Div meerekken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 13:18:38
Quote Anchor link
Hoi,

ik zit met een probleem. Ik heb een content en een sidebar, nu wil ik dat deze beiden op dezelfde hoogte eindigen zodat mijn footer niet weg zweeft. Hoe zorg ik ervoor dat als mijn content langer is de sidebar meerekt en als de sidebar groter is de content meerekt?
Gewijzigd op 31/08/2011 14:57:51 door Jasper DS
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 10:57:52
 
Wouter J

Wouter J

31/08/2011 13:38:07
Quote Anchor link
Dit doe je met Faux Columns. Voorbeeldje: http://waldio.110mb.com/css/fauxcolumn.html
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 13:40:56
Quote Anchor link
als je daar klikt op remove tekst komt er onder de grijze kader blauwe kader, dit zou ook gewoon grijs moeten zijn.

Toevoeging op 31/08/2011 13:43:05:

Als ik dit dus wil oplossen moet ik met een afbeelding werken?Klik
 
Wouter J

Wouter J

31/08/2011 14:15:03
Quote Anchor link
Nee, faux columns met afbeeldingen is niet netjes. Je zou in dit geval javascript moeten gebruiken (even zoeken op javascript equal columns) of je gaat met CSS3 gradients werken.
 
Php knipper

php knipper

31/08/2011 14:25:59
Quote Anchor link
opmerking : ik probeerde op u voorbeeld te klikken op "JasperDS Webdevelopment" en toen werd ik naar "http://redcreations.silyon-websites.nl/test/www.jasperdesmet.be" gebracht

-( ik weet niet of dat zo hoort )-
Gewijzigd op 31/08/2011 14:31:07 door php knipper
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 14:30:39
Quote Anchor link
dat komt omdat ik de http:// was vergeten. Ik ben nog aan het testen..
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 15:08:20
Quote Anchor link
Jasper, zoiets denk ik (uit m'n hoofd):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<div id="CONTAINER">
   <div id="CONTENT">
      content bla bla
   </div>
   <div id="SIDEBAR">
      sidebar bla bla
   </div>
</div>
<div id="FOOTER">
   footer blabla
</div>

#CONTENT, #SIDEBAR {
   float:left;
   overflow:auto;
}

#CONTENT {
   background-color:red;
   width:600px;
}

#SIDEBAR {
   background-color:blue;
   width:200px;
}

#FOOTER {
   background-color:green;
   width:800px;
}
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 15:15:27
Quote Anchor link
@ozzie, hier zit nog het één en ander fout.. Maar misschien kan inderdaad iets proberen met de overflow.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 15:21:53
Quote Anchor link
Dit is ongeveer wel de oplossing... alleen ik kan momenteel even niet testen.
Als je dit toevoegt aan de css?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
#CONTAINER {
   overflow:auto;
   width:800px;
}
 
Maarten PHP

Maarten PHP

31/08/2011 15:24:39
Quote Anchor link
@Ozzie: dan komt er een scrollbar als het langer is dan 800px


Toevoeging op 31/08/2011 15:25:06:

@Ozzie: dan komt er een scrollbar als het langer is dan 800px

















































Toevoeging op 31/08/2011 15:25:23:

@Ozzie: dan komt er een scrollbar als het langer is dan 800px
















































[/quote]
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 15:31:02
Quote Anchor link
Nee hoor, want er is geen height ingesteld. (Jij bent in de war met de width.)
 
Wouter J

Wouter J

31/08/2011 16:34:38
Quote Anchor link
@ozzie, dat werkt volgens mij allebei niet. (Waarom heb je eigenlijk hoofdletters voor de id namen?)
@jasper, waar is dat linkje gebleven? (is handig om het een en ander te testen voordat ik het hier plaats)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 16:43:45
Quote Anchor link
Is vrij gebruikelijk om id's hoofdletters te geven en classes kleine letters. Op die manier kun je snel zien wat wat is.
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 16:48:24
Quote Anchor link
@wouter, gooi heb dadelijk weer online. ;)

KLIK. Ik wil dit toch proberen op te lossen met css en zonder afbeelding. Is dit mogelijk denken jullie?
Gewijzigd op 31/08/2011 16:50:43 door Jasper DS
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 16:53:54
Quote Anchor link
Wat is nou precies het probleem?
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 16:59:41
Quote Anchor link
Je ziet de 2 bredere blokjes content en links zijn de 2 smallere blokjes sidebar ik wil dat de sidebar en de content ALTIJD de zelfde hoogte hebben. Dus stel nu er komt meer content dan moet de sidebar meerekken naar beneden, indien er meer sidebar komt moet de content meerekken. Anders oogt het niet mooi met mijn footer. Of heb jij een ander plan om mijn footer in het geheel te laten passen?

@Maarten Buijs, kan u uw post aanpassen? Onnodig scrollen nu. Alvast bedankt.
Gewijzigd op 31/08/2011 17:00:53 door Jasper DS
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 17:12:35
Quote Anchor link
Maar omdat je losse blokjes gebruikt kan dat denk ik niet wat jij wil. Dan zou ik er zoiets van maken:

http://oi54.tinypic.com/jzxtv.jpg
 
John Acid

John Acid

31/08/2011 17:50:16
Quote Anchor link
Het kan ook zo, wel met afbeeldingen;
http://www.sceneone.nl/tips_tricks/schaalbare_kolommen.php
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 18:03:09
Quote Anchor link
Dat komt dus neer op hoe ik het getekend heb. Afbeeldingen heb je niet per se nodig.
Gewijzigd op 31/08/2011 18:03:42 door Ozzie PHP
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 18:22:19
Quote Anchor link
Oh jammer.. :s Maar kan ik niet height op maximum zetten ofzo dat het laatste blokje doorloopt tot waar de wrapper stopt (dus tot waar de sidebar stopt)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 18:29:41
Quote Anchor link
Nee, dat gaat niet werken omdat je content variabel is. Miscchien kun je iets met javascript doen ofzo, maar of dat nu de oplossing is....
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.