DL1.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »
Daniel Stijn

Daniel Stijn

01/12/2013 01:19:15
Quote Anchor link
Hallo mensen. Ik zou graag willen weten wat jullie van http://dl1.nl vinden. Werk nu al een poosje aan deze site en hij heeft al aardig wat mogelijkheden.

- Links verkorten
- API
- Login/registreer systeem met desktop (zie al je verkorte links, binnenkort mogelijk om ze ook te verwijderen)
- WordPress plugin
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:24:01
 
Tim van Norde

Tim van Norde

13/12/2013 17:02:05
Quote Anchor link
Strak en simpel, prima.
Alleen passen de rest van de pagina's niet bij de home.
 
Daniel Stijn

Daniel Stijn

13/12/2013 20:48:22
Quote Anchor link
Bedankt.

Ik ben het daar inderdaad wel mee eens. Dat komt omdat ik de hoofdpagina heb laten maken. Ik ben bezig met iets te maken erop dat het wel bij elkaar aansluit. Anders ga ik die zelfde persoon weer even een berichtje sturen of hij ook de andere pagina's wilt maken.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

19/12/2013 10:28:58
Quote Anchor link
Misschien ook een idee om Engels en Nederland te gebruiken aangezien je een .nl domein hebt?
 
Chris -

Chris -

19/12/2013 12:11:12
Quote Anchor link
Offtopic:
grappig dat je een privacy politie heb ;-)

de onderste linkjes aan de rechterkant zijn amper/niet klikbaar in chrome, waarschijnlijk doordat de linkerkant wordt gefloat oid?
 
Bart Matsko

Bart Matsko

19/12/2013 12:48:11
Quote Anchor link
Chris - op 19/12/2013 12:11:12:
Offtopic:
grappig dat je een privacy politie heb ;-)

de onderste linkjes aan de rechterkant zijn amper/niet klikbaar in chrome, waarschijnlijk doordat de linkerkant wordt gefloat oid?


Dat heb ik ook, maar alleen als de balk van google translate boven aan staat. Beetje vaag?
 
Michael -

Michael -

19/12/2013 13:11:26
Quote Anchor link
De links werken wel (Chrome), maar mooi vind ik het nog niet. Tussen de knoppen en de onderkant zit geen ruimte en de copyright staat helemaal links. Ook zonder ruimte tussen de linkerkant.
Als ik dan een link aanmaak, ziet er alweer anders uit.
Waar eerst het invul veld rechts stond, staat de ingekorte link in het midden. De copyright staat nou wel onderaan en de knoppen zijn weg...?

Ben trouwens wel benieuwd wat voor idee je hebt over de API. Je hebt nou 2 download links die (opzettelijk) niet werken, dus ik ga ervan uit dat ik een bestand op de server moet gaan zetten.
Ik vind wat dat betreft de API van bit.ly ideaal. Dit is namelijk alleen maar een link.
http://api.bit.ly/v3/shorten?login=*****&apiKey=*****&longUrl=http://www.phphulp.nl&format=json

Afbeelding

Edit:

De tekst is trouwens wat pixelig en de pijl is ook niet van beste kwaliteit.
En je contact formulier is opgebouwd in een table? Aii...
Gewijzigd op 19/12/2013 13:17:00 door Michael -
 
Daniel Stijn

Daniel Stijn

19/12/2013 13:53:48
Quote Anchor link
Hallo,

De pagina ziet er zo uit door de resolutie, daar moet de site inderdaad nog wel even op scoren.

Hieronder is de api (simpele versie):

http://dl1.nl/api/api_simple.php?url=test.nl

of:

http://dl1.nl/api/api_long.php?url=test.nl

(json encode)
 
Michael -

Michael -

19/12/2013 14:01:53
Quote Anchor link
Ik zal persoonlijk wel de simpele en de json in 1 bestand zetten en bijv 'format' gebruiken voor de gewenste output. Scheelt jou in onderhoud, scheelt de gebruiker in gemak.

Zou ideaal zijn als je zelfde soort idee gebruikt als bit.ly, dus ook je username en API key mee kunnen sturen met de url, zodat je niks hoeft te downloaden.

De copyright staat nou wel echt onderaan waardoor er tussen de buttons en de onderkant nou ook iets ruimte vrij komt. Toch niet. Ligt eraan hoe groot m'n window is.
Gewijzigd op 19/12/2013 15:11:12 door Michael -
 
Daniel Stijn

Daniel Stijn

19/12/2013 14:22:37
Quote Anchor link
De API is ook nog niet af inderdaad. Er komt een mogelijkheid om de username mee te geven van een geregistreert lid. Maar hier moet ik nog wat op verzinnen (beveiliging). Er komt binnenkort een grotere API met de volgende mogelijkheden:

- Inloggen en registreren (kans is groot dat het voor de veiligheid met een frame werkt, graag jullie ideeën)
- Links verkorten onder een gebruikersnaam
- Links verwijderen
 
Chris -

Chris -

19/12/2013 14:30:16
Quote Anchor link
zou ook tevens het verkorten en de resultaat ervan in 1 box weergeven, niet de gehele content in/out laten faden en veranderen
 
Machiel K

Machiel K

19/12/2013 14:52:41
Quote Anchor link
Boven aan de pagina zit heel veel wit, vervolgens zit er aan de onderkant helemaal niks als je een wat kleiner scherm hebt.

En dan alle pagina's, op de homepagina na. Waarom is die style opeens anders? Het kan toch allemaal prima in de box op de homepagina? Eventueel heb je dan een scrollbar. Maar een scrollbar kan je weer stylen, als je dat doet ziet het er prima uit.
 
Michael -

Michael -

19/12/2013 15:15:55
Quote Anchor link
Trouwens een puntje. Vanuit google krijg ik deze url voorgeschoteld http://dl1.nl/eP2yw
Waarin de volgende foutmelding krijg

Warning: Header may not contain more than a single header, new line detected in /home/danielt80/domains/dl1.nl/public_html/index.php on line 60
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

19/12/2013 17:37:14
Quote Anchor link
En waarom wordt er elke keer een andere link gegenereerd voor dezelfde domeinnaam? Is toch makkelijker om dan de gene die al bestaat te gebruiken?
 
Jan R

Jan R

20/12/2013 08:23:27
Quote Anchor link
Hoi,

mijn opmerkingen
* spelfout op api: Simpple ==> Simple
* tac.php ==> gebruik een ul/li om de verboven weer te geven.
Tekst beter verdelen. regels staan te "druk" bij elkaar.

Jan
 
Michael -

Michael -

20/12/2013 10:42:43
Quote Anchor link
Nick Dijkstra op 19/12/2013 17:37:14:
En waarom wordt er elke keer een andere link gegenereerd voor dezelfde domeinnaam? Is toch makkelijker om dan de gene die al bestaat te gebruiken?

Inderdaad makkelijker om even te kijken of een link al bestaat.
Ik denk dat je bit.ly toch als mooi voorbeeld kunt nemen.
Als ik bijvoorbeeld www.phphulp.nl aanmaak, zie ik dat die al 7 clicks heeft en 'first created on Jul 23, 2009' en phphulp.nl 1 click en 'first created on Jul 12, 2010'.
De statistieken zijn heel duidelijk, login/registratie niet verplicht (alleen voor gebruik van API). In je account zie je welke shorturls je allemaal hebt gemaakt via je API, datum en clicks.

Chris - op 19/12/2013 14:30:16:
zou ook tevens het verkorten en de resultaat ervan in 1 box weergeven, niet de gehele content in/out laten faden en veranderen

En dit vind ik ook een goed punt. Zie ook hoe bit.ly dit heeft opgelost. In het input veld typ je de url, de shorturl wordt hierin weergegeven, maar je kan er ook gelijk weer een nieuwe url intypen.

Het is natuurlijk nooit bijzonder om gewoon ergens een kopie van te maken, maar ik vind dat bit.ly het goed voor elkaar heeft en je daar best van mag afkijken :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.