Div meerekken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 13:18:38
Quote Anchor link
Hoi,

ik zit met een probleem. Ik heb een content en een sidebar, nu wil ik dat deze beiden op dezelfde hoogte eindigen zodat mijn footer niet weg zweeft. Hoe zorg ik ervoor dat als mijn content langer is de sidebar meerekt en als de sidebar groter is de content meerekt?
Gewijzigd op 31/08/2011 14:57:51 door Jasper DS
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:07:56
 
Wouter J

Wouter J

31/08/2011 13:38:07
Quote Anchor link
Dit doe je met Faux Columns. Voorbeeldje: http://waldio.110mb.com/css/fauxcolumn.html
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 13:40:56
Quote Anchor link
als je daar klikt op remove tekst komt er onder de grijze kader blauwe kader, dit zou ook gewoon grijs moeten zijn.

Toevoeging op 31/08/2011 13:43:05:

Als ik dit dus wil oplossen moet ik met een afbeelding werken?Klik
 
Wouter J

Wouter J

31/08/2011 14:15:03
Quote Anchor link
Nee, faux columns met afbeeldingen is niet netjes. Je zou in dit geval javascript moeten gebruiken (even zoeken op javascript equal columns) of je gaat met CSS3 gradients werken.
 
Php knipper

php knipper

31/08/2011 14:25:59
Quote Anchor link
opmerking : ik probeerde op u voorbeeld te klikken op "JasperDS Webdevelopment" en toen werd ik naar "http://redcreations.silyon-websites.nl/test/www.jasperdesmet.be" gebracht

-( ik weet niet of dat zo hoort )-
Gewijzigd op 31/08/2011 14:31:07 door php knipper
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 14:30:39
Quote Anchor link
dat komt omdat ik de http:// was vergeten. Ik ben nog aan het testen..
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 15:08:20
Quote Anchor link
Jasper, zoiets denk ik (uit m'n hoofd):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<div id="CONTAINER">
   <div id="CONTENT">
      content bla bla
   </div>
   <div id="SIDEBAR">
      sidebar bla bla
   </div>
</div>
<div id="FOOTER">
   footer blabla
</div>

#CONTENT, #SIDEBAR {
   float:left;
   overflow:auto;
}

#CONTENT {
   background-color:red;
   width:600px;
}

#SIDEBAR {
   background-color:blue;
   width:200px;
}

#FOOTER {
   background-color:green;
   width:800px;
}
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 15:15:27
Quote Anchor link
@ozzie, hier zit nog het één en ander fout.. Maar misschien kan inderdaad iets proberen met de overflow.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 15:21:53
Quote Anchor link
Dit is ongeveer wel de oplossing... alleen ik kan momenteel even niet testen.
Als je dit toevoegt aan de css?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
#CONTAINER {
   overflow:auto;
   width:800px;
}
 
Maarten PHP

Maarten PHP

31/08/2011 15:24:39
Quote Anchor link
@Ozzie: dan komt er een scrollbar als het langer is dan 800px


Toevoeging op 31/08/2011 15:25:06:

@Ozzie: dan komt er een scrollbar als het langer is dan 800px

















































Toevoeging op 31/08/2011 15:25:23:

@Ozzie: dan komt er een scrollbar als het langer is dan 800px
















































[/quote]
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 15:31:02
Quote Anchor link
Nee hoor, want er is geen height ingesteld. (Jij bent in de war met de width.)
 
Wouter J

Wouter J

31/08/2011 16:34:38
Quote Anchor link
@ozzie, dat werkt volgens mij allebei niet. (Waarom heb je eigenlijk hoofdletters voor de id namen?)
@jasper, waar is dat linkje gebleven? (is handig om het een en ander te testen voordat ik het hier plaats)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 16:43:45
Quote Anchor link
Is vrij gebruikelijk om id's hoofdletters te geven en classes kleine letters. Op die manier kun je snel zien wat wat is.
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 16:48:24
Quote Anchor link
@wouter, gooi heb dadelijk weer online. ;)

KLIK. Ik wil dit toch proberen op te lossen met css en zonder afbeelding. Is dit mogelijk denken jullie?
Gewijzigd op 31/08/2011 16:50:43 door Jasper DS
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 16:53:54
Quote Anchor link
Wat is nou precies het probleem?
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 16:59:41
Quote Anchor link
Je ziet de 2 bredere blokjes content en links zijn de 2 smallere blokjes sidebar ik wil dat de sidebar en de content ALTIJD de zelfde hoogte hebben. Dus stel nu er komt meer content dan moet de sidebar meerekken naar beneden, indien er meer sidebar komt moet de content meerekken. Anders oogt het niet mooi met mijn footer. Of heb jij een ander plan om mijn footer in het geheel te laten passen?

@Maarten Buijs, kan u uw post aanpassen? Onnodig scrollen nu. Alvast bedankt.
Gewijzigd op 31/08/2011 17:00:53 door Jasper DS
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 17:12:35
Quote Anchor link
Maar omdat je losse blokjes gebruikt kan dat denk ik niet wat jij wil. Dan zou ik er zoiets van maken:

http://oi54.tinypic.com/jzxtv.jpg
 
John Acid

John Acid

31/08/2011 17:50:16
Quote Anchor link
Het kan ook zo, wel met afbeeldingen;
http://www.sceneone.nl/tips_tricks/schaalbare_kolommen.php
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 18:03:09
Quote Anchor link
Dat komt dus neer op hoe ik het getekend heb. Afbeeldingen heb je niet per se nodig.
Gewijzigd op 31/08/2011 18:03:42 door Ozzie PHP
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 18:22:19
Quote Anchor link
Oh jammer.. :s Maar kan ik niet height op maximum zetten ofzo dat het laatste blokje doorloopt tot waar de wrapper stopt (dus tot waar de sidebar stopt)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 18:29:41
Quote Anchor link
Nee, dat gaat niet werken omdat je content variabel is. Miscchien kun je iets met javascript doen ofzo, maar of dat nu de oplossing is....
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.