divs vastzetten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »
Raymond Oomen

Raymond Oomen

20/07/2008 14:41:00
Quote Anchor link
Hoe kan je divs vastzetten zodat als je venster of resolutie van je scherm kleiner is de divs op de juiste plek blijven staan??
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:10:32
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

20/07/2008 14:44:00
Quote Anchor link
ik heb hier een glazen bol staan, maar ik weet niet hoe hij werkt... kan je iets duidelijker uitleggen wat je wil?

misschien heb je er genoeg aan om width en height en vaste waarde te geven, of moet je iets doen met position:absolute/fixed;?
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

20/07/2008 14:44:00
Quote Anchor link
het gaat erom dat de divs altijd op een vaste plek staan
position:absolute/fixed werkt allebei niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond Oomen
 
--

--

20/07/2008 14:47:00
Quote Anchor link
Je bedoelt op elk scherm 10 px van boven en 10 px van links ofzo? Als je ze gewoon margins tov van elkaar meegeeft staat het toch altijd goed? *confused*
 
- SanThe -

- SanThe -

20/07/2008 14:48:00
Quote Anchor link
pepijn de vos schreef op 20.07.2008 14:44:
..... maar ik weet niet hoe hij werkt...

Lol, die kende ik nog niet. ;-)
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

20/07/2008 14:48:00
Quote Anchor link
kan je een voorbeeldje geven, een url, een plaatje, of wat code?

Edit:

@santhe
ik las laatst een topic waar 3 mods achter elkaar hadden geschreven dat de glazen bollen waren uitverkocht, en even later kwam ik in onze vensterbank een glazen bol tegen, en tja, dan is het wachten op een onduidelijke vraag he ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door pepijn de vos
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

20/07/2008 14:49:00
Quote Anchor link
ik heb hier een voorbeeld:
http://www.darkdimensions.nl/new/index2.php

dit is mijn css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
     <?php
    
div.left {
    width:220px;
    height:500px;
    background-image:url(images/zijkantlinks.jpg);
    float:left;
    
}

div.right {
    float:right;
    width:220px;
    height:500px;
    background-image:url(images/zijkantrechts.jpg);
    margin-left:0px;
    
}


div.header1 {
    border:solid 1px #000;
    margin-left:10px;
    margin-top:10px;
    background-image:url(images/header.jpg);
    height:200px;
    width:660px;
    
}


div.content {
    border:solid 1px #000;
    width:491px;
    min-height:300px;
    margin-left:5px;
    float:left;
    
}

div.menu {
    border:solid 1px #000;
    width:129px;
    min-height:300px;
    float:left;
    margin-left:1px;
    
}

div.latest {
    border:solid 1px #000;
    width:129px;
    min-height:300px;
    float:left;
    margin-left:5px;
    
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond Oomen
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

20/07/2008 15:09:00
Quote Anchor link
probeer dit eens... nog niet getest hoor, gewoon even gemaakt uit het hoofd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
body, html {
    height:100%;
}

body {
    text-align:center;
}

#wrapper {
    text-align:left;
    margin:0 auto;
    width:800px;
    height:100%;
}

.left, .right {
    height:100%;
    widht:100px
    background-color:black;
}

.left {
    float:left;
}

.right {
    float:right;
}

#container {
    width:600px;
    height:100%;
    float:left;
}

.header, .footer {
    clear:both;
    height:70px;
}

.sidebar, .latest {
    height:100%;
    width:100px;
    float:left
}

.content {
    float:left;
    width:40px;
    height:100%;
}


en de html:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Darkdimensions - logo design</title>
<style type="text/css" disabled="true">
    @import "temp.css";
</style>
</head>

<body>

<div id="wraper">
    <div class="left"></div>
    <div class="right"></div>

    <div id="container">
        <div class="header1"></div>
        <div class="header2"></div>
        <div class="menu"></div>
        <div class="content"></div>
        <div class="latest"></div>
        <div class="footer"></div>
    </div>
</div>

</body>
</html>
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

20/07/2008 15:12:00
Quote Anchor link
dat werkt niet krijg nu helemaal niks te zien maar kijk er zo wel naar eerst honden uitlaten ;)
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

20/07/2008 15:18:00
Quote Anchor link
nee, je moet wel een de maten aanpassen en de plaatjes en lijntjes er in zetten...
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

20/07/2008 15:45:00
Quote Anchor link
hoe kan ik #container centreren??
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

20/07/2008 18:33:00
Quote Anchor link
op de zelfde manier als ik heb gedaan met de wrapper, op de parent text-align:center; en dan op het element zelf margin:0 auto; en text-align:left;
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

20/07/2008 23:11:00
Quote Anchor link
werkt niet het is namelijk de bedoeling dat alles (behalve die 2 afbeeldingen aan de zijkant) in het midden komt, maar nu staat het nog links uitgelijnd
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.