Div openen in andere div, code verkeert

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Jeroen Plum

Jeroen Plum

23/03/2011 07:38:03
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<style type="text/css">
#apDiv1 {
    position:absolute;
    left:32px;
    top:4px;
    width:1095px;
    height:111px;
    z-index:1;
}
#apDiv2 {
    position:absolute;
    left:32px;
    top:117px;
    width:206px;
    height:468px;
    z-index:2;
}
#apDiv3 {
    position:absolute;
    left:885px;
    top:117px;
    width:241px;
    height:475px;
    z-index:3;
}
#apDiv4 {
    position:absolute;
    left:238px;
    top:114px;
    width:645px;
    height:471px;
    z-index:4;
}
</style>
</head>

<body>
<div id="apDiv1"><em><img src="/afbeeldingen/logo_energynet.gif" width="1094" height="112" alt="Logo" /></em></div>
<div id="apDiv2"><a href="algemene informatie.html"target="hoofdframe"><img src="/afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" alt="vink" />Algemene informatie</a><br />
  <a href="tarieven.html"target="hoofdframe">Tarieven</a><br />
  <a href="pakketen.html"target="hoofdframe">Pakketten</a><br />
  <a href="service.html"target="hoofdframe"><img src="/afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" alt="vink" />Service en onderhoud</a><br />
  <a href="energyservice.html"target="hoofdframe"> EnergyService</a><br />
  <a href="product.html"target="hoofdframe">Productadvies</a><br />
  <a href="besparingtips.html"target="hoofdframe">Besparingstips</a><br />
  <a href="vraagenantwoord.html"target="hoofdframe"><img src="/afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" alt="vink" /> Vraag en antwoord</a><br />
  <a href="mail.html"target="hoofdframe">Per e-mail</a><br />
  <a href="chat.html"target="hoofdframe"> Via chat</a><br />
  <a href="gegevens.html"target="hoofdframe"><img src="/afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" alt="vink" /> Uw gegevens</a><br />
  <a href="nota.html"target="hoofdframe"> Nota en verbruik</a><br />
  <a href="meterstanden.html"target="hoofdframe"> Meterstanden doorgeven</a><br />
<a href="verhuizing doorgeven.html"target="hoofdframe">Verhuizing doorgeven</a></div>
<div id="apDiv3"><a href="/html/verhuizing doorgeven.html"target="hoofdframe"><img src="/afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" alt="vink" />Verhuizen, wat nu? </a><br />
  <a href="/html/besparingtips.html"target="hoofdframe"><img src="/afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" alt="vink" />Besparingstips </a><br />
  <a href="/html/klantenservice.html"target="hoofdframe"><img src="/afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" alt="vink" />Klantenservice</a><br />
  <br />
  <br />
</p>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
  <p>
    <label for="email"><br />
    email&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br />
    </label>
    <input type="text" name="email" id="email" />
    <br />
    <label for="wachtwoord">wachtwoord</label>
    <br />
  <input type="password" name="wachtwoord" id="wachtwoord" />
  </p>
  <p><a href="/html/foutmelding inlog.html"target=hoofdframe><a href="/html/foutmelding inlog.html"><img src="../afbeeldingen/inloggen01.gif" alt="inlog" width="77" height="28" align="right" /></a></p></p>
</form><br />
<div id="apDiv3">
<a href="page.php?p=wachtwoord_aanvragen">wachtwoord vergeten?</a></div>
<div id="apDiv4"><?
if(isset($_GET['p']) && is_file($_GET['p'] . '.html')){
    $handle = fopen($_GET['p'] . '.html', "r");
    $contents = fread($handle, filesize($_GET['p'] . '.html'));
    fclose($handle);
    echo $contents;
}

?>
</div>
</body>
</html>


helemaal onder deze code ziet u een code die wachtwoord aanvragen in div 4 moet openen
nou wat gebeurt er nu... alles wat in de rechter div stond alle links zijn verdwenen

kan iemand me helpen met dit probleem
Gewijzigd op 23/03/2011 07:39:43 door Jeroen Plum
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 05:16:02
 
Robin Avoort

Robin Avoort

23/03/2011 08:23:56
Quote Anchor link
je opent apDiv3 2 keer, en sluit hem maar 1 keer (als ik het goed zie).
Misschien de tweede <div id="apDiv3"> weghalen?
 
Jeroen Plum

Jeroen Plum

23/03/2011 09:47:43
Quote Anchor link
hartelijk dank voor uw snelle reactie !!!
Toch werkt die code niet !!
Hij opent de div niet in het midden... kunt u me daarmee helpen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.