div niet weergegeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »
Jack maessen

jack maessen

04/02/2010 13:45:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb het volgende probleem.
Heb een bestand gastenboek.php waarin ik in een bepaalde div verwijs naar bestand gbook.php, dit omdat het bestand gbook.php erg groot is.

Verwijzing:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<!--  CONTENT AREAE -->

<?php

require('gbook.php');
?>

<!-- EINDE CONTENT AREA -->


Het probleem nu is dat ie de re en li kant van mijn pagina die ook in een bepaalde div staan niet meer weergeeft.
Op het moment dat ik de verwijzing naar gbook.php eruit haal komt de html weer netjes li en re in beeld.

Waar moe tik dit probleem in zoeken?

Dit is mijn gastenboek.php bestand:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en" xml:lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Zwempagina</title>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="jqueryslidemenu.css" />

<style type="text/css">

body{
margin:0;
padding:0;
line-height: 1.5em;
}

b{font-size: 110%;
  color: white;}
em{color: white;
   font-size: 100%;
     margin-left: 10px;}

#topsection{
background-color: #003f6a;
/*background-image: url(./images/vlinder1.jpg);*/
height: 40px; /*Height of top section*/
}


#photobanner{

background-image: url(./images/zwembanner2.jpg);
background-repeat: repeat-x;
height: 125px;
margin-top: 5px;
}


#topsection h2{

margin: 0;
font-family: Lucida Calligraphy;
padding-top: 10px;
text-align: center;
color: white;
}

#contentwrapper{
float: left;
width: 100%;
}

#contentcolumn{
margin: 0 200px 0 200px; /*Margins for content column. Should be "0 RightColumnWidth 0 LeftColumnWidth*/
}

#contentcolumn b{
color: #464645;
}

#leftcolumn{
float: left;
width: 200px; /*Width of left column*/
margin-left: -100%;
background-image: url(./images/bluebg.jpg);
}

#leftcolumn a{
color: white;
margin-left: 10px;
}


#rightcolumn{
float: left;
width: 200px; /*Width of right column*/
margin-left: -200px; /*Set left marginto -(RightColumnWidth)*/
background-image: url(./images/bluebg.jpg);
}

#footer{
clear: left;
width: 100%;
background-image: url(./images/footerbg.jpg);

color: #FFF;
text-align: center;
padding: 4px 0;
}

#footer a{
color: white;
}

.innertube{
margin: 10px; /*Margins for inner DIV inside each column (to provide padding)*/
margin-top: 0;
}



</style>


<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.2.6/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="jqueryslidemenu.js"></script>

<script type="text/javascript">
/*** Temporary text filler function. Remove when deploying template. ***/
var gibberish=["Dit wordt nog opgevuld", "Wat zal ik hier neerzetten?", "Nog even over denken..."]
function filltext(words){
for (var i=0; i<words; i++)
document.write(gibberish[Math.floor(Math.random()*3)]+" ")
}
</script>



</head>
<body>
<div id="maincontainer">

<div id="topsection"><h2>Veelzijdig zwemplezier</h2></div>


<div id="photobanner" style="position:relative"></div>





<div id="contentwrapper">
<div id="contentcolumn">
<div class="innertube">

<!--  NAVIGATIE CONTENT AREA -->


<div id="myslidemenu" class="jqueryslidemenu">
<ul>
<li><a href="http://localhost/index.html">Home</a></li>
<li><a href="http://localhost/geschiedenis.html">Geschiedenis</a></li>

<li><a href="#">Leren zwemmen</a>
  <ul>
  <li><a href="#">Watervrij worden</a></li>
  <li><a href="#">Drijven buik/rug</a></li>
  <li><a href="#">Aanleren beenslag</a></li>
  <li><a href="#">Aanleren combinatie</a></li>
    <li><a href="#">Vaardigheden</a></li>
    <li><a href="#">Voorbereiding A diploma</a></li>
  </ul>
</li>
<li><a href="#">Diploma's</a>
 <ul>
  <li><a href="#">A diploma</a></li>
  <li><a href="#">B diploma</a></li>
  <li><a href="#">C diploma</a></li>
 </ul>
</li>
<li><a href="#">Hogere zwemvaardigheden</a>
  <ul>
  <li><a href="#">Zwemvaardigheid 1</a></li>
  <li><a href="#">Zwemvaardigheid 2</a></li>
    <li><a href="#">Zwemvaardigheid 3</a></li>
 </ul>
</li>    
<li><a href="#">Reddend zwemmen</a>
  <ul>
    <li><a href="#">KNBRD A</a></li>
    <li><a href="#">KNBRD B</a></li>
 </ul>
</li>
<li><a href="#">Zwemactiviteiten</a>
  <ul>
  <li><a href="#">Snorkelen</a></li>
  <li><a href="#">Waterpolo</a></li>
    <li><a href="#">Synchroonzwemmen</a></li>
    <li><a href="#">Plankspringen</a></li>
    <li><a href="#">Duiken</a></li>
 </ul>
</li>
<li><a href="#">Technieken</a>
  <ul>
  <li><a href="#">Schoolslag</a></li>
  <li><a href="#">Rugcrawl</a></li>
    <li><a href="#">Borstcrawl</a></li>
    <li><a href="#">Vlinderslag</a></li>
    
 </ul>
</li>
        
<li><a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Extra</a></li>
</ul>
<br style="clear: left" />
</div>


<!--  CONTENT AREAE -->

<?php

require('gbook.php');
?>

<!-- EINDE CONTENT AREA -->


<script>
if (window.XMLHttpRequest)
  {
  xhttp=new XMLHttpRequest();
  }
else // Internet Explorer 5/6
  {
  xhttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
  }
xhttp.open("GET","test.xml",false);
xhttp.send("");
xmlDoc=xhttp.responseXML;</script>



<b><em></em></b> <script type="text/javascript">filltext(0)</script></div>
</div>
</div>

<div id="leftcolumn">
<div class="innertube">

<!--LEFT AREA-->



<b>Techniek zwembaden</b> <script type="text/javascript">filltext(0)</script>
   <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Bassin</a><br />
      <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Beweegbare bodem</a><br />
        <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Filterinstallatie</a><br />
        <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Circulatie</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Chemicalieen</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Dosering chemicalieen</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Automatisering</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Meetapparatuur</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Onderhoud</a><br /><br />
        
<b>Links</b><br />
        <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">WHBVZ</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">NRZ</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">KNZB</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Zwemonderwijs</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Gastenboek</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Contact</a><br />
            <br></br></div>
        
            
            
            
</div>

<div id="rightcolumn">
<div class="innertube">

<!--RIGHT AREA-->

<b>Right Column: <em>200px</em></b> <script type="text/javascript">filltext(15)</script></div>
</div>

<div id="footer"><a href="http://www.localhost.nl">Copyright  mijn naam</a></div>

</div>
</body>
</html>


weet iemand waar dit aan ligt?

gr nuet
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 16:23:52
 
Jack maessen

jack maessen

04/02/2010 13:47:00
Quote Anchor link
dus de LEFT AREA en RIGHT AREA worden niet meer weergegeven...
 
Pepijn

Pepijn

04/02/2010 14:04:00
Quote Anchor link
1. Niet bumpen, 2 posts achter elkaar binnen 24 uur.

2. Alleen relevante code plaatsen, geen 4 pagina's.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.