[divs] mijn rechter menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »
Ward

Ward

07/05/2005 17:18:00
Quote Anchor link
Hoi,

dit is mijn eerste site waar ik divs in gebruik en ik snap er niet zo veel van zou iemand me even kunnen uitleggen waarom mijn rechter menu geen 100% wilt zijn?

NU:
-------------
| |
-------------
| | | |
|-|
| |
|-|
-------------
| |
-------------

Moet worden:
-------------
| |
-------------
| | | |
|-| | |
| | | |
|-| | |
-------------
| |
-------------


Index.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>TEST SITE!</title>
<link rel="stylesheet" href="styles/v1.css" />
<script type="text/javascript">

</script>
</head>
<body>
    <div id="backpanel">
        <div id="banner"></div>
        <div id="menu_left">
            <div class="leftmenu">

                <div class="header"><h2><span class="span1">  + menu1 </span></h2></div>
                <div class="fill">

                            BLAAT BLAAT menu1

                 </div>

                <div class="header"><h2><span class="span1">  + menu2 </span></h2></div>
                <div class="fill">

                            BLAAT BLAAT menu2

                 </div>

                <div class="header"><h2><span class="span1">  + menu3 </span></h2></div>
                <div class="fill">

                            BLAAT BLAAT menu3

                 </div>
 
            </div>
        </div>

        <div id="fill">
            <div id="content">
                <?php include("content.php"); ?>
            </div>
        </div>

        <div id="menu_right">
            <div class="rightmenu">

                <div class="header"><h2><span class="span1">  + menu4 </span></h2></div>
                <div class="fill">

                            BLAAT BLAAT menu4

                </div>            
            </div>
        </div>
        <div id="footer"></div>
    </div>    
</body>
</html>



v1.css


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
/***********************************************************************************************/
/* IDs */
/***********************************************************************************************/
#banner , #backpanel , #footer
{
    display:block;
    width:900px;
}

#backpanel
{    
    position:absolute;
    left:50%;
    top:50px;
    
    height:100%;
    
    margin-left:-400px;

    background-image:url(../images/v1/fill.jpg);
    background-repeat:repeat-y;
}

#banner
{
    height:150px;
    float:center;
    
    background-image:url(../images/v1/header.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:no-repeat;
}

#menu_left
{
    display:block;
    width:190px;
    height:auto;
    float:left;
    background-color:#000000;
}

#menu_right
{
    display:block;
    width:190px;
    height:auto;
    float:right;
    background-color:#000000;
}

#content
{
    display:block;
    width:480px;

    margin-left:20px;
    margin-right:0px;
    margin-top:10px;
    margin-bottom:0px;

    font-family: verdana;
    font-size: 10px;
    color: #FFFFFF;

    height:auto;
    float:center;
    background-color:#000000;
}

#fill
{    
    display:block;
    width:520px;
    height:auto;
    
    float:left;
    background-color:#000000;
}

#footer
{    
    height:25px;
    float:left;

    background-image:url(../images/v1/footer.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:no-repeat;
}

/***********************************************************************************************/
/* Styles */
/***********************************************************************************************/
body
{
    background-color:black;
    margin:0px 0px 0px 0px;
    padding:0px 0px 0px 0px;
    width:100%;
    height:100%;
}

span.navb
{
    margin-left:20px;
    margin-right:0px;
    margin-top:0px;
    margin-bottom:0px;
    
    padding:0px 0px 0px 0px;

    border-left:0px;
    border-top:0px;
    border-right:0px;
}
h1,h2
{
    display:block;

    margin-left:10px;
    margin-right:10px;
    margin-top:0px;
    margin-bottom:0px;
    
    padding:0px 0px 0px 0px;

    border-left:0px;
    border-top:0px;
    border-right:0px;
    
}

h1 span.span1 , h1 span.span2 ,h1 span.span3
{
    display:block;
    height:16px;
    
    font-family:verdana;
    font-size:10px;
    font-weight:500;
    color:#FFFFFF;
}

h1 span.span1
{

}

h1 span.span2
{

}

h1 span.span3
{

}

h2 span.span1 , h2 span.span2 ,h2 span.span3
{
    display:block;
    height:16px;
    
    font-family:verdana;
    font-size:16px;
    font-weight:900;
    color:#FFFFFF;
}

h2 span.span1
{

}

h2 span.span2
{

}

h2 span.span3
{

}


/***********************************************************************************************/
/* CLASSES */
/***********************************************************************************************/

div.leftmenu
{
    display:block;
    width:190px;
    float:left;
}

div.rightmenu
{
    display:block;
    width:190px;
    float:right;
}

div.leftmenu div.header
{
    height:25px;
    width:190px;
    background-image:url(../images/v1/menu_header.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:no-repeat;
}

div.rightmenu div.header
{
    height:25px;
    width:190px;
    background-image:url(../images/v1/menu_header.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:no-repeat;

}
div.leftmenu div.fill
{
    margin-left:0px;
    margin-right:0px;
    margin-top:0px;
    margin-bottom:0px;

    width:180px;
    height:auto;

    font-family:verdana;
    font-size:10px;
    font-weight:500;
    color:#FFFFFF;

    background-image:url(../images/v1/menu_fill.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:repeat-y;
}

div.rightmenu div.fill
{
    margin-left:10px;
    margin-right:0px;
    margin-top:0px;
    margin-bottom:-10px;

    width:180px;
    height:auto;

    font-family:verdana;
    font-size:10px;
    font-weight:500;
    color:#FFFFFF;

    background-image:url(../images/v1/menu_fill.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:repeat-y;
}

a.navlink
{  
    color:#FFFFFF;
}

a.navlink:active
{
    text-decoration: none;
}

a.navlink:hover
{
    text-decoration: none;
}

input.invisible
{  
    margin-left:20px;
    margin-right:0px;
    margin-top:0px;
    margin-bottom:0px;

    background-color: #000000;
    border-style: inset;
    border-top: 1px solid #000000;
     border-left: 1px solid #000000;
    border-right: 1px solid #000000;
    border-bottom: 1px solid #000000;
    color: #FFFFFF;
    font-family: verdana;
    font-size: 10px;
}

/* error.php */
div.error
{    
    display:block;
    width:480px;

    margin-left:20px;
    margin-right:20px;
    margin-top:0px;
    margin-bottom:0px;

    font-family: Lucida Console;
    font-size: -4;
    color: #FFFFFF;

    height:auto;
    float:left;
    background-color:#000000;
}

*/ news.php */

div.mainbox
{
    font-family: verdana;
    font-size: 10px;
    color: #FFFFFF;

    height:auto;
    float:center;
    background-color:#000000;
}

div.mainbox,div.header
{
    font-family:verdana;
    font-size:10px;
    font-weight:500;
    color:#FFFFFF;

    height:25px;
    width:480px;
    background-image:url(../images/v1/main_header.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:no-repeat;
}

div.mainbox,div.fill
{
    width:480px;
    height:auto;

    font-family:verdana;
    font-size:10px;
    font-weight:500;
    color:#FFFFFF;

    background-image:url(../images/v1/main_fill.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:repeat-y;
}

div.mainbox,div.footer
{
    font-family:verdana;
    font-size:10px;
    font-weight:500;
    color:#FFFFFF;

    height:25px;
    width:480px;
    background-image:url(../images/v1/main_footer.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:no-repeat;
}


Edit: Sry voor de slordige tekeningetjes bovenaan en de wat slordige layout van deze post
Gewijzigd op 07/05/2005 17:23:00 door Ward
 
PHP hulp

PHP hulp

30/03/2024 05:32:17
 

07/05/2005 18:27:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je te maken hebt met IE probleem

Zet boven aan in je css

html, body {
height: 100%;
}

IE denkt namelijk dat een pagina niet 100% hoog is
 
Ward

Ward

07/05/2005 18:31:00
Quote Anchor link
Dit is geen IE probleem want het is juist hetzelfde in FF

html, body {
height: 100%;
}

bovenaan mijn css zetten lost het probleem niet op. :'(
 

07/05/2005 18:44:00
Quote Anchor link
#menu_right
{
display:block;
width:190px;
height:auto;
float:right;
background-color:#000000;
}

Moet je dan wel height: 100% van maken.
Over het hoofd gezien
 
Ward

Ward

07/05/2005 19:00:00
Quote Anchor link
alright! dat is het! :)

kdenk dak een uurtje teveel achter de pc zit :p

bedankt Webmakerij!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.