$email =

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »
Ivo Sanders

Ivo Sanders

22/02/2011 21:49:33
Quote Anchor link
Ik wil graag dat hij emailadressen uit een betaande database van mij haalt, en vervolgens dit voor mij neer zet:

$email = [email protected], [email protected], [email protected], enz

Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

require_once ( "config-email.php" ) ;


$s_inschrijvers= mysql_query ( "SELECT * FROM ".$config['site']['mysql_tabel']." WHERE actief = 1 ORDER BY email ASC, naam ASC" ) or die ( mysql_error ( ) );

if ( mysql_num_rows ( $s_inschrijvers) )
{


        
        while ( $f_inschrijvers = mysql_fetch_assoc ( $s_inschrijvers ) )
        {

                echo ''.$f_inschrijvers['email'].', '."\n";
        }
        
}


else
        echo "geen inschrijvers"; ?>


Maar hier krijg ik alleen maar de email adressen met komma's achter elkaar op mijn pagina te zien:

[email protected], [email protected], [email protected], enz

maar ik wil juist dat ik

$email = [email protected], [email protected], [email protected], enz

krijg zodat ik die verderop in mijn pagina opnieuw kan oproepen.

PS Ik ben beginner
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 11:33:35
 
Jasper DS

Jasper DS

22/02/2011 21:50:45
Quote Anchor link
lijn 14 veranderen door

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$email
.= $f_inschrijvers['email'].', '."\n";
?>


edit:

geen or die() gebruiken op fouten op te vangen!
Gewijzigd op 22/02/2011 21:53:04 door Jasper DS
 
Ivo Sanders

Ivo Sanders

22/02/2011 22:03:27
Quote Anchor link
Dank je wel, werkt, maar dan ziet iedereen zijn, haar emailadres.

Ik heb ook een regel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

@$send = mail($email, "Melding ".$onderwerp, $content_verstuurder, "From: ".$naam_afzender."<[email protected]>");  

?>


Hoe kan ik hier een BCC invoegen?
 
Jasper DS

Jasper DS

22/02/2011 22:05:26
 
Michael -

Michael -

22/02/2011 22:20:38
Quote Anchor link
Ivo Sanders op 22/02/2011 22:03:27:
Dank je wel, werkt, maar dan ziet iedereen zijn, haar emailadres.

Wat bedoel je daarmee? Je wil toch alle e-mailadressen?

Let er wel op dat je aan 't einde dan ook altijd een komma hebt staan.
Je kunt ook is kijken naar de functie implode().
Gewijzigd op 22/02/2011 22:21:34 door Michael -
 
Ivo Sanders

Ivo Sanders

22/02/2011 22:24:58
Quote Anchor link
Ja, maar als de mensen hun email ontvangen, dan ziet iedereen elkaar zijn email adres, en ik ben al wezen kijken naar PHP Jasper zijn voorbeeld4, maar ik kom er niet uit.

Toevoeging op 22/02/2011 22:28:51:

PHP Jasper, jij stuurde mij die regel, die probeer ik dus nu te vervangen voor:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$headers
.= 'Bcc: '$f_linkpartners['email'].', ' . "\r\n";
?>


Maar dat gaat niet
 
Michael -

Michael -

22/02/2011 22:51:41
Quote Anchor link
Stuur je $headers wel mee in mail()?
Bekijk het voorbeeld eens goed:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
// multiple recipients
$to  = '[email protected]' . ', '; // note the comma
$to .= '[email protected]';

// subject
$subject = 'Birthday Reminders for August';

// message
$message = '
<html>
<head>
  <title>Birthday Reminders for August</title>
</head>
<body>
  <p>Here are the birthdays upcoming in August!</p>
  <table>
    <tr>
      <th>Person</th><th>Day</th><th>Month</th><th>Year</th>
    </tr>
    <tr>
      <td>Joe</td><td>3rd</td><td>August</td><td>1970</td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Sally</td><td>17th</td><td>August</td><td>1973</td>
    </tr>
  </table>
</body>
</html>
'
;

// To send HTML mail, the Content-type header must be set
$headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";

// Additional headers
$headers .= 'To: Mary <[email protected]>, Kelly <[email protected]>' . "\r\n";
$headers .= 'From: Birthday Reminder <[email protected]>' . "\r\n";
$headers .= 'Cc: [email protected]' . "\r\n";
$headers .= 'Bcc: [email protected]' . "\r\n";

// Mail it
mail($to, $subject, $message, $headers);
?>
 
Ivo Sanders

Ivo Sanders

22/02/2011 22:59:55
Quote Anchor link
Ja, maar ik wil het uit een database halen, dus hoe verwerk ik dat met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

require_once ( "config-email.php" ) ;


$s_inschrijvers= mysql_query ( "SELECT * FROM ".$config['site']['mysql_tabel']." WHERE actief = 1 ORDER BY email ASC, naam ASC" ) or die ( mysql_error ( ) );

if ( mysql_num_rows ( $s_inschrijvers) )
{


        
        while ( $f_inschrijvers = mysql_fetch_assoc ( $s_inschrijvers ) )
        {

                $email .= $f_inschrijvers['email'].', '."\n";
        }
        
}


else
        echo "geen inschrijvers"; ?>


De uitslag van hierboven is: $email = [email protected], [email protected], enz

Maar ik moet iets krijgen van:
$headers .= 'Bcc: [email protected], [email protected], [email protected], enz' . "\r\n"

En dat wil me niet lukken
Gewijzigd op 22/02/2011 23:01:09 door Ivo Sanders
 
Michael -

Michael -

22/02/2011 23:07:21
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php

require_once ( "config-email.php" ) ;

// multiple recipients
$to  = '[email protected]';

$subject = 'Onderwerp';

$message = 'Je (html) bericht';


// To send HTML mail, the Content-type header must be set
$headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";

// Additional headers
$headers .= 'From: Bedrijfsnaam <[email protected]>' . "\r\n";

$s_inschrijvers= mysql_query ( "SELECT * FROM ".$config['site']['mysql_tabel']." WHERE actief = 1 ORDER BY email ASC, naam ASC" ) or die ( mysql_error ( ) );

if ( mysql_num_rows ( $s_inschrijvers) )
{


        
        while ( $f_inschrijvers = mysql_fetch_assoc ( $s_inschrijvers ) )
        {


                $headers .= 'Bcc: '.$f_inschrijvers['email'] . "\r\n";
        }
        
}


else
        echo "geen inschrijvers";

mail($to, $subject, $message, $headers);
?>


Zoiets bijvoorbeeld. Natuurlijk moet je foutafhandeling wel anders, want nu wordt de mail nog verstuurd ondanks dat er geen inschrijvers zijn.
 
Ivo Sanders

Ivo Sanders

22/02/2011 23:32:39
Quote Anchor link
Jammer, werkt niet
 
Michael -

Michael -

23/02/2011 00:25:39
Quote Anchor link
Ivo Sanders op 22/02/2011 23:32:39:
Jammer, werkt niet

Met alleen dat kunnen we je niet helpen. Vertel wat er niet werkt, met eventueel de code die je nu hebt en eventueel de foutmeldingen die je krijgt.
 
Ivo Sanders

Ivo Sanders

23/02/2011 00:28:27
Quote Anchor link
hij mailt niet, ja, de aantal email adressen in mijn database, zovaak krijg ik die mail van mijzelf
Gewijzigd op 23/02/2011 00:29:01 door Ivo Sanders
 
Mitchel V

Mitchel V

23/02/2011 00:39:45
Quote Anchor link
Gebruik swiftmailer en zet die in een while? :)

en als je de emails toch in een waarde wilt zetten zou ik het zo doen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

if (mysql_num_rows($s_inschrijvers)){
    $i = 0;
        while ($f_inschrijvers = mysql_fetch_assoc($s_inschrijvers)){
            if($i == mysql_num_rows($s_inschrijvers)){
                $email .= $f_inschrijvers['email'];
            }
else{
                $email .= $f_inschrijvers['email'].', ';
            }

            $i ++;
        }
}


?>
Gewijzigd op 23/02/2011 00:44:38 door Mitchel V
 
Michael -

Michael -

23/02/2011 00:59:34
Quote Anchor link
Ivo Sanders op 23/02/2011 00:28:27:
hij mailt niet, ja, de aantal email adressen in mijn database, zovaak krijg ik die mail van mijzelf


Graag in dit topic blijven en geen nieuwe maken omdat het niet lukt.
In het andere topic gooi je al met dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$headers
.= 'Bcc: ' $f_inschrijvers['email'].', '."\n";
?>

Wat al totaal niet lijkt op de regel in mijn voorbeeld. Zo gaat 't dus ook nooit werken.
Het scriptje van Mitchel is handig om die laatste komma eruit te houden.

@Mitchel moet $i=0 niet 1 zijn? mysql_num_rows begint met 1.
Gewijzigd op 23/02/2011 01:00:39 door Michael -
 
Mitchel V

Mitchel V

23/02/2011 16:59:48
Quote Anchor link
Klopt :p

Maar Ivo, waarom gebruik je geen swiftmailer? :)
 
- SanThe -

- SanThe -

23/02/2011 17:23:53
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.