div select onlick button

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 15:27:10
Quote Anchor link
Hallo ik heb een vraagje,

ik wil zeg maar een div ellement linken naar een andere pagina
dus heb zeg maar meerdere divs keuze wanneer ik er op klik selecteert die hem en wanneer ik op de submit knop drukt linkt die me naar de andere pagina

div1 gaat naar google.nl
div2 gaat naar spelletjes.nl

enzo enzo nu ben ik aan het kijken jquery maar er kom er niet over uit alleen met de option select kan ik dingen vinden iemand een idee en me er mee kunt helpen ??
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 12:07:40
 
Ivo P

Ivo P

16/08/2022 16:24:30
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<div id="div1" class="selectiediv" data-target="https://google.com">Google</div>
<div id="div2" class="selectiediv" data-target="https://spelletjes.nl">Spelletjes</div>

<button type="button" id="debutton">Go</button>

<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>


eventueel kun je ook in je script een lijstje opnemen en dan obv id=div1 de link naar google leggen.

Toevoeging op 16/08/2022 16:25:41:

en met CSS kun je dan zorgen dat de class "selected" optisch duidelijk maakt welke div gekozen is. Bijvoorbeeld met een rode rand er omheen.
Gewijzigd op 16/08/2022 16:24:53 door Ivo P
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 17:22:00
Quote Anchor link
ik heb het nu zo maar het werkt niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92

<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box" style="cursor: pointer;" tabindex="0">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="selectiediv" data-target="https://google.com">
<p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additional-title float-left">google</p></div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="right_arrow_basket float-right"></span></div>
</div>
</div>

<!---->
<!---->
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="custom-padding-horizontal-align float-left basket-data-title-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100 basket-additional-title float-left"> Graag een betalingsbewijs / factuur <span _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#ProofOdPaymentModal" class="weight-tooltip"></span></label>
</div>  
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<label _ngcontent-wnc-c85="" for="proofOfPaymentOrInvoice" class="checkbox basket-checkbox-padding">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-checkbox-unchecked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="proofOfPaymentOrInvoice" type="checkbox" formcontrolname="proofOfPaymentOrInvoice" name="proofOfPaymentOrInvoice" class="select ng-untouched ng-pristine ng-valid"></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
<!---->
 </div>
 </div>
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row order-summary my-3">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-label">Overzicht bestelling</p>
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left">
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left" style="width: 80%;"> Belgi (x1) </span>
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price"> 6,90 </span>
 </p>
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left"> btw <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price">0,00</span>
 </p>
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-total w-100 float-left"> Totaal <span _ngcontent-wnc-c85="" class="order-total float-right">6,90</span>
 </p>
 </div>
 <!---->
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="order-confirm-box col-lg-12 padding-order-confirm">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-check-width">
 <label _ngcontent-wnc-c85="" for="confirm_check_pay" class="checkbox">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-confirm-checked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="confirm_check_pay" type="checkbox" formcontrolname="acceptedTermsAndConditions" name="acceptedTermsAndConditions" class="select ng-untouched ng-pristine ng-invalid"></label>
</div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-message-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Ik aanvaard de  <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket">algemene voorwaarden voor</a>  pakjes en werd genformeerd over de verwerking van mijn persoonsgevens zoals beschreven in de <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket"> privacy beleid</a>  , zoals het gebruik ervan door bpost om mij te informeren over gelijkaardige diensten en acties van bpost (door sociale medien inbegrepen). Je kan je op elk moment via elke e-mail uitschrijven. </label><label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Eenmaal aangemaakt kan een verzendetiket niet meer worden aangepast, geannuleerd of terugbetaald. Door uw bestelling te bevestigen, gaat u hiermee akkoord en ziet u af van uw <a _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#RighttoWithdraw" class="confirm-message-redtext-basket-withdraw"> herroepingsrecht. </a></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
</div>
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
<button _ngcontent-wnc-c85="" id="debutton" type="submit" class="btn btn-large btn-block submit-button button-enabled bastet-pay-button-width">Betaal</button>
</div>
</div>
</div>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>
Gewijzigd op 16/08/2022 17:25:19 door hendry huisman
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/08/2022 17:37:18
Quote Anchor link
Laad jij überhaupt wel jQuery in?
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 17:47:06
Quote Anchor link
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>

deze bedoel je ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<form method="post" action="">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-detail-formpadding">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-8 col-xg-8 col-sm-12 col-md-12">
<!---->
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" tabindex="1">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="shadow-box pb-4" id="parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row mx-0 cursor-pointer">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<input _ngcontent-wnc-c85="" class="d-none" id="up-parcel1">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left p-0 fixed-width-heading-basket">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="recipient-name-basket"> test de test </label>
 <!---->
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="recipient-address-basket">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="diplay-bar-in-small-device">|</span> Belgi <span _ngcontent-wnc-c85=""> (Adres)</span><!----><!----></label><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right p-0"><h5 _ngcontent-wnc-c85="" class="total-price-basket"> 6,90 </h5></div></div></div><!----><div _ngcontent-wnc-c85="" id="basket-item" class="collapse show"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-divider"></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-reciever-sender"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="form-group pb-3 basket-vertical-grey-line"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-title-label float-left">Ontvanger</label><a _ngcontent-wnc-c85="" href="/nl/recipient-detail/parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="edit_arrow_sender"></span></a><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-description"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break">test de test</p><!----><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break"> KETSSTRAAT 12<br _ngcontent-wnc-c85=""><!----><!----> 2018 ANTWERPEN </p><!----><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" style="word-break: break-all;">[email protected]</p><!----><!----><!----></div><!----><!----><!----></div></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-reciever-sender"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="form-group pb-3 basket-vertical-grey-line"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-title-label float-left">Verzender</label><a _ngcontent-wnc-c85="" href="/nl/sender-detail/parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="edit_arrow_sender"></span></a><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-description"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break">de rikie </p><!----><!----><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break"> LANGE KIEVITSTRAAT 23<br _ngcontent-wnc-c85=""> 2018 ANTWERPEN </p><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" style="word-break: break-all;">[email protected]</p><!----><!----></div></div></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-parcel-summary-main"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="form-group basket-summay-main-margin-mobile"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-title-label float-left">Overzicht pakje</label><a _ngcontent-wnc-c85="" href="/nl/parcel-detail/parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="edit_arrow_sender"></span></a><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-description"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-title-width float-left word-break"><!----><span _ngcontent-wnc-c85=""> Belgi <span _ngcontent-wnc-c85=""> (Adres)</span><!----><!----></span><!----></p><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-cost float-right">5,70</label></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-title-width float-left"> Gewicht: 5-10 kg</p><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-cost float-right">1,20</label></div><!----><!----><!----><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0 mobile-basket-total-margin"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-items-total basket-data-title-width float-left">Totaal</label><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-items-total-cost float-right">6,90</label></div></div></div></div></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row weight-block mt-3"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="up_arrow_icon cursor-pointer"></span></div><input _ngcontent-wnc-c85="" class="d-none" id="bottom-parcel1"></div><!----></div></div><!----><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-4 col-sm-12 col-md-12 margin-basket-match"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-information">
  <span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additiona-button-text">Kies uw bank:</span>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding-basket custom-width-basket">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box" style="cursor: pointer;" tabindex="0">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left basket-data-title-width">
<p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additional-title float-left">Argenta</p></div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="right_arrow_basket float-right">
</span>
</div>
</div>
</div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box" style="cursor: pointer;" tabindex="0">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="selectiediv" data-target="https://google.com">
<p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additional-title float-left">KBC</p></div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="right_arrow_basket float-right"></span></div>
</div>
</div>

<!---->
<!---->
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="custom-padding-horizontal-align float-left basket-data-title-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100 basket-additional-title float-left"> Graag een betalingsbewijs / factuur <span _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#ProofOdPaymentModal" class="weight-tooltip"></span></label>
</div>  
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<label _ngcontent-wnc-c85="" for="proofOfPaymentOrInvoice" class="checkbox basket-checkbox-padding">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-checkbox-unchecked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="proofOfPaymentOrInvoice" type="checkbox" formcontrolname="proofOfPaymentOrInvoice" name="proofOfPaymentOrInvoice" class="select ng-untouched ng-pristine ng-valid"></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
<!---->
 </div>
 </div>
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row order-summary my-3">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-label">Overzicht bestelling</p>
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left">
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left" style="width: 80%;"> Belgi (x1) </span>
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price"> 6,90 </span>
 </p>
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left"> btw <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price">0,00</span>
 </p>
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-total w-100 float-left"> Totaal <span _ngcontent-wnc-c85="" class="order-total float-right">6,90</span>
 </p>
 </div>
 <!---->
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="order-confirm-box col-lg-12 padding-order-confirm">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-check-width">
 <label _ngcontent-wnc-c85="" for="confirm_check_pay" class="checkbox">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-confirm-checked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="confirm_check_pay" type="checkbox" formcontrolname="acceptedTermsAndConditions" name="acceptedTermsAndConditions" class="select ng-untouched ng-pristine ng-invalid"></label>
</div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-message-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Ik aanvaard de  <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket">algemene voorwaarden voor</a>  pakjes en werd genformeerd over de verwerking van mijn persoonsgevens zoals beschreven in de <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket"> privacy beleid</a>  , zoals het gebruik ervan door bpost om mij te informeren over gelijkaardige diensten en acties van bpost (door sociale medien inbegrepen). Je kan je op elk moment via elke e-mail uitschrijven. </label><label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Eenmaal aangemaakt kan een verzendetiket niet meer worden aangepast, geannuleerd of terugbetaald. Door uw bestelling te bevestigen, gaat u hiermee akkoord en ziet u af van uw <a _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#RighttoWithdraw" class="confirm-message-redtext-basket-withdraw"> herroepingsrecht. </a></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
</div>
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
<button _ngcontent-wnc-c85="" id="debutton" type="submit" class="btn btn-large btn-block submit-button button-enabled bastet-pay-button-width">Betaal</button>
</div>
</div>
</div>  
 </form>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>
Gewijzigd op 16/08/2022 18:07:59 door hendry huisman
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/08/2022 18:06:51
Quote Anchor link
Ja
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 18:10:04
Quote Anchor link
misschien zie je de code hier beter

https://pastebin.com/2kjiQs75
 
Ad Fundum

Ad Fundum

16/08/2022 20:58:28
Quote Anchor link
Wat is er mis met de anchor-tag?
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 21:02:22
Quote Anchor link
anchor-tag is niet meer in gebruik
 
Ad Fundum

Ad Fundum

16/08/2022 23:24:43
Quote Anchor link
Owh ja joh? Volgens wie dan wel?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

17/08/2022 00:04:01
Quote Anchor link
>> ik wil zeg maar een div ellement linken naar een andere pagina

En waarom wil je dat per se zeg maar met een div en een formulier doen? Waarom niet gewoon via een normale link?
 
Ivo P

Ivo P

17/08/2022 09:18:59
Quote Anchor link
<button _ngcontent-wnc-c85="" id="debutton" type="submit"


Jouw button is een submit-button. De primaire actie van die button zal zijn om zijn Form te submitten. Dus dat gebeurt en ongeveer gelijktijdig kan hij nog starten met zijn javascript. Maar waarschijnlijk is de browser dan al onderweg naar <form method="post" action=""> (dus een submit naar zichzelf.)

Oplossing: button moet van type=button zijn.

Verder zie ik maar 1x een div met class="selectiediv"?
 
Hendry huisman

hendry huisman

17/08/2022 23:55:04
Quote Anchor link
@ivop ik heb deze script nu appart in php bestand gedaan maar daar werkt die ook niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<div id="div1" class="selectiediv" data-target="https://google.com">Google</div>
<div id="div2" class="selectiediv" data-target="https://spelletjes.nl">Spelletjes</div>

<button type="button" id="debutton">Go</button>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/08/2022 01:15:27
Quote Anchor link
Reageer eens op mijn vraag:

Ozzie PHP op 17/08/2022 00:04:01:
>> ik wil zeg maar een div ellement linken naar een andere pagina

En waarom wil je dat per se zeg maar met een div en een formulier doen? Waarom niet gewoon via een normale link?
 
Ad Fundum

Ad Fundum

18/08/2022 16:10:31
Quote Anchor link
Ik deel je ergernis Ozzie.

Aan de andere kant, hoe kan je iemand serieus nemen als die zegt dat HTML niet meer wordt gebruikt?
 
Ivo P

Ivo P

18/08/2022 16:23:30
Quote Anchor link
Er mist een haakje op regel 17.
Dat had je gezien als je in je browser in de console meekijkt. (Meeste browsers is die te vinden via de button F12.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<style>
.selected {
  border: 1px solid #f00;
}
</style>
<div id="div1" class="selectiediv" data-target="https://google.com">Google</div>
<div id="div2" class="selectiediv" data-target="https://spelletjes.nl">Spelletjes</div>

<button type="button" id="debutton">Go</button>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {

   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){

   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0]).data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>



Zo zonder verdere uitleg, zou het voor de hand liggen om gewoon een <a href="google.com"></a> om je div te zetten.
Maar ik kan me ook voorstellen dat het een layout dingetje is, om een radio button te simuleren en dan na 3 keuzes pas door te linken ovv. de andere opties.

Als niet, dan ligt gewoon de old <a href> voor de hand.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.