div select onlick button

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 15:27:10
Quote Anchor link
Hallo ik heb een vraagje,

ik wil zeg maar een div ellement linken naar een andere pagina
dus heb zeg maar meerdere divs keuze wanneer ik er op klik selecteert die hem en wanneer ik op de submit knop drukt linkt die me naar de andere pagina

div1 gaat naar google.nl
div2 gaat naar spelletjes.nl

enzo enzo nu ben ik aan het kijken jquery maar er kom er niet over uit alleen met de option select kan ik dingen vinden iemand een idee en me er mee kunt helpen ??
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:21:50
 
Ivo P

Ivo P

16/08/2022 16:24:30
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<div id="div1" class="selectiediv" data-target="https://google.com">Google</div>
<div id="div2" class="selectiediv" data-target="https://spelletjes.nl">Spelletjes</div>

<button type="button" id="debutton">Go</button>

<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>


eventueel kun je ook in je script een lijstje opnemen en dan obv id=div1 de link naar google leggen.

Toevoeging op 16/08/2022 16:25:41:

en met CSS kun je dan zorgen dat de class "selected" optisch duidelijk maakt welke div gekozen is. Bijvoorbeeld met een rode rand er omheen.
Gewijzigd op 16/08/2022 16:24:53 door Ivo P
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 17:22:00
Quote Anchor link
ik heb het nu zo maar het werkt niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92

<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box" style="cursor: pointer;" tabindex="0">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="selectiediv" data-target="https://google.com">
<p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additional-title float-left">google</p></div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="right_arrow_basket float-right"></span></div>
</div>
</div>

<!---->
<!---->
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="custom-padding-horizontal-align float-left basket-data-title-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100 basket-additional-title float-left"> Graag een betalingsbewijs / factuur <span _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#ProofOdPaymentModal" class="weight-tooltip"></span></label>
</div>  
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<label _ngcontent-wnc-c85="" for="proofOfPaymentOrInvoice" class="checkbox basket-checkbox-padding">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-checkbox-unchecked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="proofOfPaymentOrInvoice" type="checkbox" formcontrolname="proofOfPaymentOrInvoice" name="proofOfPaymentOrInvoice" class="select ng-untouched ng-pristine ng-valid"></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
<!---->
 </div>
 </div>
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row order-summary my-3">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-label">Overzicht bestelling</p>
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left">
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left" style="width: 80%;"> Belgi (x1) </span>
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price"> 6,90 </span>
 </p>
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left"> btw <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price">0,00</span>
 </p>
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-total w-100 float-left"> Totaal <span _ngcontent-wnc-c85="" class="order-total float-right">6,90</span>
 </p>
 </div>
 <!---->
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="order-confirm-box col-lg-12 padding-order-confirm">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-check-width">
 <label _ngcontent-wnc-c85="" for="confirm_check_pay" class="checkbox">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-confirm-checked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="confirm_check_pay" type="checkbox" formcontrolname="acceptedTermsAndConditions" name="acceptedTermsAndConditions" class="select ng-untouched ng-pristine ng-invalid"></label>
</div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-message-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Ik aanvaard de  <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket">algemene voorwaarden voor</a>  pakjes en werd genformeerd over de verwerking van mijn persoonsgevens zoals beschreven in de <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket"> privacy beleid</a>  , zoals het gebruik ervan door bpost om mij te informeren over gelijkaardige diensten en acties van bpost (door sociale medien inbegrepen). Je kan je op elk moment via elke e-mail uitschrijven. </label><label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Eenmaal aangemaakt kan een verzendetiket niet meer worden aangepast, geannuleerd of terugbetaald. Door uw bestelling te bevestigen, gaat u hiermee akkoord en ziet u af van uw <a _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#RighttoWithdraw" class="confirm-message-redtext-basket-withdraw"> herroepingsrecht. </a></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
</div>
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
<button _ngcontent-wnc-c85="" id="debutton" type="submit" class="btn btn-large btn-block submit-button button-enabled bastet-pay-button-width">Betaal</button>
</div>
</div>
</div>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>
Gewijzigd op 16/08/2022 17:25:19 door hendry huisman
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/08/2022 17:37:18
Quote Anchor link
Laad jij überhaupt wel jQuery in?
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 17:47:06
Quote Anchor link
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>

deze bedoel je ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<form method="post" action="">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-detail-formpadding">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-8 col-xg-8 col-sm-12 col-md-12">
<!---->
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" tabindex="1">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="shadow-box pb-4" id="parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row mx-0 cursor-pointer">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<input _ngcontent-wnc-c85="" class="d-none" id="up-parcel1">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left p-0 fixed-width-heading-basket">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="recipient-name-basket"> test de test </label>
 <!---->
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="recipient-address-basket">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="diplay-bar-in-small-device">|</span> Belgi <span _ngcontent-wnc-c85=""> (Adres)</span><!----><!----></label><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right p-0"><h5 _ngcontent-wnc-c85="" class="total-price-basket"> 6,90 </h5></div></div></div><!----><div _ngcontent-wnc-c85="" id="basket-item" class="collapse show"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-divider"></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-reciever-sender"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="form-group pb-3 basket-vertical-grey-line"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-title-label float-left">Ontvanger</label><a _ngcontent-wnc-c85="" href="/nl/recipient-detail/parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="edit_arrow_sender"></span></a><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-description"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break">test de test</p><!----><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break"> KETSSTRAAT 12<br _ngcontent-wnc-c85=""><!----><!----> 2018 ANTWERPEN </p><!----><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" style="word-break: break-all;">[email protected]</p><!----><!----><!----></div><!----><!----><!----></div></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-reciever-sender"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="form-group pb-3 basket-vertical-grey-line"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-title-label float-left">Verzender</label><a _ngcontent-wnc-c85="" href="/nl/sender-detail/parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="edit_arrow_sender"></span></a><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-description"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break">de rikie </p><!----><!----><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break"> LANGE KIEVITSTRAAT 23<br _ngcontent-wnc-c85=""> 2018 ANTWERPEN </p><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" style="word-break: break-all;">[email protected]</p><!----><!----></div></div></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-parcel-summary-main"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="form-group basket-summay-main-margin-mobile"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-title-label float-left">Overzicht pakje</label><a _ngcontent-wnc-c85="" href="/nl/parcel-detail/parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="edit_arrow_sender"></span></a><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-description"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-title-width float-left word-break"><!----><span _ngcontent-wnc-c85=""> Belgi <span _ngcontent-wnc-c85=""> (Adres)</span><!----><!----></span><!----></p><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-cost float-right">5,70</label></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-title-width float-left"> Gewicht: 5-10 kg</p><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-cost float-right">1,20</label></div><!----><!----><!----><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0 mobile-basket-total-margin"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-items-total basket-data-title-width float-left">Totaal</label><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-items-total-cost float-right">6,90</label></div></div></div></div></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row weight-block mt-3"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="up_arrow_icon cursor-pointer"></span></div><input _ngcontent-wnc-c85="" class="d-none" id="bottom-parcel1"></div><!----></div></div><!----><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-4 col-sm-12 col-md-12 margin-basket-match"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-information">
  <span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additiona-button-text">Kies uw bank:</span>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding-basket custom-width-basket">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box" style="cursor: pointer;" tabindex="0">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left basket-data-title-width">
<p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additional-title float-left">Argenta</p></div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="right_arrow_basket float-right">
</span>
</div>
</div>
</div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box" style="cursor: pointer;" tabindex="0">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="selectiediv" data-target="https://google.com">
<p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additional-title float-left">KBC</p></div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="right_arrow_basket float-right"></span></div>
</div>
</div>

<!---->
<!---->
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="custom-padding-horizontal-align float-left basket-data-title-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100 basket-additional-title float-left"> Graag een betalingsbewijs / factuur <span _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#ProofOdPaymentModal" class="weight-tooltip"></span></label>
</div>  
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<label _ngcontent-wnc-c85="" for="proofOfPaymentOrInvoice" class="checkbox basket-checkbox-padding">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-checkbox-unchecked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="proofOfPaymentOrInvoice" type="checkbox" formcontrolname="proofOfPaymentOrInvoice" name="proofOfPaymentOrInvoice" class="select ng-untouched ng-pristine ng-valid"></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
<!---->
 </div>
 </div>
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row order-summary my-3">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-label">Overzicht bestelling</p>
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left">
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left" style="width: 80%;"> Belgi (x1) </span>
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price"> 6,90 </span>
 </p>
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left"> btw <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price">0,00</span>
 </p>
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-total w-100 float-left"> Totaal <span _ngcontent-wnc-c85="" class="order-total float-right">6,90</span>
 </p>
 </div>
 <!---->
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="order-confirm-box col-lg-12 padding-order-confirm">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-check-width">
 <label _ngcontent-wnc-c85="" for="confirm_check_pay" class="checkbox">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-confirm-checked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="confirm_check_pay" type="checkbox" formcontrolname="acceptedTermsAndConditions" name="acceptedTermsAndConditions" class="select ng-untouched ng-pristine ng-invalid"></label>
</div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-message-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Ik aanvaard de  <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket">algemene voorwaarden voor</a>  pakjes en werd genformeerd over de verwerking van mijn persoonsgevens zoals beschreven in de <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket"> privacy beleid</a>  , zoals het gebruik ervan door bpost om mij te informeren over gelijkaardige diensten en acties van bpost (door sociale medien inbegrepen). Je kan je op elk moment via elke e-mail uitschrijven. </label><label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Eenmaal aangemaakt kan een verzendetiket niet meer worden aangepast, geannuleerd of terugbetaald. Door uw bestelling te bevestigen, gaat u hiermee akkoord en ziet u af van uw <a _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#RighttoWithdraw" class="confirm-message-redtext-basket-withdraw"> herroepingsrecht. </a></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
</div>
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
<button _ngcontent-wnc-c85="" id="debutton" type="submit" class="btn btn-large btn-block submit-button button-enabled bastet-pay-button-width">Betaal</button>
</div>
</div>
</div>  
 </form>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>
Gewijzigd op 16/08/2022 18:07:59 door hendry huisman
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/08/2022 18:06:51
Quote Anchor link
Ja
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 18:10:04
Quote Anchor link
misschien zie je de code hier beter

https://pastebin.com/2kjiQs75
 
Ad Fundum

Ad Fundum

16/08/2022 20:58:28
Quote Anchor link
Wat is er mis met de anchor-tag?
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 21:02:22
Quote Anchor link
anchor-tag is niet meer in gebruik
 
Ad Fundum

Ad Fundum

16/08/2022 23:24:43
Quote Anchor link
Owh ja joh? Volgens wie dan wel?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

17/08/2022 00:04:01
Quote Anchor link
>> ik wil zeg maar een div ellement linken naar een andere pagina

En waarom wil je dat per se zeg maar met een div en een formulier doen? Waarom niet gewoon via een normale link?
 
Ivo P

Ivo P

17/08/2022 09:18:59
Quote Anchor link
<button _ngcontent-wnc-c85="" id="debutton" type="submit"


Jouw button is een submit-button. De primaire actie van die button zal zijn om zijn Form te submitten. Dus dat gebeurt en ongeveer gelijktijdig kan hij nog starten met zijn javascript. Maar waarschijnlijk is de browser dan al onderweg naar <form method="post" action=""> (dus een submit naar zichzelf.)

Oplossing: button moet van type=button zijn.

Verder zie ik maar 1x een div met class="selectiediv"?
 
Hendry huisman

hendry huisman

17/08/2022 23:55:04
Quote Anchor link
@ivop ik heb deze script nu appart in php bestand gedaan maar daar werkt die ook niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<div id="div1" class="selectiediv" data-target="https://google.com">Google</div>
<div id="div2" class="selectiediv" data-target="https://spelletjes.nl">Spelletjes</div>

<button type="button" id="debutton">Go</button>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/08/2022 01:15:27
Quote Anchor link
Reageer eens op mijn vraag:

Ozzie PHP op 17/08/2022 00:04:01:
>> ik wil zeg maar een div ellement linken naar een andere pagina

En waarom wil je dat per se zeg maar met een div en een formulier doen? Waarom niet gewoon via een normale link?
 
Ad Fundum

Ad Fundum

18/08/2022 16:10:31
Quote Anchor link
Ik deel je ergernis Ozzie.

Aan de andere kant, hoe kan je iemand serieus nemen als die zegt dat HTML niet meer wordt gebruikt?
 
Ivo P

Ivo P

18/08/2022 16:23:30
Quote Anchor link
Er mist een haakje op regel 17.
Dat had je gezien als je in je browser in de console meekijkt. (Meeste browsers is die te vinden via de button F12.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<style>
.selected {
  border: 1px solid #f00;
}
</style>
<div id="div1" class="selectiediv" data-target="https://google.com">Google</div>
<div id="div2" class="selectiediv" data-target="https://spelletjes.nl">Spelletjes</div>

<button type="button" id="debutton">Go</button>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {

   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){

   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0]).data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>



Zo zonder verdere uitleg, zou het voor de hand liggen om gewoon een <a href="google.com"></a> om je div te zetten.
Maar ik kan me ook voorstellen dat het een layout dingetje is, om een radio button te simuleren en dan na 3 keuzes pas door te linken ovv. de andere opties.

Als niet, dan ligt gewoon de old <a href> voor de hand.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.