Div probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »
Steven Hack

Steven Hack

08/06/2008 01:06:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met div's,

Ik heb expres een template gebruikt om al zoveel mogelijk gepruts met div te voorkomen, maar het is nu uit eindelijk zover.

Het gaat over dit stuk code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
        echo '<div id="rightscontent">';
        echo '<div class="post">';
        echo '<h2 class="title">' . $result->titel . '</h2>';
        echo '<p class="byline"></p>';
        echo '<div class="entry">';
        echo '<div class="leftsentry"><p>' . $result->beschrijving . ' ...</p></div>';
        echo '<div class="rightsentry"><IMG SRC="images/armbanden/tumb-' . $result->id .'.jpg" TITLE="' . $result->titel . '" ALIGN="right"></div>';
        echo '</div>';
        echo '<p class="meta"><a href="?p=gallery&n=2&id=' . $result->id . '" class="more">Bekijk</a></p>';
        echo '</div>';
        echo '</div>';
?>


Je kunt het voorbeeld zien @ http://monkey.trabot.net/?p=gallery&n=2

Zoals je ziet komt het plaatje niet netjes tussen de twee lijnen, zoals de tekst.

Het css gedeelte is als volgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
.post {
    padding: 0 0 20px 0;
}

.title {
    margin: 0;
    border-bottom: 2px solid #4A3903;
}

.byline {
    margin: 0;
}

.meta {
    border-top: 1px solid #4A3903;
    text-align: right;
    color: #646464;
}

.meta a {
    padding-left: 15px;
    background: url(images/img06.gif) no-repeat left center;
    font-weight: bold;
}

#leftscontent {
    float: left;
    width: 350px;
}

#rightscontent {
    float: right;
    width: 350px;
}

.leftsentry {
    width: 250px;
}

.rightsentry {
    float: right;
    width: 100px;
}
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 16:10:14
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

08/06/2008 01:39:00
Quote Anchor link
Ik zie geen fout hoor? Firefox 3 beta 5 op Ubuntu 8.04

Edit: Ik vind het trouwens echt een supermooie layout :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

08/06/2008 01:57:00
Quote Anchor link
Ultra mooie layout!
 
Steven Hack

Steven Hack

08/06/2008 12:05:00
Quote Anchor link
Bedankt voor het mooie commentaar.

Als ik in firefox het bekijk, komt het plaatje rechts van "Bekijk". Het moet rechts van de beschrijving komen, tussen de twee lijntjes. In IE komt "Bekijk" ter hoogte van het midden van het plaatje. Ook dit is niet goed. Het plaatje moet eigenlijk gewoon boven "Bekijk" staan, tussen de twee lijnen.

Hoop dat je het zo snapt.
 
Mr.Moe

Mr.Moe

08/06/2008 12:10:00
Quote Anchor link
Ook mijn complimenten voor deze wondermooie layout

misschien dit eens even proberen, ik weet het ook niet zeker hoor. Kijk eens even wat het doet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.rightsentry img{
margin-top: 15px;
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Moe
 
Steven Hack

Steven Hack

08/06/2008 12:30:00
Quote Anchor link
@RemeysenThomas: Ik heb het geprobeerd, maar dan pakt hij de onderste lijn als uitgangspunt, waardoor het plaatje nog verder naar beneden komt te staan. Nu heb ik een min getal in gevuld (Is dit netjes gecodeerd?) En staat het plaatje opzich wel goed, alleen de lijn past zich niet aan aan het plaatje.

Heeft dit iets te maken met position relative/absolute? En zoja, hoe werkt het dan precies, want ik heb nogal wat div's in elkaar, dus welke div moet dan de container worden? (waarschijnlijk die met de lijn?)

Edit: In IE ziet het er naar uit dat het plaatje onder een ander div schiet (overlapt). Kan het dus zijn dat het niet werkt doordat mijn leftsentry te breed is?

Edit2: Ik heb de negatieve margin weggehaald, nu doet hij in IE alles wel tussen de twee lijnen weergeven, maar niet op de zelfde hoogte.
In FireFox staat hij nu weer onder de lijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven Hack
 
Mr.Moe

Mr.Moe

08/06/2008 13:05:00
Quote Anchor link
Ik zelf werk eigenlijk nooit met relative/absolute.

Container moet volgens mij inderdaad die div zijn met de lijn, maar schiet me niet dood als het niet zo is he.

groeten Thomas
 
Steven Hack

Steven Hack

08/06/2008 14:02:00
Quote Anchor link
Ik heb van alles geprobeerd, zelfs me code overgetypt in frontpage, en daar lopen frutten, maar het lukt me gewoon niet.

Alle hulp is welkom. Sorry voor de bump maar mijn vorige post loopt nogal vol van mijn edits.
 
Steven Hack

Steven Hack

08/06/2008 15:35:00
Quote Anchor link
Het is gelukt ^^ Voor iedereen die nieuwsgierig is hoe ik dit heb opgelost:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
        echo '<div id="leftscontent">';
        echo '<div class="post">';
        echo '<h2 class="title">' . $result->titel . '</h2>';
        echo '<p class="byline"></p>';
        echo '<div class="entry">';
        echo '<div class="sentry">';
        echo '<div class="entryspace"></div>';
        echo '<div class="leftsentry"><p>' . $result->beschrijving . ' ...</p></div>';
        echo '<div class="rightsentry"><IMG SRC="images/armbanden/tumb-' . $result->id .'.jpg" TITLE="' . $result->titel . '"></div>';
        echo '<div class="entryspace"></div>';
        echo '</div>';
        echo '</div>';
        echo '<p class="meta"><a href="?p=gallery&n=2&id=' . $result->id . '" class="more">Bekijk</a></p>';
        echo '</div>';
        echo '</div>';
?>


en de css:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
.sentry {
    width: 350px;
}

.entryspace {
clear: both;
}

.leftsentry {
    width: 150px;
    float: left;
}

.rightsentry {
    width: 100px;
    float: right;
    padding-top: 5px;
}
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

08/06/2008 15:41:00
Quote Anchor link
Ziet er een stuk netter uit, mij was in eerste instantie niet eens opgevallen dat dat verkeerd was :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.