoorn kunt terug vinden over dat onderwerp.

artikel:
http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=5&id=13051

voorbeeld:
http://www.jankoehoorn.nl/phphulp/csstut4/voorbeeld1.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.