Diverse logo's op basis van domeinnaam

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

J C

J C

29/01/2017 21:06:03
Quote Anchor link
Ik heb een hostingpakket met diverse domeinen.

Is het mogelijk om het logo van de website afhankelijk te laten zijn van het domein dat wordt gebruikt?

Ik heb zelf wat geprobeert met $_GET, maar voor zover ik het kunnen lezen werkt dat alleen met variabelen.
Of moet ik dit eerder zoeken in .htaccess?


HEt idee is dat ik 1 website heb, met alleen een verandering in logo en namen. Ik heb dan 1 website voor verschillende filialen.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:38:07
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

29/01/2017 21:16:45
Quote Anchor link
$_SERVER['HTTP_HOST'] kan hier uitkomst bieden. Hierin staat immers welk domein geraakt wordt. Dit kan ook via .htaccess met wat rewrites, maar daar wordt het geheel niet leesbaarder van.
 
J C

J C

29/01/2017 21:19:20
Quote Anchor link
Dank je wel, deze functie kende ik nog niet, ik ga me er over inlezen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.