div onclick

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »
Peter  paul

peter paul

14/03/2012 16:42:05
Quote Anchor link
Ik ben bezig met het leren van javascript, Ik probeer nou het volgende te bereiken. Wanneer ik op een div klik moet de achtergrond kleur van deze div veranderen. Ik wil eigenlijk de opmaak met CSS doen maar weet niet zeker of dat ook kan, hoe verwijs je nou zo iets. Dus ik heb de achter grond kleur in de div aangegeven. Maar nog steeds doet hij niet. Wat doe ik fout??

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<html>

<head>
<title>Nieuwe pagina 2</title>

<style type="text/css">
    .test {
        border: 1px dashed #FF0000;
           color: #000000;
        text-align: center;
        width: 100px;
        height: 100px;
        margin: 0px;
        padding: 4px;
    }

</style>



</head>

<body>

<div id="test" class="test" onclick="document.getElementById('test').background-color = '#fffff';" style="background-color:#000000;"></div>

</body>

</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:39:38
 
Wesley barbery

wesley barbery

14/03/2012 18:56:13
Quote Anchor link
<script type=text/javascript>

var test = document.getElementById('test');

test.onClick() = function(){

test.style.backgroundColor='#fff'

}

</script>

tussen de head tags zetten en uw inline js en css weghalen.

heb het niet nagekeken maar denk dat dit zo ongeveer moet werken
 
Peter  paul

peter paul

16/03/2012 11:15:53
Quote Anchor link
ik heb wat geprobeerd ben ben met dit gekomen. Alleen lijkt het niet te werken. heb ik iets fout gedaan?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<html>

<head>
<title>Nieuwe pagina 2</title>

<style type="text/css">
    .test {
        border: 1px dashed #FF0000;
           color: #000000;
        text-align: center;
        width: 100px;
        height: 100px;
        margin: 0px;
        padding: 4px;
        background: #000000;
    }

</style>

<script type="text/javascript">
    var test = document.getElementById('test');
    test.onClick() = function(){
    test.style.backgroundColor='#fff'
    }
</script>
 

</head>

<body>

<div id="test" class="test"></div>

</body>

</html>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

16/03/2012 11:24:36
Quote Anchor link
wat zegt de error console? (in chrome [ctrl]+[shift]+[j])
 
Wesley barbery

wesley barbery

16/03/2012 12:51:03
Quote Anchor link
heb gevonden hoe het komt, denk dat zo wat iedereen er al over gezien heeft,

voor je je script laat uitvoeren moet je natuurlijk wel window.onload = function() zetten.

zo moet het werken heb het net nagekeken

<script type="text/javascript">

window.onload = function(){ //begin script anders werkt het niet

//vervolg script

var test = document.getElementById('test');

test.onclick() = function(){

test.style.backgroundColor='#fff'
}

}

</script>

en in je CSS de class veranderen naar id
Gewijzigd op 16/03/2012 12:53:41 door wesley barbery
 
Peter  paul

peter paul

16/03/2012 13:51:55
Quote Anchor link
nou ik heb denk ik gedaan wat je me vertelde maarnog wil hij niet doen wat ik wil. hij doet namelijk helemaal niets. ik heb chrome gedownload en ik krijg het volgende. Uncaught ReferenceError: Invalid left-hand side in assignment.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<html>
<head>
<title>Nieuwe pagina 2</title>

<style type="text/css">
    #test {
        border: 1px dashed #FF0000;
           color: #000000;
        text-align: center;
        width: 100px;
        height: 100px;
        margin: 0px;
        padding: 4px;
        background: #000000;
    }
</style>

<script type="text/javascript">
     window.onload = function(){ //begin script anders werkt het niet
     //vervolg script
    var test = document.getElementById('test');
     test.onclick() = function(){
     test.style.backgroundColor='#fff'
     }
}
 
</script>
 
</head>
<body>
<div id="test" class="test"></div>
</body>
</html>
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

16/03/2012 14:26:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<html>

<head>
<title>Nieuwe pagina 2</title>

<style type="text/css">
    #test {
        border: 1px dashed #FF0000;
        color: #000;
        text-align: center;
        width: 100px;
        height: 100px;
        margin: 0px;
        padding: 4px;
        background: #000000;
    }

</style>
<script type="text/javascript">

        function turn()
            {
              
                var div = document.getElementById('test');
                div.style.background = "FFF";
            
            
            
            }

    </script>
 

</head>

<body>

<div id="test" onclick="javascript:turn('test')" ></div>


</body>

</html>
Deze code moet werken. Heb het eventjes voor je getest. Weet niet of het precies is wat je zoekt. Maar hier kun je link vinden van de pagina waarop ik teste. : htdocs/test.php
 
Gerhard l

gerhard l

16/03/2012 14:36:43
Quote Anchor link
Op basis van die van Bas:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<script type="text/javascript">
function turn($div, $kleur)
{
              
    var div = document.getElementById($div);
    div.style.background = $kleur;
}
</script>
 
<div id="test" onclick="javascript:turn('test', 'yellow')" ></div>
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

16/03/2012 14:39:33
Quote Anchor link
@Gerhard leuke toevoeging :) Had daar even niet aan gedacht. Maar zo maak je hem wel compleet.
 
Peter  paul

peter paul

16/03/2012 15:23:09
Quote Anchor link
ik ben gewoon wat aan het oefenen met javascript. Vandaar dat ik dit probeerde te maken. bedankt hij werkt perfect. Maar ik begrijp niet helemaal wat ik nu gedaan heb. Ik zou iemand het kunnen uitleggen vooral dit stuk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
var div = document.getElementById($div);

Wat gebeurt hier je maakt een variable van de div?
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

16/03/2012 15:30:15
Quote Anchor link
Volgens mij ga je hier de fout in.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
test.style.backgroundColor='#fff'

Omdat style.backgroundColor geen tag is volgens mij. Dit moet
style.background zijn, maar dit kan ook aan mij liggen.

Toevoeging op 16/03/2012 15:30:28:

Volgens mij ga je hier de fout in.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
test.style.backgroundColor='#fff'

Omdat style.backgroundColor geen tag is volgens mij. Dit moet
style.background zijn, maar dit kan ook aan mij liggen.
 
Reshad F

Reshad F

16/03/2012 15:31:35
Quote Anchor link
nee, je pakt hier het element ($div) wat even erboven gedeclareerd is.

met JS kan je bij heel veel regels zien wat het doet het is zo opgebouwd dat het een soort van uitleg geeft.
 
Wesley barbery

wesley barbery

16/03/2012 17:29:17
Quote Anchor link
@peter paul met var div = document.getElementById($div) steek je het element div of welk ander element bepaald tussen de haakjes in effectief in een variabele

@bas backgroundcolor is gewoon een specifiekere aanspreking van background met background kan je alle background elementen (CSS) aanmaken met backgroundColor enkel de kleur

ik dacht ook nog dat er al even geen javascript meer in u html tags mocht staan kwestie van alles duidelijk te scheiden van elkaar, als hij het juist aan het leren is kan hij het beter van in het begin juist doen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.