div werkt niet (links iets rechts iets)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »
Vinnie

vinnie

28/09/2009 18:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
<?php
$naar
= 'email'; // Waar moet de mail heen.
if(isset($_POST['verzend']))  // Als het bericht verzonden is
{
    if($_POST['voornaam'] == '') // Als het veld naam leeg is
    {
        echo "U heeft geen voornaam ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: black; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";  
    }

    elseif($_POST['achternaam'] == '') // Als het veld email leeg is.
    {
        echo "U heeft geen achternaam ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: black; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

    elseif($_POST['straat'] == '') // Als het veld email leeg is.
    {
        echo "U heeft geen straat ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: black; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }
  
    elseif($_POST['huisnummer'] == '') // Als het veld email leeg is.
    {
        echo "U heeft geen huisnummer ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: black; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

    elseif($_POST['postcode'] == '') // Als het veld email leeg is.
    {
        echo "U heeft geen postcode ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: black; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

    elseif($_POST['woonplaats'] == '') // Als het veld email leeg is.
    {
        echo "U heeft geen woonplaats ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: black; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

    elseif($_POST['email'] == '') // Als het veld email leeg is.
    {
        echo "U heeft geen e-mailadres ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: black; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

    elseif($_POST['telefoon'] == '') // Als het veld email leeg is.
    {
        echo "U heeft geen telefoonnummer ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: black; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

    else
    {
        if(!eregi("^[_a-z0-9-]+(.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(.[a-z0-9-]+)*(.[a-z]{2,4})$", $_POST["email"]))  // Als het email adress niet klopt
        {
            echo "U heeft geen geldig e-mail adress ingevuld!<br />";
            echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: black; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
        }

        else
        {
// Mailen:
            $bericht = "
<html>
<head>
  <title>Reservering Assassin's Creed 2</title>
</head>
<body>

<img src='http://www.toysxlroermond.nl/images/review/top.png'><br>

<b>Reservering binnen gekomen voor Assassins Creed 2 van:</b>

  <table border='0' width='50%'>
   <tr>
    <td width='20%'>Voornaam:</td>
    <td>"
.$_POST['voornaam']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>Achternaam:</td>
    <td>"
.$_POST['achternaam']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>Straat:</td>
    <td>"
.$_POST['straat']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>Huisnummer:</td>
    <td>"
.$_POST['huisnummer']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>Postcode:</td>
    <td>"
.$_POST['postcode']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>Woonplaats:</td>
    <td>"
.$_POST['woonplaats']."</td>
   </tr>      
   <tr>
    <td width='20%'>E-mailadres:</td>
    <td>"
.$_POST['email']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>Telefoonnummer:</td>
    <td>"
.$_POST['telefoon']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>Console:</td>
    <td>"
.$_POST['console']."</td>
   </tr>
  </table>
<img src='http://www.toysxlroermond.nl/images/review/bottom.png'>
</body>
</html>
"
;
            $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n";
            $headers.= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
            $headers.= "From: ".$_POST['voornaam']." ".$_POST['achternaam']." <".$_POST['email'].">\r\n";
// Headers, zodat we html kunnen gebruiken in de mail, en van wie de mail komt.
            $onderwerp = "Reservering Assassins Creed 2";
            if(mail($naar, $onderwerp,$bericht,$headers)) // Als de mail naar de maker is verstuurd
            {
                echo ("<img width='510px' src='http://www.toysxlroermond.nl/images/review/top.png'><br><br>
            Bedankt voor de reservering!<br>
            Zodra wij het spel binnen hebben nemen wij contact met u op.<br><br>
            <img width='510px' src='http://www.toysxlroermond.nl/images/review/bottom.png'>"
);
            }

            else // Anders
            {
                echo ("<img width='510px' src='http://www.toysxlroermond.nl/images/review/top.png'><br><br>
            Reservering niet gelukt probeer het nog eens!<br><br>
            <img width='510px' src='http://www.toysxlroermond.nl/images/review/bottom.png'>"
);
            }  
        }
    }
}

else
{
?>

<!-- Formulier weergeven -->
<div align="left">
<img width="510px" src="http://www.toysxlroermond.nl/images/review/top.png"><br>
<a href="http://www.toysxlroermond.nl/reserveringen/ac2whiteedition.jpg" target="_blank" border="0"><img height="200px" border="0" src="http://www.toysxlroermond.nl/reserveringen/ac2whiteedition.jpg"></a>
 <p><strong>Schrijf je nu in voor Assassin's Creed 2 White Edition en<br>
ontvang de White Edition voor de prijs van de normale editie. OP=OP!</strong></p>

<p>Assassin's Creed is terug en hoe! In dit tweede deel speel je
Ezio Auditore di Firenze, een jonge, mystieke edelman ten tijde van
de gewelddadige Italiaanse Renaissance. In zijn eentje neemt Ezio
het op tegen de machtigste families uit Italie met slechts een doel
voor ogen: zijn vermoorde familie wreken. Zijn daden zullen echter
een veel grotere allesomvattende impact hebben mede dankzij het
mentorschap van een van de grootste denkers uit die tijd: Leonardo Da Vinci.</p>
<p>KENMERKEN<br>
- Een nieuwe Assassin voor een nieuw tijdperk. Maak kennis met Ezio<br>
Auditore di Firenze, een jonge edelman uit een belangrijke familie.<br>
- Ezio begint als lerende Assassin, maar groeit al snel uit tot een echte<br>
meester Assassin. Nieuwe wapens en vaardigheden waaronder vliegen<br>
en zwemmen, maken hem tot een geducht tegenstander.<br>
- Loop rond in het Italie van de 15e eeuw en verken historische steden<br>
zoals Firenze en Venetie zoals ze toen waren.<br>

- Gevarieerder dan zijn voorganger. Beweeg je vrij doorheen de open<br>
wereld, speel gevarieerde missies en kies uit meerdere verhaallijnen.<br>
- Dynamische omgeving. Gebruik het publiek op nog meer verschillende<br>
manieren en lok nog meer verschillende reacties bij hen uit.<br>
- Meer wapens en gadgets. Ezio kan zijn tegenstanders ontwapenen en<br>
elk wapen op zijn beurt gebruiken.<br>
- Niemand minder dan Leonardo Da Vinci is je mentor en zal al zijn<br>
(geheime) uitvindingen inzetten om Ezio te helpen.</p>
<p>Verwachte release datum&nbsp;20&nbsp;november 2009: PS3, Xbox360 en PC</p>

<table border='0' width='50%'>
<FORM METHOD="post">
    <TABLE CELLSPACING="2" CELLPADDING="2" BORDER="0">
        <TR>
            <TD>Voornaam:</TD>
            <TD><INPUT NAME="voornaam" SIZE="30"><BR></TD>
        </TR>

        <TR>
            <TD>Achternaam:</TD>
            <TD><INPUT NAME="achternaam" SIZE="30"><BR></TD>
        </TR>

        <TR>
            <TD>Straat:</TD>
            <TD><INPUT NAME="straat" SIZE="30"><BR></TD>
        </TR>

        <TR>
            <TD>Huisnummer:</TD>
            <TD><INPUT NAME="huisnummer" SIZE="30"><BR></TD>
        </TR>

        <TR>
            <TD>Postcode:</TD>
            <TD><INPUT NAME="postcode" SIZE="30"><BR></TD>
        </TR>

        <TR>
            <TD>Woonplaats:</TD>
            <TD><INPUT NAME="woonplaats" SIZE="30"><BR></TD>
        </TR>

        <TR>
            <TD>E-mailadres:</TD>
            <TD><INPUT NAME="email" SIZE="30"><BR></TD>
        </TR>
        
        <TR>
            <TD>Telefoonnummer:</TD>
            <TD><INPUT NAME="telefoon" SIZE="30"><BR></TD>
        </TR>
    </TABLE>


    <BR>

        <FIELDSET>
            <LEGEND><B>Ik wil Assassin's Creed 2 reserveren voor de:</B></LEGEND>
            <BR>
            <INPUT TYPE="radio" NAME="console" VALUE="Playstation 3" CHECKED>Playstation 3<br>
            <INPUT TYPE="radio" NAME="console" VALUE="Xbox360">Xbox360<br>    
            <INPUT TYPE="radio" NAME="console" VALUE="PC">PC<br>
        </FIELDSET>

    <BR>

    <input type='submit' value='Reserveren' name='verzend' />
    <INPUT TYPE="reset" VALUE="Beginwaarden"><br><br>
</FORM>
</TABLE>
<img width="510px" src="http://www.toysxlroermond.nl/images/review/bottom.png">
</div>
<div align="right">
<img src="http://www.toysxlroermond.nl/images/banners/xl-overtreft.jpg">
</div>
<?php
}
?>


dat is de code maar ik wil het plaatje gewoon bovenaan de pagina aan de rechterkant maar hij zet hem nu onderaan.

weet iemand hoe ik dit moet oplossen?

ik dacht met css maar ik vind ff niet op het internet hoe ik dit moet doen.
misschien dat jullie me opweg kunne helpen.

css het liefst buiten de pagina dan als dit via css gaat
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:11:09
 
Jacques

jacques

28/09/2009 19:07:00
Quote Anchor link
Misschien is dit de oplossing:
<div align="left" valign="top">

Jacques.
 
Mitchell

Mitchell

28/09/2009 19:26:00
Quote Anchor link
Je (x)html klopt niet, maak het eens valid.
Overigens, een online voorbeeldje zou veel makkelijker zijn om visuele problemen op te lossen.

@ Jacques
Nee, dat is totaal fout.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.