div refreshen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »
Leendert

leendert

13/02/2007 15:46:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik wil een div om de 5 seconde refreshen. Ik vind alleen niets over hoe ik dit moet doen. Het is dus niet de bedoeling dat de hele pagina gerefreshd word maar alleen één div.

Het beste zou nog zijn dat je het refreshen bijna niet ziet. Maar dat de gegevens bijv. eerst op de achtergrond uit de database gehaald worden.
En dat bijv de gebruikte plaatjes (die blijven wel steeds hetzelfde, alleen op een andere plaats) ook niet helemaal opnieuw opgehaald moeten worden.

Maar dit is nog wat boven mij niveau. Ik zou al blij zijn als het refreshen van een div al lukt.

Wie kan mij helpen? Mag ook dmv artikelen/tutorials op interenet ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leendert
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:57:45
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/02/2007 15:47:00
Quote Anchor link
Met javascript innerHtml?
 
Leendert

leendert

13/02/2007 15:52:00
Quote Anchor link
kan je een voorbeeldje geven hoe ik dan zorgt dat de div met de naam 'bord' om de 5 seconde refreshd word?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door leendert
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/02/2007 16:04:00
Quote Anchor link
Google even op:
- innerHTML
- document.getElementById
- setTimeout
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 16:07:00
Quote Anchor link
scroll down voor werkende oplossing
Quote:
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin S
 
Leendert

leendert

13/02/2007 16:26:00
Quote Anchor link
het refreshen werkt nu wel. Maar hij haalt niet de actuele gegevens op uit de database. Al staat deze code wel in de div. En dat is juist het belangrijkste.

En dat knopje heb ik trouwens niet nodig, het moet automatisch gaan.

Heb ik hier een AJAX scriptje of iets voor nodig?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door leendert
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 16:30:00
Quote Anchor link
met AJAX bereik je wel meer ja..
die kan 'refreshe' zonder dat je pagina refreshed..

refresht de div nu wel zoals het zou moten refreshen?
ondanks dat je inhoud nog niet klopt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin S
 
Leendert

leendert

13/02/2007 16:44:00
Quote Anchor link
de div refresht volgens mij wel ja.
tenminste dit zinnetje in jou code word nergens getoond:
self.status = "Hier staat mijn boodschap voor in de div"

De php codes tussen de div tags worden niet uitgevoerd.

Dus zeker tog AJAX nodig?
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 16:56:00
Quote Anchor link
NEe dat klopt:P
de self.status is de statusbar
daar staat als het goed is wel die regel dan
dat was even om te kijken of die timer zijn werk zou doen
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Ik heb al een oplossing voor je
een ogenblik even uittikken
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 17:11:00
Quote Anchor link
zet dit in je div:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div>
<iframe id="nietboeiend" src="extern.htm" scrolling="no"></iframe>
</div>


Maak een bestand extern.htm aan met de volgende inhoud:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<script language="JavaScript1.2">
var delay=5000 // 5 seconde
var ie4=document.all
var curindex=0
var totalcontent=0

function get_total()
{
   if (ie4){
   while (eval("document.all.content"+totalcontent))
   totalcontent++
   }else{
        while (document.getElementById("content"+totalcontent))
        totalcontent++
           }
}

function contract_all()
{
    for (y=0;y<totalcontent;y++)
   {
    if (ie4)
    eval("document.all.content"+y).style.display="none"
    else
    document.getElementById("content"+y).style.display="none"
    }
}

function expand_one(which)
{
    contract_all()
    if (ie4)
    eval("document.all.content"+which).style.display=""
    else
    document.getElementById("content"+which).style.display=""
}

function rotate_content()
{
    get_total()
    contract_all()
    expand_one(curindex)
    curindex=(curindex<totalcontent-1)? curindex+1: 0
    setTimeout("rotate_content()",delay)
}

window.onload=rotate_content

</script>

<body bgcolor=#000>

<!-- #1 begin -->
<div id="content0" style="display:none">
<!-- hier je php code -->
</div>
<!-- #1 eind -->



<!-- #2 begin -->
<div id="content1" style="display:none">
<!-- hier je php code -->
</div>
<!-- #2 eind -->





VOORBEELD:
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin S
 
Leendert

leendert

13/02/2007 17:40:00
Quote Anchor link
wow, gaaf man.
Ik ga kijken of ik er wat mee kan.

Ik ben nu trouwens naar AJAX aan het kijken:

Ik heb al dat de div dmv AJAX gevuld word met gegevens uit een php bestand die het weer uit de database haalt.

Als ik op een knopje drukt word de div opnieuw gevuld zonder dat de pagina refreshd.

Wat ik nu dus nog moet is dat de Ajaxfunctie om de 5 seconde uitgevoerd word.
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 18:04:00
Quote Anchor link
even een vraagje:

is de bedoeling dat je standaard om de 5 seconden een div 'rotate'
krijgt? met daarin steeds nieuwe info uit de db?

zoja dan ben je toch klaar? dan moet je alleen die stukken PHP code hier
plaatsen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<!-- #1 begin -->
<div id="content0" style="display:none">
<?php
$query
= "SELECT blaaaaaaaaaaaaaaaaaaa";
$uitvoer = mysql_query($query) or die (mysql_error());
?>

</div>
<!-- #1 eind -->
 
Leendert

leendert

13/02/2007 21:48:00
Quote Anchor link
ik heb het nu werkend dmv van AJAX.

je ziet dus geen refresh.

het werkt alleen nog niet helemaal in IE :S
Die blijft de oude gegevens onthouden, egt vaag.
 
GaMer B

GaMer B

24/02/2007 18:35:00
Quote Anchor link
Even nog over dit... ik wil dus ook een div refreshen. Wat voor script (AJAX dus) heb jij gebruikt? Ik ben nogal leek in Javascript, dus al helemaal in AJAX.

Quote:
het werkt alleen nog niet helemaal in IE :S
Die blijft de oude gegevens onthouden, egt vaag.

Dat komt omdat IE een cache bijhoudt en dus hoeft ie niet alles te herladen van de pagina. Alleen de veranderingen. IE weer ¬_¬
 
Bart van der veen

bart van der veen

24/02/2007 19:10:00
Quote Anchor link
misschien kun ff uitleggen hoe het eindresultaat eruit moet zien.

je wil een serie plaatsen een voor een voorbij laten komen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.