divswap function() jquery

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »
Goto Learn

Goto Learn

12/07/2014 12:58:52
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Momenteel probeer ik een function() voor divSwap te maken om van (zoals de naam het al zegt) div's te gaan wisselen, maar na van alles geprobeerd te hebben wil het niet echt lukken.

Ik kan het gewoon lekker simpel houden, bijvoorbeeld dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$("#bewerken").click(function() {
$('#div_mydiv').slideUp('fast');
$("#div_mydiv_edit").slideDown('slow');
});
$("#sluiten").click(function() {
$('#div_mydiv_edit').slideUp('fast');
$("#div_mydiv").slideDown('slow');
});


Maar als je meerdere div's hebt, is dit dus niet handig en bovendien onnodig meer werk. Ook is het slordig als ik het op deze manier zou doen, dus wil ik graag een function aanmaken die de rest kan doen.

Voor zover ik ben:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
var divSwap = function(div1, div2) {
    var divb = $(div1);
    
    if(divb)
    {
        $(div1).slideUp('fast');
        $(div2).slideDown('slow');
    }
};


in html is "onclick":

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
onclick="divSwap('div_mydiv', 'div_mydiv_edit');"


Iemand die mij op weg kan helpen? Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:54:13
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

12/07/2014 20:39:59
 
Goto Learn

Goto Learn

12/07/2014 20:55:49
Quote Anchor link
@Frank Nietbelangrijk,

Dank je voor je antwoord en moeite. Het komt aardig in de buurt, maar dat 'click' function, zoals je het gedaan hebt op deze manier is juist de reden waarom ik function() wilt aanmaken op basis van onclick.

Als je bijv op deze

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
onclick="divSwap('div_mydiv', 'div_mydiv_edit');"


klikt in (onclick zit overigens in a href), dan komt er nieuwe div met nieuw a href waar het dan weer zo staat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
onclick="divSwap('div_mydiv_edit', 'div_mydiv');"


En als je op de laatste hierboven klikt, gaat hij dus weer terug naar de eerste onclick hierboven.

Kleine Voorbeeld html wat jquery moet handelen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<div id="div_mydiv" style="display: block;"> < -- is zichtbaar
content....... blaah blaah
<a href="" onclick="divSwap('div_mydiv', 'div_mydiv_edit');">Bewerken</a> <-- Als erop geklikt wordt verdwijnt #div_mydiv en gaat ie naar #my_mydiv_edit

// div_mydiv_edit is niet zichtbaar zolang div_mydiv zichtbaar is en niet geklikt is op onclick="divSwap('div_mydiv', 'div_mydiv_edit');"

<div id="div_mydiv_edit" style="display: none;">
content..... blaah blaah
<a href="" onclick="divSwap('div_mydiv_edit', 'div_mydiv');">Sluiten</a> <-- Als erop geklikt wordt verdwijnt #div_mydiv_edit en gaat ie weer terug naar #my_mydiv
</div>
Gewijzigd op 12/07/2014 21:03:09 door Goto Learn
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

12/07/2014 21:38:25
Quote Anchor link
Code (js)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<div id="div_mydiv" style="display: block;">
<
a href="" class="toggle" data_show="#div_mydiv_edit">Bewerken</a>
</
div>
<
div id="div_mydiv_edit" style="display: block;">
<
a href="" class="toggle" data-show="#div_mydiv">Bewerken</a>
</
div>
<
script type="text/javascript">
$(".toggle").on("click", function(e) {
    e.preventDefault();
    $($(this).data("show")).slideUp("fast");
    $(this).parent().slideDown("slow");
});
</
script>
Gewijzigd op 12/07/2014 21:40:32 door Ger van Steenderen
 
Goto Learn

Goto Learn

12/07/2014 21:48:32
Quote Anchor link
@Ger van Steenderen

Bedankt voor je antwoord en moeite, maar hij pakt hem niet en bovendien kan je niet op 1 class of id gaan bouwen, omdat er meerdere div's zijn met verschillende id's, vandaar een function en onclick="".
Gewijzigd op 12/07/2014 21:49:04 door Goto Learn
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/07/2014 01:58:11
 
Goto Learn

Goto Learn

13/07/2014 13:12:49
Quote Anchor link
@Frank Nietbelangrijk

Bedankt voor je moeite en ik waardeer je hulp!! Met beetje aanpassingen heb ik hem precies kunnen krijgen, zoals ik het wilt. Hopelijk was dit ook een beetje uitdaging voor jou!
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/07/2014 16:09:14
Quote Anchor link
ha nee niet echt een uitdaging meer vrees ik, maar graag gedaan hoor.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.