Divs in rijen en kolommen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

David david

david david

06/12/2010 17:50:30
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb nu de volgende (gore) code, welke resultaten weergeeft in een tabel. Maar ik zou deze graag in mooie divjes willen opbouwen: 3 kolommen en X aantal rijen. Afbeelding met titel erbij.

Is dit op een hele simpele manier te doen?
thnx!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<table border="0" align="center" cellpadding="2" cellspacing="0">
                
<?php
$horiz
=3;    // Dit is het aantal naast elkaar
$start=0;
include '../library/config.php';  
include '../library/opendb.php';
$result=mysql_query ("select * from upload");

while ($myrow = mysql_fetch_array ($result))
{

    if(($start % $horiz) == 0)
    {
?>

    <tr align="left" valign="top">
              <?php } ?>
              <td><p>
              <a href="<? echo  "../image/$myrow[name]"; ?>" rel="lightbox" title="<? echo $myrow['label'] ?>" > <? echo '<img class=scale src="../image/' . $myrow['name'] . '" />' ; ?>
                            
              <br />
              </a><span class="style1"><? echo $myrow['label'] ?></span></p>               </td>
              <?
    $start
++;
    if(($start % $horiz) == 0)
    {
?>

            </tr>
            <tr align="left" valign="top">
              <td height="8">&nbsp;</td>
            </tr>

            <?
}
}

if(($start % $horiz) != 0)
{

  ?>

            <?}?>
          </table>
Gewijzigd op 06/12/2010 17:53:20 door David david
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:15:40
 
Moe BE

Moe BE

06/12/2010 17:52:09
Quote Anchor link
Sorry, maar volgens mij ben je verkeerd bezig.

opmaak doe je niet in tables.
 
David david

david david

06/12/2010 17:53:59
Quote Anchor link
nee daarom wil ik het in divs, dit is al een hele oude code van mij... tijd voor divs dus ;)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

06/12/2010 17:56:32
Quote Anchor link
@moe waar slaat je post op? Help hem dan... Hij vraagt toch hoe hij dit kan vervangen voor divs.

@TS, ik zou dit in een ul/li doen. En zoek eens op float.
 
Moe BE

Moe BE

06/12/2010 18:05:39
Quote Anchor link
@Oetzie: je hebt gelijk, ik had dit verkeerd begrepen.
 
David david

david david

06/12/2010 18:22:53
Quote Anchor link
ja ik zocht eigenlijk een helder simpel script daarvoor, de basis zeg maar (ipv die zooi in oude code, die ik al niet begrijp..)
 
Wouter J

Wouter J

06/12/2010 19:01:41
Quote Anchor link
Het is geen kwestie van 1 script. Het is een totaal nieuwe basis van scripten die je moet gaan leren.
Een handige site daarbij is: http://www.sceneone.nl/
 
Kris Peeters

Kris Peeters

07/12/2010 10:43:13
Quote Anchor link
Wouter J op 06/12/2010 19:01:41:
Een handige site daarbij is: http://www.sceneone.nl/


Prachtige site he.
Heeft me vroeger veel bijgebracht.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.