DJ Lars

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

DJ Lars

DJ Lars

08/05/2009 16:10:00
Quote Anchor link
Wat vinden jullie van mijn website http://www.dj-lars.com ?

Ik hoor ook graag wat jullie van de gebruikte code HTML/CSS vinden, is dit in jullie ogen goed of zouden jullie dit anders doen?

Ook ben ik benieuwd wat jullie vinden van de manier waar op ik mijn website voor de zoekmachines heb geoptimaliseerd. Zien jullie hier nog verbeterpunten?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:41:25
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

08/05/2009 16:12:00
Quote Anchor link
Nice :P

Één puntje: als je xHTML strict kiest is het target attribuut niet geldig.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 16:15:00
Quote Anchor link
Werk je met iframes?
Om het nog ietsjes mooier te maken haal die bar weg en laat gewoon de 2 arrows zien.
Verder is het design niet echt slecht vind ik.
Wat wel beter mag is dat je wat meer opties op de site hebt.
Denk hierbij aan, Boekingen, Samples etc..
 
Tim

Tim

08/05/2009 16:23:00
Quote Anchor link
Ziet er gaaf uit! Toch wel nog twee dingetjes:

De tekst staat zowat in dat streepje tussen de normale tekst en het nieuws. Hier zou ik even wat padding / margin (weet nooit welke het ook alweer was) invoegen.

Als je bijvoorbeeld http://www.dj-lars.com/pagina/appelsap.html invoert geeft hij een 'lege' pagina. Als het kan zou ik hier even headeren naar de index, net ietsje mooier:

header('Location: http://www.dj-lars.com');
 
DJ Lars

DJ Lars

08/05/2009 16:23:00
Quote Anchor link
Ik werk niet met iframes, alleen divs.
Achter de website hangt een CMS systeem welke gemaakt is op basis van het table edit script wat hier op phphulp door Jan Koehoorn gepost is. De content laad ik in via een query in een div met overflow waardoor de scroll balk tevoorschijn komt.

Boekingen lijkt me inderdaad een leuke optie, ik heb daar al eens eerder over nagedacht. Ik wil dit dan zo realiseren dat mensen via de website een boeking kunnen plaatsen en ook meteen online via bijvoorbeeld Ideal kunnen betalen. Maar goed dit is voor latere zorg, het grootste deel van mijn boekingen komt telefonisch binnen en niet via de website.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 16:26:00
Quote Anchor link
@ Lars

Quote:
Ik werk niet met iframes, alleen divs


Kan je dan niet met CSS je scrollbar zo maken dat je niet dat lelijke grijze ding ziet maar alleen de arrows?

Quote:
Boekingen lijkt me inderdaad een leuke optie, het grootste deel van mijn boekingen komt telefonisch binnen en niet via de website


Dan nog zou het leuk zijn als mensen kunnen zien wanneer jij waar speelt.
 
Michael -

Michael -

08/05/2009 18:14:00
Quote Anchor link
Ik vind het scrolbalkje niks, maar verder ziet 't er leuk uit.
Ik heb nu namelijk 2 scrolbars (1280x800), 1 rechts en 1 van je div. Je kan de pagina ook gewoon geen vaste hoogte geven? Vind ik persoonlijk mooier en handiger omdat elke browser hoogte verschillend is (Door de toolbars, bladwijzerbalk, navigatiebalk, tabbladen etc.)
Op de home pagina zit deWelkoms tekst en het nieuws strak tegen de streep aan die daar tussen zit. Mag wel een beetje ruimte tussen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
DJ Lars

DJ Lars

09/05/2009 14:16:00
Quote Anchor link
Ik zal de tekst aanpassen zodat hij niet zo dicht tegen de lijn aan zit. Hier ben ik het inderdaad over eens.

In een vorige versie van de website heb ik de scrollbar wel aangepast naar het ontwerp van de website, echter werkte dat alleen in IE en niet in Firefox. Nu ik wat zit te googlen zie ik dat het met behulp van een klein javascriptje ook mogelijk is om dit in Firefox zo te doen. Ik zal nog eens verder zoeken hoe cross browser dit verder is.
 
Guido S

Guido S

10/05/2009 19:32:00
Quote Anchor link
Misschien dat je die scroll balken kan vervangen met een eigen ontwerp.
http://greengeckodesign.com/projects/mooscroll.aspx
 
Bart Tuma

Bart Tuma

10/05/2009 20:25:00
Quote Anchor link
Templatemonster ?
klikerdeklik
 
Roel -

Roel -

10/05/2009 20:38:00
Quote Anchor link
Ziet er goed uit, maar waarom maak je je site nog met HTML? :(

Voor een layout die je gedownload hebt zou ik hem wel even de CSS valideren en ook gelijk de HTML even goed maken. :)

Succes verder
 
Roeltje M

Roeltje M

10/05/2009 21:37:00
Quote Anchor link
@ Basrt

Lol, hoe heb je die gevonden?
 
GaMer B

GaMer B

10/05/2009 21:41:00
Quote Anchor link
roel schreef op 10.05.2009 21:37:
@ Basrt

Lol, hoe heb je die gevonden?


Het is gewoon te mooi om waar te zijn zeg maar :P
 
W W

W W

10/05/2009 22:06:00
Quote Anchor link
Ik vind je layout echt 2000. Te veel kleur gebruik. Te weinig ruimte voor content, iframes.

Nee niet mijn ding sorry.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door W W
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

10/05/2009 22:31:00
Quote Anchor link
Het atribuut target wordt niet ondersteund in xhtml strict, niet valid.
 
DJ Lars

DJ Lars

11/05/2009 12:05:00
Quote Anchor link
De layout is inderdaad niet zelf gemaakt, dat klopt.

Ik zal eens naar die mooscroll kijken, dat is wellicht een mooie optie!

De HTML en CSS zijn aangepast waardoor alles nu valid is.

Mijn site is niet in HTML gemaakt, de urls zijn via mod_rewrite aangepast zodat ze zoekmachine vriendelijk zijn.
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

11/05/2009 12:23:00
Quote Anchor link
http://www.dj-lars.com/nieuws/nieuwe-vaste-stek!.html

1.) uitroepteken in je filename?

2.) ik krijg foutmelding dat ik niet alles heb ingevult, terwijl ik niet eens iets heb verzonden.
 
Roel -

Roel -

11/05/2009 17:29:00
Quote Anchor link
Ik denk dat dat een waarschuwing is, geen fout.
 
Aaa Trump

aaa Trump

11/05/2009 17:58:00
Quote Anchor link
Code ziet er goed uit, hierbij nog wat puntjes:


(smoelenboek)
A URI contains impermissible characters or quotes around the URI are not closed.

Example:
Goed->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="http://www.mozilla.org/one space.html">space</a>

Fout->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="http://www.mozilla.org/one%20space.html">space</a>


(contact)
An element is empty or only contains white space (newlines, spaces, or tabs). This issue may be the side effect of a tag being implicitly closed by another.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<label></label>


Edit:

Foutmelding?

http://www.dj-lars.com/index.php?pagina=%27%20or%201=1/*

http://www.dj-lars.com/index.php?pagina=or%201=1--

Edit:
Ah, Tim had dit ook al door! ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door aaa Trump
 
DJ Lars

DJ Lars

11/05/2009 19:52:00
Quote Anchor link
Omdat mijn eigen CMS erg "beperkt" was had ik het idee opgevat om Joomla aan de website te koppelen. Echter is Joomla zo uitgebreid dat het voor een website als die van mij overkill is.

Ik ben op dit moment bezig om er CMS Made Simple aan te hangen. Dit gaat eigenlijk zo snel dat ik daar al bijna mee klaar ben. Hiermee zullen fouten zoals door Tim en Niborx worden aangegeven ook direct opgelost zijn.
 
Aaa Trump

aaa Trump

11/05/2009 20:01:00
Quote Anchor link
Ik adviseer je ook om geen Joomla te gebruiken, inderdaad overbodig. Je zou bijvoorbeeld wel naar Wordpress of iets in die richting kunnen kijken!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.