$_FILES["imgs"] meerdere bestanden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

22/04/2016 15:42:07
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een pagina waar een berichtje plus een of meerdere foto's geupload kunnen worden.
Nu zit ik echter met het probleem dat ik bij selecteren van 2 foto's, de eerste 5x doorlopen wordt (bij de 1e keer succesvol geupload wordt en bij de 4x erna vastloopt omdat het TMP bestand er neit meer is (duh)) en de tweede niet.

Hieronder de code, ik denk dat de fout 'm zit in regel 21.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
<?php
    include_once("errors.php"); echo "BOE";

    session_start();
    if($_SESSION['username'] != "HankyPanky" ) { //test setup, als gebruiker niet is ingelogd moet 'ie weg
        header("Location: index.php");
    }

    $page="Submit";
    
    if(isset($_POST['check']) && $_POST['check'] == "TRUE") {
        include_once("database.php"); //configs for querying to database
        
        $maxID = "SELECT MAX(messageID) FROM Messages";
        $num = mysqli_fetch_assoc(query($maxID));
        $messageID = $num["MAX(messageID)"] + 1;    
        
        $messageQuery = ("INSERT INTO Messages (messageID, uploaded, message)
            VALUES ("
. $messageID . ", '". date("Y-m-d H:i:s") ."', '" . $_POST['message'] . "')");
        query($messageQuery);

        for($i=0; $i<count($_FILES["imgs"]); $i++) {
            $target_file = date("Y-m-d_H:i:s") ."_". basename($_FILES["imgs"]["name"]);
            echo "<p>".$i.": File ".$target_file."</p>";

            $uploadOk = 1;
            $imageFileType = pathinfo($target_file,PATHINFO_EXTENSION);
            
            // Check if image file is a actual image or fake image
            if(isset($_POST["submit"])) {
                $check = getimagesize($_FILES["imgs"]["tmp_name"]);
                if($check !== FALSE) {
                    echo "<p>".$i.": File is an image - " . $check["mime"] . ".</p>";
                    $uploadOk = 1;
                }
else {
                    echo "<p>".$i.": File is not an image.</p>";
                    $uploadOk = 0;
                }
            }

            
            // Check file size
            if ($_FILES["imgs"]["size"] > 50000000) { //50000000 = 50.000.000 B = 50.000 KB = 50 MB
                echo "<p>".$i.": Sorry, your file is too large.</p>";
                $uploadOk = 0;
            }

            
            // Check if file already exists
            if (file_exists("images/".$target_file)) {
                echo "<p>".$i.": Sorry, file already exists.</p>";
                $uploadOk = 0;
            }


            // Allow certain file formats
            if($imageFileType != "jpg" && $imageFileType != "png" && $imageFileType != "jpeg"
            && $imageFileType != "gif" ) {
                echo "<p>".$i.": Sorry, only JPG, JPEG, PNG & GIF files are allowed.</p>";
                $uploadOk = 0;
            }

            
            // Check if $uploadOk is set to 0 by an error
            if ($uploadOk == 0) {
                echo "<p>".$i.": Sorry, your file was not uploaded.</p>";
            // if everything is ok, try to upload file
            } else {
                if (move_uploaded_file($_FILES["imgs"]["tmp_name"], "images/".$target_file)) {
                    echo "<p>".$i.": The file ". basename( $_FILES["imgs"]["name"]). " has been uploaded.</p>";
                    
                    $maxID = "SELECT MAX(id) FROM Photos";
                    $num = mysqli_fetch_assoc(query($maxID));
                    $photoID = $num["MAX(id)"] + 1;    
                    
                    $imageQuery = "INSERT INTO Photos (id, name, messageID) VALUES (".$photoID.", '".$target_file."', ".$messageID.")";
                    query($imageQuery);
                }
else {
                    echo "<p>".$i.": Sorry, there was an error uploading your file ".basename($_FILES["imgs"]["name"]).".</p>";
                }
            }
        }

                
        //header("Location: index.php"); //after submitting a story, go to the front page to check it out.

    }    
?>


<!doctype html>
<html>
<head>
    <meta charset='utf-8'>
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <link rel="stylesheet" href="menubar.css">
    <link rel="shortcut icon" type="image/png" href="images/favico.png" />
    <title>BLACK WIDOW | IDP 8</title>
</head>

<body>
<?php include_once("menu.php"); ?>
<center>
<h3>Submit a new story:</h3>

<form id="newMsg" action="" method="post" enctype="multipart/form-data">
<input type="hidden" name="check" value="TRUE">
<p><textarea name="message" form="newMsg" rows=7 cols=50>News message...</textarea></p>
<p>Photo's: <input type="file" name="imgs" id="imgs" accept="image/*" multiple></p>
<p><input type="submit" name="submit" value="Send!"></p>
</form>
</center>
<?php include_once("foot.php"); ?>
</body>
</html>
Gewijzigd op 22/04/2016 15:42:51 door Kevin Zegikniet
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:00:54
 
- SanThe -

- SanThe -

22/04/2016 17:15:15
Quote Anchor link
Doe eens een print_r($_FILES) dan zie je hoe het in elkaar zit.
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

22/04/2016 20:10:02
Quote Anchor link
Ik krijg daaruit dat het een array is van images, en die bevat verschillende dingen.

Dus wat ik bedacht is om bij elke $_Files["imgs"][ding] een [$i] (teller) erachter te zetten.
Wat dat doet is over elke letter van de filename loopen...

Sorry, maar ik zie het niet :(
 
- SanThe -

- SanThe -

22/04/2016 20:27:45
Quote Anchor link
- SanThe - op 22/04/2016 17:15:15:
Doe eens een print_r($_FILES) dan zie je hoe het in elkaar zit.


Laat het resultaat eens zien.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

22/04/2016 23:13:47
Quote Anchor link
Het hoort ook niet op de sessie te beginnen nadat je output hebt verzonden..
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

25/04/2016 09:20:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
echo("<br>Size array: " . count($_FILES) . "<br>");
print_r($_FILES);

Met dit stukje tekst krijg ik de output:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Size array: 1
Array ( [imgs] => Array ( [name] => foto.jpg [type] => image/jpeg [tmp_name] => /tmp/phpBT0baw [error] => 0 [size] => 1344938 ) )

Vul ik bij de eerste regel echter count($_FILES["imgs"]), dan wordt de size 5 (namelijk: de 5 dingen name, type, tmpname, error en size). Tot zover begrijp ik het.
Wat ik niet begrijp, is waarom array size 1 is waar het 2 moet zijn - oh toch wel.

Een array begint op index 0, en count geeft de laatste index terug dus moet ik loopen over
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
for($i=0; $i<=count($_FILES); $i++) { //$i<= ipv $i<

Nope. werkt niet. (Die teller ook geprobeerd ergens te zetten waar de filename geprint wordt om zo te kijken waar die in de rest van de code staan moet, maar dit was geen succes...
Gewijzigd op 25/04/2016 09:25:02 door Kevin Zegikniet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.