div select onlick button

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 15:27:10
Quote Anchor link
Hallo ik heb een vraagje,

ik wil zeg maar een div ellement linken naar een andere pagina
dus heb zeg maar meerdere divs keuze wanneer ik er op klik selecteert die hem en wanneer ik op de submit knop drukt linkt die me naar de andere pagina

div1 gaat naar google.nl
div2 gaat naar spelletjes.nl

enzo enzo nu ben ik aan het kijken jquery maar er kom er niet over uit alleen met de option select kan ik dingen vinden iemand een idee en me er mee kunt helpen ??
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:20:26
 
Ivo P

Ivo P

16/08/2022 16:24:30
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<div id="div1" class="selectiediv" data-target="https://google.com">Google</div>
<div id="div2" class="selectiediv" data-target="https://spelletjes.nl">Spelletjes</div>

<button type="button" id="debutton">Go</button>

<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>


eventueel kun je ook in je script een lijstje opnemen en dan obv id=div1 de link naar google leggen.

Toevoeging op 16/08/2022 16:25:41:

en met CSS kun je dan zorgen dat de class "selected" optisch duidelijk maakt welke div gekozen is. Bijvoorbeeld met een rode rand er omheen.
Gewijzigd op 16/08/2022 16:24:53 door Ivo P
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 17:22:00
Quote Anchor link
ik heb het nu zo maar het werkt niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92

<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box" style="cursor: pointer;" tabindex="0">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="selectiediv" data-target="https://google.com">
<p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additional-title float-left">google</p></div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="right_arrow_basket float-right"></span></div>
</div>
</div>

<!---->
<!---->
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="custom-padding-horizontal-align float-left basket-data-title-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100 basket-additional-title float-left"> Graag een betalingsbewijs / factuur <span _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#ProofOdPaymentModal" class="weight-tooltip"></span></label>
</div>  
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<label _ngcontent-wnc-c85="" for="proofOfPaymentOrInvoice" class="checkbox basket-checkbox-padding">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-checkbox-unchecked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="proofOfPaymentOrInvoice" type="checkbox" formcontrolname="proofOfPaymentOrInvoice" name="proofOfPaymentOrInvoice" class="select ng-untouched ng-pristine ng-valid"></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
<!---->
 </div>
 </div>
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row order-summary my-3">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-label">Overzicht bestelling</p>
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left">
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left" style="width: 80%;"> Belgi (x1) </span>
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price"> 6,90 </span>
 </p>
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left"> btw <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price">0,00</span>
 </p>
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-total w-100 float-left"> Totaal <span _ngcontent-wnc-c85="" class="order-total float-right">6,90</span>
 </p>
 </div>
 <!---->
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="order-confirm-box col-lg-12 padding-order-confirm">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-check-width">
 <label _ngcontent-wnc-c85="" for="confirm_check_pay" class="checkbox">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-confirm-checked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="confirm_check_pay" type="checkbox" formcontrolname="acceptedTermsAndConditions" name="acceptedTermsAndConditions" class="select ng-untouched ng-pristine ng-invalid"></label>
</div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-message-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Ik aanvaard de  <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket">algemene voorwaarden voor</a>  pakjes en werd genformeerd over de verwerking van mijn persoonsgevens zoals beschreven in de <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket"> privacy beleid</a>  , zoals het gebruik ervan door bpost om mij te informeren over gelijkaardige diensten en acties van bpost (door sociale medien inbegrepen). Je kan je op elk moment via elke e-mail uitschrijven. </label><label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Eenmaal aangemaakt kan een verzendetiket niet meer worden aangepast, geannuleerd of terugbetaald. Door uw bestelling te bevestigen, gaat u hiermee akkoord en ziet u af van uw <a _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#RighttoWithdraw" class="confirm-message-redtext-basket-withdraw"> herroepingsrecht. </a></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
</div>
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
<button _ngcontent-wnc-c85="" id="debutton" type="submit" class="btn btn-large btn-block submit-button button-enabled bastet-pay-button-width">Betaal</button>
</div>
</div>
</div>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>
Gewijzigd op 16/08/2022 17:25:19 door hendry huisman
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/08/2022 17:37:18
Quote Anchor link
Laad jij überhaupt wel jQuery in?
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 17:47:06
Quote Anchor link
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>

deze bedoel je ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<form method="post" action="">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-detail-formpadding">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-8 col-xg-8 col-sm-12 col-md-12">
<!---->
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" tabindex="1">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="shadow-box pb-4" id="parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row mx-0 cursor-pointer">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<input _ngcontent-wnc-c85="" class="d-none" id="up-parcel1">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left p-0 fixed-width-heading-basket">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="recipient-name-basket"> test de test </label>
 <!---->
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="recipient-address-basket">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="diplay-bar-in-small-device">|</span> Belgi <span _ngcontent-wnc-c85=""> (Adres)</span><!----><!----></label><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right p-0"><h5 _ngcontent-wnc-c85="" class="total-price-basket"> 6,90 </h5></div></div></div><!----><div _ngcontent-wnc-c85="" id="basket-item" class="collapse show"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-divider"></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-reciever-sender"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="form-group pb-3 basket-vertical-grey-line"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-title-label float-left">Ontvanger</label><a _ngcontent-wnc-c85="" href="/nl/recipient-detail/parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="edit_arrow_sender"></span></a><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-description"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break">test de test</p><!----><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break"> KETSSTRAAT 12<br _ngcontent-wnc-c85=""><!----><!----> 2018 ANTWERPEN </p><!----><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" style="word-break: break-all;">[email protected]</p><!----><!----><!----></div><!----><!----><!----></div></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-reciever-sender"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="form-group pb-3 basket-vertical-grey-line"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-title-label float-left">Verzender</label><a _ngcontent-wnc-c85="" href="/nl/sender-detail/parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="edit_arrow_sender"></span></a><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-description"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break">de rikie </p><!----><!----><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break"> LANGE KIEVITSTRAAT 23<br _ngcontent-wnc-c85=""> 2018 ANTWERPEN </p><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" style="word-break: break-all;">[email protected]</p><!----><!----></div></div></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-parcel-summary-main"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="form-group basket-summay-main-margin-mobile"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-title-label float-left">Overzicht pakje</label><a _ngcontent-wnc-c85="" href="/nl/parcel-detail/parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="edit_arrow_sender"></span></a><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-description"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-title-width float-left word-break"><!----><span _ngcontent-wnc-c85=""> Belgi <span _ngcontent-wnc-c85=""> (Adres)</span><!----><!----></span><!----></p><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-cost float-right">5,70</label></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-title-width float-left"> Gewicht: 5-10 kg</p><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-cost float-right">1,20</label></div><!----><!----><!----><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0 mobile-basket-total-margin"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-items-total basket-data-title-width float-left">Totaal</label><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-items-total-cost float-right">6,90</label></div></div></div></div></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row weight-block mt-3"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="up_arrow_icon cursor-pointer"></span></div><input _ngcontent-wnc-c85="" class="d-none" id="bottom-parcel1"></div><!----></div></div><!----><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-4 col-sm-12 col-md-12 margin-basket-match"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-information">
  <span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additiona-button-text">Kies uw bank:</span>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding-basket custom-width-basket">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box" style="cursor: pointer;" tabindex="0">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left basket-data-title-width">
<p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additional-title float-left">Argenta</p></div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="right_arrow_basket float-right">
</span>
</div>
</div>
</div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box" style="cursor: pointer;" tabindex="0">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="selectiediv" data-target="https://google.com">
<p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additional-title float-left">KBC</p></div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="right_arrow_basket float-right"></span></div>
</div>
</div>

<!---->
<!---->
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="custom-padding-horizontal-align float-left basket-data-title-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100 basket-additional-title float-left"> Graag een betalingsbewijs / factuur <span _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#ProofOdPaymentModal" class="weight-tooltip"></span></label>
</div>  
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<label _ngcontent-wnc-c85="" for="proofOfPaymentOrInvoice" class="checkbox basket-checkbox-padding">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-checkbox-unchecked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="proofOfPaymentOrInvoice" type="checkbox" formcontrolname="proofOfPaymentOrInvoice" name="proofOfPaymentOrInvoice" class="select ng-untouched ng-pristine ng-valid"></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
<!---->
 </div>
 </div>
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row order-summary my-3">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-label">Overzicht bestelling</p>
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left">
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left" style="width: 80%;"> Belgi (x1) </span>
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price"> 6,90 </span>
 </p>
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left"> btw <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price">0,00</span>
 </p>
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-total w-100 float-left"> Totaal <span _ngcontent-wnc-c85="" class="order-total float-right">6,90</span>
 </p>
 </div>
 <!---->
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="order-confirm-box col-lg-12 padding-order-confirm">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-check-width">
 <label _ngcontent-wnc-c85="" for="confirm_check_pay" class="checkbox">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-confirm-checked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="confirm_check_pay" type="checkbox" formcontrolname="acceptedTermsAndConditions" name="acceptedTermsAndConditions" class="select ng-untouched ng-pristine ng-invalid"></label>
</div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-message-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Ik aanvaard de  <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket">algemene voorwaarden voor</a>  pakjes en werd genformeerd over de verwerking van mijn persoonsgevens zoals beschreven in de <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket"> privacy beleid</a>  , zoals het gebruik ervan door bpost om mij te informeren over gelijkaardige diensten en acties van bpost (door sociale medien inbegrepen). Je kan je op elk moment via elke e-mail uitschrijven. </label><label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Eenmaal aangemaakt kan een verzendetiket niet meer worden aangepast, geannuleerd of terugbetaald. Door uw bestelling te bevestigen, gaat u hiermee akkoord en ziet u af van uw <a _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#RighttoWithdraw" class="confirm-message-redtext-basket-withdraw"> herroepingsrecht. </a></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
</div>
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
<button _ngcontent-wnc-c85="" id="debutton" type="submit" class="btn btn-large btn-block submit-button button-enabled bastet-pay-button-width">Betaal</button>
</div>
</div>
</div>  
 </form>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>
Gewijzigd op 16/08/2022 18:07:59 door hendry huisman
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/08/2022 18:06:51
Quote Anchor link
Ja
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 18:10:04
Quote Anchor link
misschien zie je de code hier beter

https://pastebin.com/2kjiQs75
 
Ad Fundum

Ad Fundum

16/08/2022 20:58:28
Quote Anchor link
Wat is er mis met de anchor-tag?
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 21:02:22
Quote Anchor link
anchor-tag is niet meer in gebruik
 
Ad Fundum

Ad Fundum

16/08/2022 23:24:43
Quote Anchor link
Owh ja joh? Volgens wie dan wel?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

17/08/2022 00:04:01
Quote Anchor link
>> ik wil zeg maar een div ellement linken naar een andere pagina

En waarom wil je dat per se zeg maar met een div en een formulier doen? Waarom niet gewoon via een normale link?
 
Ivo P

Ivo P

17/08/2022 09:18:59
Quote Anchor link
<button _ngcontent-wnc-c85="" id="debutton" type="submit"


Jouw button is een submit-button. De primaire actie van die button zal zijn om zijn Form te submitten. Dus dat gebeurt en ongeveer gelijktijdig kan hij nog starten met zijn javascript. Maar waarschijnlijk is de browser dan al onderweg naar <form method="post" action=""> (dus een submit naar zichzelf.)

Oplossing: button moet van type=button zijn.

Verder zie ik maar 1x een div met class="selectiediv"?
 
Hendry huisman

hendry huisman

17/08/2022 23:55:04
Quote Anchor link
@ivop ik heb deze script nu appart in php bestand gedaan maar daar werkt die ook niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<div id="div1" class="selectiediv" data-target="https://google.com">Google</div>
<div id="div2" class="selectiediv" data-target="https://spelletjes.nl">Spelletjes</div>

<button type="button" id="debutton">Go</button>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/08/2022 01:15:27
Quote Anchor link
Reageer eens op mijn vraag:

Ozzie PHP op 17/08/2022 00:04:01:
>> ik wil zeg maar een div ellement linken naar een andere pagina

En waarom wil je dat per se zeg maar met een div en een formulier doen? Waarom niet gewoon via een normale link?
 
Ad Fundum

Ad Fundum

18/08/2022 16:10:31
Quote Anchor link
Ik deel je ergernis Ozzie.

Aan de andere kant, hoe kan je iemand serieus nemen als die zegt dat HTML niet meer wordt gebruikt?
 
Ivo P

Ivo P

18/08/2022 16:23:30
Quote Anchor link
Er mist een haakje op regel 17.
Dat had je gezien als je in je browser in de console meekijkt. (Meeste browsers is die te vinden via de button F12.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<style>
.selected {
  border: 1px solid #f00;
}
</style>
<div id="div1" class="selectiediv" data-target="https://google.com">Google</div>
<div id="div2" class="selectiediv" data-target="https://spelletjes.nl">Spelletjes</div>

<button type="button" id="debutton">Go</button>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {

   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){

   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0]).data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>



Zo zonder verdere uitleg, zou het voor de hand liggen om gewoon een <a href="google.com"></a> om je div te zetten.
Maar ik kan me ook voorstellen dat het een layout dingetje is, om een radio button te simuleren en dan na 3 keuzes pas door te linken ovv. de andere opties.

Als niet, dan ligt gewoon de old <a href> voor de hand.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.